- Poruka
- 23.504
Eto ti ga na. Ceo dan sam bez interneta, odem u Klub i vratim se a kući me čeka uspostavljena veza. Sada opet mogu da mlatim po tastaturi do kasno u noć.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam sinoc ispizdeo sinoc.v.v.ilic:Ja imam prekid na internetu, Morao sam da dodjem u jedan internet klub da se javim. Valjda će mi do sutra ujutro uspostaviti vezu, Yebo im ja mater, dva puta mesečno moram da ispadnem sa veze.:wink:
Pa tebi i nije to veliki problem,zbog vremenske razlike. Kolika je razlika -6,7h?68Charger440:Meni je poceo novi semestar na college tako da nemam vremena ni snage da sedim celu noc pred kompjuterom. Vec u 9 sam u krevetu.
M.DuLe:Navijači Milana poslali su pismo na adresu FK "Crvena zvezda", u kom su izneli niz uvreda na račun najvatrenijih pristalica crveno-belih. Tifozi "roso-nera" pogođeni su koreografijom na "Marakani" u revanš utakmici između Zvezde i Milana. Podsetimo, tada su "Delije" umesto poruke podrške svojim ljubimcima ispisale reč UEFA u bojama Milana, a na sredini tribine istakle transparent na kojem je pisalo "MAFIOSI". Od te utakmice prošle su dve nedelje, a uvredljivo pismo koje je stiglo u Zvezdu jasno govori koliko su "Milanezi" potreseni. Ovoga puta "Delije" su pogodile pravo u centar!

M.DuLe:ZVEZDINA MISTERIJA!
Narednih dana na "Marakanu" stiže još jedan STRANAC. U pitanju je proveren golgeter, ali nikako ne mogu da vam kažem o kome se radi, kaže Nebojša Leković
Postoji mogućnost da se u Zvezdu vrati i Branko Bošković
Crvena zvezda sprema novu BOMBU! Dolazak Brazilca Ailtona na "Marakanu", koji se već na startu pokazao kao izuzetan potez, motivisao je čelnike crveno-belih da razmisle o dodatnom jačanju tima i već pregovaraju sa još jednim STRANCEM, čije ime kriju "k'o zmija noge". Navodno reč je o odličnom golgeteru, u najboljim igračkim godinama, a koji bi mogao da obuče crveno-beli dres i mimo prelaznog roka, pošto ima status slobodnog agenta.
Ko bi to mogao da bude? Ne postoji naznaka čak ni iz koje zemlje dolazi misteriozni napadač, ali da se nešto dešava potvrdio je za Press i Nebojša Leković, generalni sekretar Crvene zvezde.
- Tačno je, priča se vrti oko jednog vrlo atraktivnog fudbalera. Reći ću vam samo da je u pitanju napadač koji je voljan da dođe u Crvenu zvezdu. Ipak, konkretnije informacije biće poznatije u narednih nekoliko dana. Verujte da u ovom momentu nikako ne mogu da vam kažem o kome se radi. U pitanju je izuzetno dobar i iskusan igrač, koji nije u poznim godinama - poručio je Leković.
E sad, nameće se pitanje na koga su se ovoga puta nameračili čelnici našeg najtrofejnijeg kluba. Pre dolaska Ailtona, u opticaju su bila mnoga poznata evropska imena, ali bivšeg napadača Verdera, Šalkea, Bešiktaša i Hamburgera niko nije pominjao. Predsednik Stojković trenutno je u Parizu i samo on (uz svoje najbliže saradnike) zna odgovor na ovo pitanje, koje i te kako golica domaću sportsku javnost. Ali, Piksi je poznat kao čovek koji svoje poslovne poteze ne otkriva do poslednjeg trenutka, odnosno do konačne finalizacije dogovora.
Prošle godine za Zvezdu su vezivana imena Marka Julijana, Nikole Amoruza i Đuzepea Sinjorija. Julijano je imao želju da pojača Zvezdu, ali je njegov agent pogrešio, s obzirom na to da je iskusni defanzivac imao ugovor sa Majorkom. I napadač Amoruzo je bio veoma interesantan, takođe nije bio preskup, ali je odlučio da ostane u Italiji, tačnije Ređini. Ne tako davno kao pojačanje Crvene zvezde figurirao je Simone Inzagi, mlađi brat Filipa Inzagija. Od dolaska mlađeg Inzagija nije bilo ništa, ali je stariji i mnogo bolji Filipo bio na "Marakani", istina u dresu Milana, ali sasvim dovoljno da razbije snove našeg šampiona o ulasku u Ligu šampiona.
Tokom jučerašnjeg dana Beogradom je prostrujala informacija da Zvezda želi da vrati Branka Boškovića. Bivši reprezentativac ispunjava sve uslove, osim jednog - NIJE STRANAC. Nekadašnji ljubimac "Delija" nema klub, nedavno je otišao iz Pari Sen Žermena, a kako smo saznali, trenutno se odmara u Budvi. Ipak, ne bismo u potpunosti isključili ovaj transfer. Kada je Zvezda u pitanju, sve je moguće...
(D. R. - Ž. V.)
"Milaneze" boli istina!
Navijači Milana poslali su pismo na adresu FK "Crvena zvezda", u kom su izneli niz uvreda na račun najvatrenijih pristalica crveno-belih. Tifozi "roso-nera" pogođeni su koreografijom na "Marakani" u revanš utakmici između Zvezde i Milana. Podsetimo, tada su "Delije" umesto poruke podrške svojim ljubimcima ispisale reč UEFA u bojama Milana, a na sredini tribine istakle transparent na kojem je pisalo "MAFIOSI". Od te utakmice prošle su dve nedelje, a uvredljivo pismo koje je stiglo u Zvezdu jasno govori koliko su "Milanezi" potreseni. Ovoga puta "Delije" su pogodile pravo u centar!
bojan86:Sto se tice Branka Boskovica...on je odlican fudbaler...ali kad smo vec doveli Georgijeva, Trisovica i imamo odlicnog Milijasa...nema potrebe da dolazi...
Tokan:Види ње, живи у центруA немој да будеш лења до Маракане имаш највише 2,3 км. Ја идем са Карабурме до Маракане, морам да мењам два превоза па ме опет не мрзи
Имаш троле 7,10 бус 48 и ко зна шта још до Маракане, а ти одатле можеш до ауткоманде скоро сваким превозом па онда мало пешке полако. Не буди лења...

bojan86:Kao sto rekoh....nista vise ne verujem novinama, pogotovo ne Press-u i Kurir-u....samo kad vidim na zvanicnom sajtu Zvezde da pise...to je to!
PLESsitnihDEMONA:Citao sam i ja o jos jednom pojacanju u Blicu,danas.
Ljudi da nije ovaj novi mozda Dijego Tristan,on je pre neki dan OTPUSTEN iz Deportiva!!!
Mada je tesko poverovati da je on posto mu ugovore nude Bolton,Njukasl i jos neki ostrvljani.
On bas odgovara opisu.Slobodan je agent,nije u poznim godinama (koliko ima uopste28,29,30),napadac je...HM?