Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Betis moze da izdvoji koliko god hoce,jer su prodali Hoakina Valensiji za 24-25 miliona evra.
Mislim da nije lose sto je Zigic otisao u Rasing. Bolje mu je da ode u manji klub i kvalitetniju ligu,nego obrnuto. Da se smuca po nekim rusko ukrainskim vukoyebinama.
Bolje mu je,nego da je otisao u neki veci klub tipa,Arsenal,Hamburger...i sl. gde bi morao da ceka neku svoje shansu. A on sa 25-26 godina nije u situaciji da ceka shansu,vec da odmah igra.
Ma samo neka se prodao vec jednom. :D

PLESsitnihDEMONA:
Betis moze da izdvoji koliko god hoce,jer su prodali Hoakina Valensiji za 24-25 miliona evra.
Mislim da nije lose sto je Zigic otisao u Rasing. Bolje mu je da ode u manji klub i kvalitetniju ligu,nego obrnuto. Da se smuca po nekim rusko ukrainskim vukoyebinama.
Bolje mu je,nego da je otisao u neki veci klub tipa,Arsenal,Hamburger...i sl. gde bi morao da ceka neku svoje shansu. A on sa 25-26 godina nije u situaciji da ceka shansu,vec da odmah igra.
Ma samo neka se prodao vec jednom. :D

-

Betis ima 16.500.000 E. duga zato je Hoakin i pusten.

to V.V. Ilic: znam da nemozes da poredujes Slovan i zvezdu po parima, stadionu, navijacima. Slovan je mali klub iz malog grada. Ali znam da je kvalitetniji od zvezde gledao sam kako igra zvezda i gledoa sam kako igra liberec i reko bi da je liberec malo jaci od zvezde.
i opet ceska liga je kvalitetnija od Srpske. Nisam siguran da ce liberec pobediti ali verujem u to.

jos za Ilica. Nije problem da sa upoznamo pre ili posle meča u libercu. I stvarno je istina da u onom priatelskom mecu su igrali samo dva igraca liberca koji igraju obično u prvom timu.
i jos nesto mozemo porediti:
liberec je pre četiri godine igrao isto sa Milanom kvalifikaciu za ligu sampiona.
milan liberec 1:0
liberec milan 2:1
i te godine nije Milan izgubio osim ovog meca sa libercom ni jeden mec u lizi sampiona i osvojio je.
Neverujem da ce vama biti lako da prodete.
i kad je liberec igrao izpred 60000 gledaoca?
naprimer u Liverpoolu
ili u Milanu je isto bilo oko 35000
to i u Lyonu lyon liberec 1:1
liberec lyon 4:1
i u dortmundu

to sto pricas se desilo pre nekoliko godina...a i mi smo 1991. bili prvaci evrope :lol:

Enfild od Liverpool-a nema 60.000 mesta...ali ok...ni Marakana necu biti 100% puna kad vi budete dolazili...

Ipak mislim da ti bas i ne poznajes najbolje tim Zvezde kao i sto mi ne poznajemo tim Libereca...mada svi veruju da mozemo da pobedimo prvaka Ceske...

@Bojan86
zadni put sam gledao neku prijatelsku utakmicu sad u julu u to vreme sam bio u NOvom sadu bila je na televiziji samo se sad nesecam sa kime su igrali.
I jos nemislim da je zvezda losi futbalski klub ili da je losi od liberca to nekazem. samo mislim da liberec je jaci u taktici ili kako se kaze i mislim da imamo bolju ekipu misli kao ukupno. izvini ali lose pisem srpski. sad neznam koka da ti objasnim. ali ja mislim da ce igraci zvezde misliti da cu lako proci sa libercom i zato cu najebati... ali nekazem da zvezda nema sance... videcemo posle prve utakmice

@Mirko

kazes da ne mislis da je Zvezda losiji tim od Libereca ali kazes da je Liberec bolje :shock:...ma ok...

Niko u Zvezdi ne misli da ce bas lako da prodju dalje...misle da su izvukli najslabiji klub od mogucih..AZ alkmar, Parma, Brombi... Ovde vecina misli da je Zvezda MALI favorit..mada se svi oslanjaju na veliku prednost koju ce Zvezda imatu kad se bude igralo na Marakani pred velikim brojem nasih navijaca...

A to sto si gledao u julu, kad su bile pripreme..to je nesto sasvim drugo...tek tad je nas trener Dusan Bajevic dosao i upoznaovao se sa timom...sad je nesto sasvim drugo...

Žigić u Rasingu iz Santandera?
Reprezentativac Srbije i dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Nikola Žigić provešće sledeće četiri godine u Rasingu iz Santandera, tvrdi španska 'Marka'. U tekstu se tvrdi da je postignut sporazum između kluba iz Santandera, Žigića i njegovog menadžera pa će 2.02 visoki centarfor obući zeleno-beli dres.

'Marka' piše da su se za Žigića 'borili' Betis i Rasing a da je u poslednjim satima prelaznog roka (traje do 31. avgusta) Rasing dobio Žigića.

Žigić, rođen 25. septembra 1980. godine, već meecima 'odlazi' iz Crvene zvezde, a srpski mediji selili su ga u nekoliko klubova Premijerlige (Arsenal, Vest Hem, Portsmut), neke nemačke klubove i italijanski Juventus. Kako je do kraja prelaznog roka u Evropi ostalo još pedesetak sati Santander bi mogao da bude i konačno rešenje enigme 'Gde će Nikola Žigić?'.

@ Bojan možda si me pogrešno razumeo. ja neznam baš nešto srpski.chteo sam samo da kažem da znam sta moze liberec. i da mislim da zvezda je takva ekipa koje može da svokog pobedi ali može i da sa svakim izgubi. ali za liberec uvak znam koka zaigra... sad neznam dali sam to sobro napisao ali nadam se da češ rozumeti šta sam chteo reci...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back