Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zigicu je cena opala realno...jer je kao prvo...
...West Ham davao puno para u tom momentu, jer je hteo Zigica ODMAH. Znaci danas da potpise i sudra da je vec u Londonu i u nedelju da igra. Znaci realno Zigic bas i ne vredi 10 miliona evra. Realna cena mu je tih nekih 6 miliona ili vec koliko. E sad,sto je zvezda mogla da ushpara 4 milke vise (tj. oko dve cisto) to je druga stvar. Pixi se kockao i izgubio. Ne zameram mu.
Taj Zigic da je igrao na SPu vise vremena i da je kojim slucajem dao 2-3 gola ili da je namestio neki gol...prodao bi se za 15 miliona.
Realno i Zigiceva igra je vrlo opala posle svih tih ponuda,tokom predhodne polusezone...a i ove nije bas onakav kakv je znao da bude. Vidi se da igra pod pritiskom.
Poslednja njegova dobra partija je bila protiv Rome. Sve ostalo je bilo u granicama normale. Da drzi neki nivo...

FLUID:
Protiv koga je beše ono Purović usrao utakmicu pa je igrao rukom u svom 16-ercu i bio je penal? Da nije Bazel?
Ne mozes tako da gledas stvari.
Nema igraca ni u Zvezdi ni u nekom nasem klubu kome ne mozes da stavis na dusu nekoliko takvih i slicnih kikseva.
Eto vidis...ti kao grobar pamtis taj detalj...a ja se i ne secam(dok nisi pomenuo)...ja pamtim da je dao gol Bragi i Romi.

winston:
Da Piksi uzme sve pare od transfera Zigica i odluci sa njima da kupi novog spica,nece naci boljeg od onogo kojeg vec ima Purovica.
Zvezdina igra bez Zige ce biti znatno lepsa i svestranija,to je sigurno.
APSOLUTNO!!!
Necemo vise da bunarimo sa visokim loptama to je sigurno.
I nije mi jasno na koju foru je Djokkic izbacio iz prve postave Purovica!
Milane Purovicu...pokazi sta znas!!! Yebi im kevu!!!

I moje misljenje je da je Purovic odlican igrac...mada je po meni Djokkic ipak za nijansu bolji...napadci se mere po broju postignutih golova...a Djokkic je upravo pravi strelac...malo me podseca na Inzagija...zna da se nadje na pravo mestu u pravo vreme...uvek je tu negde da ugura loptu...

Purovic je stvarno super igrac...pored svih onih kvaliteta koji ste naveli....on je odlican i u skoku...dosta je visok (mada posle Zige svi su mali :-D)..ima i dobar sut...ma bice dobar tandem Djokkic-Purovic...mozda jedino da uzmemo jos jednog napadaca da imamo ga na klupi, pored Raskovica..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back