Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MirkoMM:
TO ilic: pa znam da nemozes da poredujes zvezdu i liberec po parima navijacima stadionu.
ali futbalski jeste liberec bolji. i futbaleri liberca nemaju probema igradi izpred 60000 gledoca kao sto vi mislite. Nekazem da cemo sto posto pobediti. ali mislim da sno bolji od zvezde
U medjusobnom susretu to nije pokazao. 3:0 je ipak visok rezultat da bi neko mogao da tvrdi da je bolji od onoga ko ga je tako teško porazio. Nemojte da pričate, to što vidim na vašem sajtu, da ste sa nama na toj pripremnoj utakmivi igrali sa Bečkom. Vaše Bečko je isti dan igralo sa Jabloncem u Jabloncu i izgubilo 2:1. Nije fer ni prema vašim navijačima a još manje prema našim, da tako nešto piše na vašem zvaničnom sajtu. Ko je bolji pokazaće medjusobni susret. Ja i pored toga što vrlo cenim češki fudbal, moram da kažem da u ovom susretu Liberec jednostavno nema šta da traži.
Voleo bih sa tobom da se upoznam. Vaš dorost dolazi u Kolin 09.záři pa sa njim možeš da dodješ. Moj sin igra za Kolin a ja sam u Libercu bio nekoliko puta sa njim. I kada je igrao za Cidlinu, kao žák i kada je igrao za dorost. Jedanputa sa Cidlinom i jedanputa sa Kolinom.
PS: Možeš li mi reći koju utakmicu je ovaj sastav Liberca igrao pred 60.000 gledalaca? :wink: Veruj mi, ni Matula ni Frejlach nisu igrali nikad pred više od 10.000 gledalaca. Sam znaš da naših recimo 5.000 navijača prave veću buku nego čeških 50.000.

Aleksandar Trišović u finišu prelaznog roka stigao na „Marakanu“
Dopada mi se Zvezda

Sat vremena pre prozivke Havijera Klementea, Aleksandar Trišović je potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Reprezentativac Srbije je posle Georgijeva, Tadeua, Gaja, Pantića i Radivojevića postao šesto pojačanje šampiona u prelaznom roku koji je na izmaku.

Mladi vezista je prethodne dve i po godine proveo u Ukrajini.

- Iz OFK Beograda sam prešao u Volin, gde sam igrao godinu i po dana, dok sam u prethodnoj sezoni nosio dres Krivbasa. Nije mi bilo loše tamo, mada sam ubeđen da će mi ovde biti bolje - istakao je Aleksandar.

Čelnici Zvezde su za obeštećenje za Trišovića izdvojili 400.000 dolara.

- Ne bih da pričam o brojkama jer sam u Zvezdu došao zbog ljubavi prema tom klubu. Ono što mi se nije ispunilo pre odlaska u Ukrajinu sada jeste i srećan sam zbog toga.

Trišović će u Zvezdi nositi dres sa brojem 14.

- Nosio sam ga u mladoj selekciji SCG, pa na nedavnom debiju u seniorskoj reprezentaciji Srbije, a izrazio sam želju da ga nosim i u Zvezdi.

Aleksandar je gledao crveno-bele protiv Milana i Hajduka.

- Dopada mi se kako igra Zvezda. Dosta igrača poznajem iz reprezentacije, tako da mi neće biti problem da se prilagodim. Daću sve od sebe da opravdam poverenje ljudi koji su me doveli i učestvujem u Zvezdinoj odbrani duple krune. Žao mi je zbog Lige šampiona, ali siguran sam da ćemo dugo biti akteri Lige UEFA.

sport_27_triskovic.jpg

articles-2701.jpg

Жигић сада најближи Бетису

Како се сазнаје, нападач Црвене звезде Никола Жигић могао би до краја недеље да отпутује за Севиљу и потпише уговор са шпанским прволигашем Бетисом, мада је за голгетера „црвено-белих” из „Примере” заинтересован и Расинг Сантандер. Процењује се да би висина трансфера износила шест милиона евра, јер је Жигићу драстично пала цена, с обзиром да је енглески Вест Хем зимус нудио чак 10,5 милиона евра.

Претходно је било најава да би Жигић могао да оде у италијански Јувентус и холандски Фејенорд, али су ови клубови одустали од намере да га ангажују, што је претходно био случај и са Арсеналом, Хамбургером, Ромом, московском Локомотивом, Портсмутом... Летњи прелазни рок траје до 31. августа, па је очигледно да Никола Жигић броји последње дане у Црвеној звезди, а још увек је неизвесно где ће на крају завршити, после свакаквих перипетија и спекулација.

.PLESsitnihDEMONA.:
ali uvek sam skeptican kada su u pitanju igraci koji se vracaju iz inostranstva.
A pjana nije bas nesto pokazao preko. .
Nama su potrebni iskusni igraci. On ma kako lose igrao bolji je od polovine mladica koji tek treba da nauce da igraju pre nego sto ih prodaju :lol: Uostalom Partizan je pre 3 godine dokazao da je dovodjenje starih igraca pravi pogodak.

Ko od vas dolazi ovamo na utakmicu? Idemo da im pocepamo kartone. :wink:
Ne, ne. Bolje je da im Zvezda pocepa mreže. :wink: Navijači Liberca nisu ratoborni. Ja bih bio strašno razočaran kada bi Delije u Libercu izazivale tuču ili nerede bilo kakve vrste. Od njihovih navijačkih grupa ratoborni su samo navijači Banjika iz Ostrave i nešto malo navijači Sparte. Ostali su miroljubivi, naravnmo sa izuzećem samo nekoliko pojedinaca i to kada su pijani.

David-Odonkor.jpg

Doskorašnji igraš Borusije iz Dortmunda, David Odonkor (22), ostvario je danas transfer u španski Betis, gde će zameniti Hoakina koji je prešao u Valensiju.

Borusija će na ime obeštećenja dobiti sumu od skoro sedam miliona eura, dok će Odonkor biti plaćen čak 2,5 miliona eura po sezoni.

Tamnoputi krilni igrač je bio član reprezentacije Nemačke na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u ovoj zemlji.

Ističe se sjajnim centaršutevima, brzinom i čestim probojima po bokovima

-

Tesko da je Betis u mogucnosti da izdvoji jos 6,7 miliona za Zigica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back