Aleksandar Trišović u finišu prelaznog roka stigao na „Marakanu“
Dopada mi se Zvezda
Sat vremena pre prozivke Havijera Klementea, Aleksandar Trišović je potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Reprezentativac Srbije je posle Georgijeva, Tadeua, Gaja, Pantića i Radivojevića postao šesto pojačanje šampiona u prelaznom roku koji je na izmaku.
Mladi vezista je prethodne dve i po godine proveo u Ukrajini.
- Iz OFK Beograda sam prešao u Volin, gde sam igrao godinu i po dana, dok sam u prethodnoj sezoni nosio dres Krivbasa. Nije mi bilo loše tamo, mada sam ubeđen da će mi ovde biti bolje - istakao je Aleksandar.
Čelnici Zvezde su za obeštećenje za Trišovića izdvojili 400.000 dolara.
- Ne bih da pričam o brojkama jer sam u Zvezdu došao zbog ljubavi prema tom klubu. Ono što mi se nije ispunilo pre odlaska u Ukrajinu sada jeste i srećan sam zbog toga.
Trišović će u Zvezdi nositi dres sa brojem 14.
- Nosio sam ga u mladoj selekciji SCG, pa na nedavnom debiju u seniorskoj reprezentaciji Srbije, a izrazio sam želju da ga nosim i u Zvezdi.
Aleksandar je gledao crveno-bele protiv Milana i Hajduka.
- Dopada mi se kako igra Zvezda. Dosta igrača poznajem iz reprezentacije, tako da mi neće biti problem da se prilagodim. Daću sve od sebe da opravdam poverenje ljudi koji su me doveli i učestvujem u Zvezdinoj odbrani duple krune. Žao mi je zbog Lige šampiona, ali siguran sam da ćemo dugo biti akteri Lige UEFA.