bojan86
Iskusan
- Poruka
- 6.198
I od BIsevca samo 50% ide nama a ostalih 50%, zamislite, ide ZELEZNIKU, koji vise i ne postoji!? Izgelda da ce Vozdovac da dobije te pare...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bojan86:Na kojoj poziciji igra taj Vladavic!?
Jos kad bi nam i preveov.v.ilic:

Naravno da ću da vam prevedem sve što bude zanimljivo. Ivama i njima. Popodne ću imati malo više vremenatab503:Jos kad bi nam i preveo
Ne bi bilo lose da napises o cemu se radi i onda mi ovde da ispisemo komentare (mozes da otvoris i nov topic) i najzanimljivije stvari da uzmes i tamo prevedes (kazes da su to misljenja drugih Zvezdasa a ti samo prevodis)
Shale,zivi bili pa videli. Za par meseci ima da citiram sve ove tvoje postove od sad.shalle87:Ne volim kad mi neko namece sopstveno misljenje kad se s tim ne slazem.PLES,gotivim te i kao coveka i kao DELIJU,ali ne delim misljenje s tobom o Piksiju.Zar je trebalo cekati pune 3 godine da bi od igraca kao sto je Bisevac napravio dobrog fudbalera,sacekati ga da sazre,prelezi sve decje bolesti,progutati sve one kikseve koje je imao i sad kad posle toliko vremena konasno imas dobrog i oformljenog igraca ti ga prodajes???To je van svake pameti!!Ista stvar vazi i za Stojkovica,Lukovica...znaci katastrofa!Kad je Dzaja bio tu prodavao je samo jednog do dva fudbalera za prelazni rok,znaci preko potrebne zalihe za recimo godinu dana...a ovaj je rasformirao ceo tim!!!I sto je najgore nije stvorio ni jednog od tih igraca,svi su oni dosli za vreme Dzaje!!!Otkud njemu prevo za to???i ko ce sad da igra stopera,budjavi Joksimovic i Tutoric???Strasno!Koliko smo se mucili da nadjemo kvalitetnog stopera,i on posle sve te muke prodaje Bisevca!Da navijaci imaju imalo mozga isterali bi ga govnjivom motkom iz kluba,ko je on da rasprodaje ceo tim Zvezde!Ja vise necu ici ni na jedan Zvezdin mec,dokle god se nesto ne promeni,jer ovo je sramota!
Znaci samo mi odgovori na pitanje:KO CE DA IGRA SADA???

bojan86:Pixi mora da rizikiju bar dve sezone...da bi se zvezda vratila u zivot...ja nemam nista protiv, ako je sigurno da cemo posle te dve sezone biti jedan jak evropski klub...
Děkujem kamárade :wink:bojan86:Djekujeme kamarade!