Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne volim kad mi neko namece sopstveno misljenje kad se s tim ne slazem.PLES,gotivim te i kao coveka i kao DELIJU,ali ne delim misljenje s tobom o Piksiju.Zar je trebalo cekati pune 3 godine da bi od igraca kao sto je Bisevac napravio dobrog fudbalera,sacekati ga da sazre,prelezi sve decje bolesti,progutati sve one kikseve koje je imao i sad kad posle toliko vremena konasno imas dobrog i oformljenog igraca ti ga prodajes???To je van svake pameti!!Ista stvar vazi i za Stojkovica,Lukovica...znaci katastrofa!Kad je Dzaja bio tu prodavao je samo jednog do dva fudbalera za prelazni rok,znaci preko potrebne zalihe za recimo godinu dana...a ovaj je rasformirao ceo tim!!!I sto je najgore nije stvorio ni jednog od tih igraca,svi su oni dosli za vreme Dzaje!!!Otkud njemu prevo za to???i ko ce sad da igra stopera,budjavi Joksimovic i Tutoric???Strasno!Koliko smo se mucili da nadjemo kvalitetnog stopera,i on posle sve te muke prodaje Bisevca!Da navijaci imaju imalo mozga isterali bi ga govnjivom motkom iz kluba,ko je on da rasprodaje ceo tim Zvezde!Ja vise necu ici ni na jedan Zvezdin mec,dokle god se nesto ne promeni,jer ovo je sramota!
Znaci samo mi odgovori na pitanje:KO CE DA IGRA SADA???

U slučaju da Nikola Žigić napusti Crvenu Zvezdu do kraja prelaznog roka, kao zamena mogao bi da stigne napadač sofijskog CSKA, Velizar Dimitrov, prenose naši mediji.

Dimitrov ne bi bio zamena za Žigića u pravom smislu reči, jer je igrač koji bi po stilu igre i fizičkim predispozicijama zamenio visokog centarfora u prvom timu ipak mladi Milan Purović.

Bugarin je visok 176 santimetara, a ima 27 godina, pošto je rođen 13. aprila 1979. godine.

Pre dolaska u CSKA 2002. godine, nastupao je za Liteks iz Loveča.

Dimitrov se dobro snalazi i na poziciji ofanzivnog veznog igrača, kako u sredini, tako i po desnoj strani, te bi mogao da nadomesti i odlazak Boška Jankovića.

Piksi , tako je dovedi barem jeos jedno 5,6 igraca da zamene Jankovica! ;p

shalle87:
Ne volim kad mi neko namece sopstveno misljenje kad se s tim ne slazem.PLES,gotivim te i kao coveka i kao DELIJU,ali ne delim misljenje s tobom o Piksiju.Zar je trebalo cekati pune 3 godine da bi od igraca kao sto je Bisevac napravio dobrog fudbalera,sacekati ga da sazre,prelezi sve decje bolesti,progutati sve one kikseve koje je imao i sad kad posle toliko vremena konasno imas dobrog i oformljenog igraca ti ga prodajes???To je van svake pameti!!Ista stvar vazi i za Stojkovica,Lukovica...znaci katastrofa!Kad je Dzaja bio tu prodavao je samo jednog do dva fudbalera za prelazni rok,znaci preko potrebne zalihe za recimo godinu dana...a ovaj je rasformirao ceo tim!!!I sto je najgore nije stvorio ni jednog od tih igraca,svi su oni dosli za vreme Dzaje!!!Otkud njemu prevo za to???i ko ce sad da igra stopera,budjavi Joksimovic i Tutoric???Strasno!Koliko smo se mucili da nadjemo kvalitetnog stopera,i on posle sve te muke prodaje Bisevca!Da navijaci imaju imalo mozga isterali bi ga govnjivom motkom iz kluba,ko je on da rasprodaje ceo tim Zvezde!Ja vise necu ici ni na jedan Zvezdin mec,dokle god se nesto ne promeni,jer ovo je sramota!
Znaci samo mi odgovori na pitanje:KO CE DA IGRA SADA???
Shale,zivi bili pa videli. Za par meseci ima da citiram sve ove tvoje postove od sad. :D:D:D

Shale,shvati da su svi igraci iz nashe lige,igraci koji igraju "samo jedno leto". Videces i taj Bisevac i taj Jankovic i svi slicni njima,ce za sezonu -dve zavrsiti u nekim turskim,grckim,kiparskim,ruskim i slicnim timovima nizeg ranga.
Kao sto je to bilo i sa gomilom igraca ore njih,koji su bili stub igre Zvezde,otisli prvo u neki iole jaci klub i danas niko zivi ne zna gde su.
Rambo petkovic se malo povadio sto je otisao u Brazil,gde je Ognjenovic,Skoric,Jovichic,Zivkovic,Lerinc,Acimovic,Bunjevcevic...pojedini nemaju pojma i sami gde su,a neki znaju,ali jedva da ih ima i na klupi.
E tako ce da bude i sa ovima. Videces. Nerviras se za dzabe.

Ove možete diskutovati sa navijačima Slovana Liberec.

www.fcslovanliberec.cz/diskuze/viewtopic.php?p=9324

Ja ću vam prevoditi i prevode slati njima a njihove odgovore vama ovde, ukoliko ne uspete tamo da se upišete.

Molio bih da ne upotrebljavate proste reči jer neću biti u mogućnosti da vam ih prevodim. Tamo se pojavio neki "Grobar" i već je uspeo da nalupa svašta. Videće te.

Srećno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back