- Poruka
- 9.594
Ako je dotle doslo i ako treba,stojim ti na raspolaganju.
Nashi smo,yebes mu zivot.

Nashi smo,yebes mu zivot.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shalle87:Nije dobar Zvezdi, jeste Sampdoriji!
Ivan Živanović, štoper koji je bio na probi tokom leta u Crvenoj Zvezdi, nalazi se pred potpisivanjem ugovorsa sa italijanskom Sampdorijom!
Naime, trener Đenovljana Valter Novelino zadovoljan je onim što je prikazao visoki štoper, te će mu uskoro ponuditi ugovor.
Živanović je igrao sa Sampdoriju u prijateljskoj utakmici protiv Kararesea, koju je i dobila sa 3-0, a na kojoj je nekadašnji član Smedereva prikazao dobru partiju.
Pominjalo se da je odlazak iz Zvezde samo privremen, ali je posle ponude Italijana sve izvesnije da će Živanović naredne sezone igrati Seriju "A".

v.v.ilic:Poštene i objektivne priloge kao što su svi prilozi Delija na ovim prostorima!!! :wink:

Hvala na izizetku. Biću uvek objektivan! :wink:Alex.L:
Pa ovde niko nije pošten i objektivan, po najmanje Delije
Čast izuzecima.
Koliko je meni poznato Perovicu je menadzer Dika Stojanovic i on ga gura. Da bi ga prodao.bojan86:@Plesss
slazem se da ima dosta tatinih sinova....ali Mare Perovic nije tatin sin....njega je Zvezda dovela kao klinca sa Kosova...tamo je rodjen i igrao je... I nemojte sad njega bas previse da kritikujete zbog igri...ipak je on vezni igrac a Bajevic ga postavlja na beka...
Pa vidi se po tvojoj izjavi. Ja sam se odmah prepoznao! :wink:Alex.L:Ko kaže da se na tebe odnosilo![]()
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

bojan86:E jeste li culi da ako Zvezda izbaci Milan, bice besplatno pivo na Marakani posle tekme...JELEN PIVO!