Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Плес ја израчунао 1.1 М приход без трошкова само од улазница (под условом да на стадиону буде свих 55 К...а биће и више...као што је то увек на великим текмама :wink: ). А трошкова ту готово и да нема...
А рекламе, ТВ права, Merchandising, cattering...

Више него довољно да би се задржао један голман Стојковић нпр...:roll:

Nije dobar Zvezdi, jeste Sampdoriji!

Ivan Živanović, štoper koji je bio na probi tokom leta u Crvenoj Zvezdi, nalazi se pred potpisivanjem ugovorsa sa italijanskom Sampdorijom!

Naime, trener Đenovljana Valter Novelino zadovoljan je onim što je prikazao visoki štoper, te će mu uskoro ponuditi ugovor.

Živanović je igrao sa Sampdoriju u prijateljskoj utakmici protiv Kararesea, koju je i dobila sa 3-0, a na kojoj je nekadašnji član Smedereva prikazao dobru partiju.

Pominjalo se da je odlazak iz Zvezde samo privremen, ali je posle ponude Italijana sve izvesnije da će Živanović naredne sezone igrati Seriju "A".

shalle87:
Nije dobar Zvezdi, jeste Sampdoriji!

Ivan Živanović, štoper koji je bio na probi tokom leta u Crvenoj Zvezdi, nalazi se pred potpisivanjem ugovorsa sa italijanskom Sampdorijom!

Naime, trener Đenovljana Valter Novelino zadovoljan je onim što je prikazao visoki štoper, te će mu uskoro ponuditi ugovor.

Živanović je igrao sa Sampdoriju u prijateljskoj utakmici protiv Kararesea, koju je i dobila sa 3-0, a na kojoj je nekadašnji član Smedereva prikazao dobru partiju.

Pominjalo se da je odlazak iz Zvezde samo privremen, ali je posle ponude Italijana sve izvesnije da će Živanović naredne sezone igrati Seriju "A".

Nije ni prvi ni poslednji koji ode tek tako. I koji ne zadovoljava NASHE uslove. Bogati!
Nama nije bio dobar ni Stoichkov,kad je nudjen...pa posle ispade MNOGO dobar Barseloni.
Ali Barselona je truba za nas,jel da?
Ni Draman nije zadovoljavao. A odlicno odigra SP. Ni Suzuki!
Ali zato tatini sinovi poput Perovica,uvek zadovoljavaju.I bilmezi poput Krivokapica. Koga jos i nije sramota da nosi dres sa brojem 10!!! Onaj koji mu je da desetku treba da ide u zatvor!!!

bojan86:
@Plesss
slazem se da ima dosta tatinih sinova....ali Mare Perovic nije tatin sin....njega je Zvezda dovela kao klinca sa Kosova...tamo je rodjen i igrao je... I nemojte sad njega bas previse da kritikujete zbog igri...ipak je on vezni igrac a Bajevic ga postavlja na beka...
Koliko je meni poznato Perovicu je menadzer Dika Stojanovic i on ga gura. Da bi ga prodao.
A Perovic da je bio dobar vezni igrac,ne bi bio stavljen da igra beka.
Zbog njega je i Djordjic svojevremeno ispashatao,a bio je 3x bolji od Perovica.

Perovic je stavljen da igra na tu poziciju jer je ogromna konkurencija u veznom redu a dobrog beka nemamo...pa je Bajevic pokusao da iskombinuje nesto... meni je Marko ok igrac...kad ga stavis po levoj strani, u veznom redu....ne zato sto ga znam...nego realno....

A ipak mi je najvise zao Milijasa....decko igra fantasticno...davao je golove stalno...a sad...nista...

Не знам зашто...уопште ми се нешто не мота по глави тај реванш...али синоћ сам га сањао. Сестрице ми. Тј јутрос...
Пробудио сам се мало после Звездиног гола...попиздео сам...која лудница. Ја гледам преко ТВ-а са ћалетом. Наш изашао сам испред голмана, овај одбранио, лопта погоди нашег у пету и уђе траљаво у гол...:lol:
Пре тога смо имали две стативе и једну страшну шансу...:lol:
А да...најсмешније што су у Звезди играла 2, 3 играча из Партизана, а најгоре што су на терену носили црно-беле дресове, значи 8 играча стандардно, а 3 у црно-белом...:lol:
Смем ли да кажем ко је уопште дао гол? Гробар...

Moj ortak je juce provalio jednu recenicu u vezi tekme protiv Milana...

"Ljudi, budimo realno, idemo dalje!"

E posle te njegove recenice, sve mi je lakse!

Secam se pre dve godine koliko sam bio napaljen pred tekmu u Holandiji protiv PSV...sad i nisam toliko ali opet postoji neka nada.... Ma samo HRABRO i sta nam Bog da...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back