Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znate,kako...ima tu i provokatora dosta. Onih novinara koji namreno rade neke stvari.
Mada,evo ja cu da vam dam primer...ja sam morao da objashnjavam Amerima i Kinezima da ja uopste ne pricam ruski jezik i da ga gotovo uopste ne razumem. I da srpski jezik nije nikakav modifikovani ruski jezik.
Jednostavno svi oni su "zatrovani" odredjenom vrstom propagande i osnovnog NEobrazovanja.
Taj sto je pisao izvestaj sa utakmice Milan-Zvezda,je prvo i osnovno FUDBALSKI I SPORTSKI NEPISMEN!!! I kao takav ne treba da radi na sportskom kanalu.
Video covek da pise Red Star i odmah povezao sa Rusijom. Budala!

Lans hoće Kovačevića
M. MARKOVIĆ, 11. avgust 2006

ODLIČNA partija Nenada Kovačevića na "San Siru" protiv Milana nije promakla "skautima" Lansa. Didije Senika, posmatrač francuskog kluba, gazdama je "naredio" da se odmah sklopi angažman sa kapitenom Crvene zvezde! Ipak, problem je što na "Marakani" nisu voljni da se ovog leta odreknu usluga proverenog veziste.
- Znam da postoji interesovanje Lansa, ali u ovom trenutku to je u drugom planu, Letos sam postigao dogovor sa čelnicima Zvezde da ćemo pričati o odlasku tek na kraju prvog dela šampionata. Meni je najvažnije da sam pošteno odradio posao u Milanu i da imamo aktivan rezultat za revanš - iskren je Kovačević.
Nije lako bilo voditi borbu protiv majstora kakvi su Kaka, Pirlo, Sedorf...
- Nisam ni jednog trenutka imao pardona prema ovim asovima. Bio sam ponekad i grublji u duelima nego što je dozvoljeno, ali me je "ponela" utakmica. Svi smo se borili, ali je kao kruna dobre partije samo nedostajao gol.
U nedelju sledi meč sa Smederevom, pa reprezentativne obaveze u Češkoj.
- Za mene je važno da posle propuštenog SP dobijem priliku u novom timu Srbije. Priznajem, prija mi poverenje selektora Klementea - zaključio je Kovačević.

DOLAZI I TRIŠOVIĆ?
NISU crveno-beli odustali od želje da angažuju Aleksandra Trišovića, pošto je svima jasno da imaju probleme na poziciji levog beka. Dogovor sa ukrajnskim Krivbasom je moguć u narednih nekoliko dana, pošto u Crvenoj zvezdi smatraju da bi dolazak Trišović bio pun pogodak.

BASTA POVREĐEN
IGRAO je Dušan Basta zbog povrede zadnje lože pod injekcijama protiv Milana, pa će u nedelju verovatno preskočiti meč sa Smederevom.
Van stroja je i štoper Milan Biševac, pošto je isključen u prethodnom kolu protiv Voždovca.

SVI TRAŽE KARTE ZA MEČ SA MILANOM
HAOS NA "MARAKANI"

DVE "Marakane" bile bi male za revanš utakmicu protiv Milana koja se igra 22. avgusta na stadionu Crvene zvezde. Ovih dana najtraženiji i najzaposleniji čovek u klubu je blagajnik Zoran Mijović.
Potraživanja su mnogo veća od kapaciteta našeg stadiona, a prodaja ulaznica po ceni: "Sever" i "Jug" 800, "Istok" 2.000 i "Zapad" 2.500 dinara počeće krajem sledeće nedelje.
Godišnje i besplatne karte ne važe.

UEFA se sprema da Milanu širom otvori "vrata" Lige šampiona

Veoma malo nedostaje da UEFA donese odluku o kažnjavanju Crvene Zvezde zbog incidenata "delija" na San Siru. Kakva će kazna biti? Kao i uvek - drakonska!

Naime, UEFA se sprema da pored novčanog kažnjavanja našeg šampiona, zabrani i prisustvo publike na meču, i praktično širom otvori vrata Milanu ka takmičanju po grupama Lige šampiona!

Kako navodi UEFA, "delije" su palile i bacale baklje i petarde, te imali i transparent "Kosovo=Srbija", te zbog ranije najave evropske kuće fudbala da će pratiti svaki pokret navijača crveno-belih, može veoma lako da se desi da naš šampion bude drastično kažnjen.

Najgore u svemu, to čak ne bi bilo neko iznenađenje, jer čim se ovakve informacije pominju, znači da je i donošenje odluke blizu.

Ne treba ni trošiti slova o tome koliko podrška navijača znači Crvenoj Zvezdi, i kako bi bila daleko više od 12. igrača na meču sa Milanom. Interesovanje za karte je preveliko, te bi Marakana bila puna i da je dva puta veća.

Naravno, strah od podrške navijača koji će nositit crveno-bele momke plaši čelnike "rosonera", koji kada su već uspeli da se izbore za učestvovanje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, žele da budu sigurni da će se naći u takmičenju po grupama.

Ma koliko se Italijani zanosili, jasno je da ih je ipak strah od prepune Marakane, i da bi najviše voleli kada bi se meč igrao pred praznim tribinama. A taj podatak bi trebao mnogo da znači Zvezdinim fudbalerima.

Za sada, sačekajmo nekoliko dana, nadajmo se najboljem, i saznaćemo šta je to UEFA spremila ovaj put srpskom fudbalu.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!Pa ako se to desi dabogda im se avion srusio ***** im mrtvu majku zabarsku!!!

Ma ovo su gluposti. Nece se to desiti. Ovo je neko pustio buvu ili je ovo izjvavio neki nizerazredni sluzbenik UEFA koji mrzi srbe i srpski fudbal. Baklje su bile na svim stadionima gde je Zvezda igrala,a i transparent Kosovo Srbija. To je bilo i u Strasburu poslednji put,pa niko nista nije rekao.
Uostalom ne znam koliko moze drasticna da bude kazna kada navijaci naprave sranjee na gostujucem terenu. Ko ih ja pustio da unesu baklje?
Nema od toga nista.Marakana ce da bude puna,a zabari kao zabari...mudda su im kao u zeca.

Sad sam kao nashao nesto u fazonu "pisu italijanski mediji". Covece, pa ko veruje zabarskim medijima? Ako postoje mediji gori od nashih onda su to SIGURNO talijanski.
Onu su kenjali i kako ce Juve MOMENTALNO da leti u Seriju C,a njima malo falilo da ih ostave i u Seriji A (sad se zalili talijanskom olipiskom komitetu,mozda sezonu u Seriji B pocnu od nule,ili neki mali minus).
No,ajde da uzmemo i to u razmatranje.Da sam na Pixijevom mestu,otkazao bih utakmicu. To bi bio bezobrazluk,prve vrste.
Ali nece biti.

Evo malo slika tj. malo vishe! :D

dscn0374fc0.jpg

dscn0387ck8.jpg

dscn0389bx9.jpg

dscn0390uw9.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back