Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onaj Kafu kako je krenuo ja sam mislio da ce samo on da nam da 3 komada! Medjutim videlo se da je posle nema snage.
Pirlo radi sta hoce. Inzagi takodje.
Mnogo ovi nasi komplikuju,posebno u odrabi. Nesto oridgravaju,cesto gube lepote na sredini terena ili na svojo polovini.
Nama je gol (jos jedan) sve vreme viosio u vazduhu.
Milan igra neverovatno iskusno...odigrava i ceka greske. Znaju da ne mogu da trece,pa maksimalno koriste sve ostalo.
Mislim da bi trebali da ih pritisnemo sto vise mozemo i da nabijemo tempo.
Perovic izigrava Maradonu. Somina!
Nije to lose...imali smo 3-4 suta na gol...2 sanse (Blazo i Zigic)...ali mora mnogo bolje,ako mislimo da damo gol.
Nemamo slobodnih udaraca,nemam kornera...kako mislimo da damo gol? Moracemo da pritiskamo na sredini.

...резултат је одличан како смо играли. Ипак се види да је разлика у класи превелика...плашим се да ни пакао Маракане неће бити довољан.
Могли су да нам дају још 5 комада објективно.

...а у БГ-у је довољно да дају 1 и да реше посао...

JA licno mislim da prolazimo. Ali ozbiljno.
Pazi. Oni su bili bolji to je cinjenica ali isto tako ispromasivali su se ko niko, a staro pravilo fudbala kaze "tim koji se ispromasi gubi" Dalje Zvezda je pokazala da moze da se nosi sa njima, jeste da su oni imali zrelije sanse ali je i Zvezda imala sanse za barem 2 komada. I na kraju vidi se da su neozbiljno shvatili Zvezdu. Oni su se zezali po terenu i to je dodatna sanasa za Zvezdu.
Obrni okreni ubedjen sam da idemo dalje :lol:

Nema tu nikakve procene ko je bio bolji ko gori. Zvezda je odigrala taktički da ne popije više nego što može u Beogradu da nadoknadi i uspela.Radni rezultat, što bi se reklo. Da li neko misli da je Milan zadovoljan sa samo 1:0?

Ja sam isto ubedjenja da idemo dalje. I isto tako ozbiljno kao i Tab503

Ma nema shanse da idemo dalje.
Milan ce da bude mnogo spremniji za 2 nedelje. Dati Milanu dva gola,a ne primiti nijedan...pa to ne biva bas tako cesto.
Imali smo mi shanse i to dve-tri vrlo izgledne,ali ...meni nesto tu fali.
******,bas se vidi da smo za klasu slabiji. Ja sam sve vreme strepeo kada ce dan nam daju i drugi,pa posle... raspad sistema... i treci.
A i ovi nashi igraci su se poprilicno drkali ispred 16 metara i po sredini terena i driblali. Svirali qrcu,umesto da se brze oslobadjaju lopte.

Ма људи...шта вам је бре? За класу су бољи...и то је наша реалност. Ја сам искрено био највећи оптимиста...али се види да могу да нам дају гола кад год желе. Па свака акција им је била шанса...а Звезда је имала само две...од тога само једну онако баш добру.
...а за две недеље оби никако не могу бити лошији него сад...а видело се да нису баш најбоље припремљени. Таман да се изнивелише са пуном Мараканом...:roll:

Xm......sve sam ocekivala osim minimalnog poraza.Realno gledano,milan je imao vise sansi,mi smo tek u 72.-om minutu imali prvi korner,ali je zvezda isto tako imala dosta sansi,(prva u 3. minutu),i kod nekih nas jednostavno nije posluzila sreca(jankovic,kad je udario precku).Milan nije zablistao u punom sjaju,videlo se da su nas davno otpisali,medjutim,mozda su se opametili i mozda ce nas manje potcenjivati na marakani.Onaj inzagi........ko da sam pre utakmice imala osecaj da ce dati gol!!!Ne znam ko je proglasen za najboljeg igraca utakmice,ali to bi definitivno trebalo da bude Randjelovic!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back