Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ZzZzZz:
E stvarno smo baxuzi!

2001. LEVERKUSEN , stigao do finala
2004. PSV , stigao do polufinala
2006. MILAN

Милан...стигао до трећег кола квалификација...8-)

...полако људи...не очајавајте

...ех шта ти је наш менталитет...ако хоћеш да играш ЛШ...има бре да кидаш без обзира против кога играш...па изгубиш...изгубиш јбг
Тврдим да ништа лакше не би било са Бенфиком, Ајаксом...
Има само две, три пацерске екипе...али се сетите само како су мишеви испушили прошле године...

Moze se desiti i da direktno odemo u LS ili valjda igramo protiv Palerma cini mi se (sto je opet dojaja) :lol:
U sredu se raspravlja da li ce Milan uopste i da igra. On je trenutno samo fiktivno u zrebu dok se ne odluci u sredu sta ce biti sa njim zbog afere namestanja utakmica. Mozda smo posle par godina prvi put imali bas srece u zrebanju :lol:

Menadzer fudbalskog kluba Portsmaut Hari Rednap odbacio je napadaca crvene zvezda Nikolu Zigica kao moguce pojacanje na `Fraton Parku`,pa ce umesto naseg gorostasa krenuti u poteru za igracem Prestona,Davidom Nudzentom.Ovaj bivsi mladi reprezentativac engleske je prvi na listi Rednapovih zelja,posto je prethodno rekao da odustaje od angazovanja Zigica.Rednap je posmatrao Zigica u anemicnoj utakmici protiv Kork Sitija,koju je beogradski tim u gostima dobio 1:0!!!
On nije za mene.Mislim da cu klubu ustedeti pare,rekao je Rednap!!!

Pu crko dabogda.

Ae ljudi sha ste se smorili,pa milan nece biti u Ligi Sampiona...A nece ni Palermo bogami.Pa pokazite malo navijackog duha,aman!!!
ZVEZDA!!!ZVEZDA!!!ZVEZDA!!!
P.S. Hvala Shalle87 na lepim zeljama!!!

juznivetar:
Hehe, ajde ne pricajte gluposti, Milan igra tri puta tvrdji fudbal od PSV, a na drugoj strani imaju ubitacno opasnu ofanzivu. Jedini izlaz za Zvezdu je Palermo, da se nada necemu, a ako ipak Milan ostane, bice to jos jedno, nazalost, Zvezdino ponizenje.
Ajde ne kenjaj...ti da znas nesto ne bi slusao Juzni vetar! :roll: :roll:

ZVEZDO ZGAZI IH SVE,ZVEZDO ZGAZI IH SVE....OOOOOO ZGAZI IH SVE....ZVEZDO ZGAZI IH SVE !!!

Sto vreme vise bude prolazilo,sve manje zelim da to bude Palermo. Ima da ODEREMO AC MILAN !!!

To je odlicno za Zvezdu.

Najgore je ako dobiju neku ekipu sa istoka - nisu motivisani, niko ne dolazi na stadion i na kraju se uvek obrukaju i izgube.

Ovako bice pun stadion, gomila skauta i menadzera, bice maksimalno motivisani da pokazu da neshto vrede, a ako izgube uvek mogu da se vade da su izgubili od Milana.

Ima jedan problem o kome niko ne razmislja.
Milan zbog svog sranja u kome se nalazi jednostavno ne sme da ispadne iz LS-a
Sto ce reci. Ima da grizu maksimalno da izbace Zvezdu a ako ne ide mozda ce i parice da rade.
U svakom slucaju nisam preterani optimista iz tog razloga.
Sdruge strane nama tradicionalno Italijanski timovi leze tako da sansa postoji ali kao sto sam rekao Milan nesme sebi da dozvoli ispadnje iz LS-a i cak i da igraci zbog svega ovog ne odigraju kako treba plasim se da ce se desiti nesto iza kulisa kao sto se prica uveliko o cuvenom ispadanju od Reala da je to bila prodata utakmica.

Tab,italijani nam uospte ne leze. Ne znam gde si to video ili procitao.Jedina italijanska ekipa koju je Zvezda u celoj istoriji izbacila iz negko evro takmicenja bio je Kijevo.
Od svih ostalih smo ispadali. Nama leze Englezi i Ostrvljani uopste...njih smo redovno izbacivali...od Liverpula i Arsenala,preko Rendzersa i Hartsa. Svi su bili izbaceni iz daljeg takmicenja.
Milanova odbrana jesta UBITACNO matora i oni se ni ovu sezonu nisu potrudili da nesto rese na tom planu. Dosta ih je omelo i ovo namestanje. Generalno oni nikoga nisu doveli u klub,jos uvek. Anceloti je tvrdoglav sa svojom taktikom,ne znam da li ce Nesta da se oporavi do tada,Shevcenko im je otisao,Kako ih zayebava iako je pre 2 nedelje potisao ugovor na 5 godina,gomila igraca im ima po 33-34-35 godina...sve je to istina i sve je to neka nasha prednost.
Cak se nadam (STVARNO SE NADAM) da ce se,posle SPa,nadrkani francuski delegati u UEFA potruditi da koliko god mogu srozaju italijanski fudbal na svim nivoim.
MIslim da bi Pixi treba po tom pitanju da kontaktira svoje veze po Francuskoj.
Sve je to teorija...i onda dodje OPEL i kaze..."ALO BREEEEE! Koliko para treba da se da za ucesce u LS"?
Bilo bi mi drago da igramo sa Palermom,ali opet bi mi bilo i malo krivo da Milan ne gostuje na Marakani.
Ljudi,mozda je ovo provodjenje...Bog nam je poslao NAJJACEG,da preko NAJJACEG udjemo u LS i da je OSVOJIMO !!! :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back