Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
68Charger440:
Nema sanse da ce AC Milan biti izbacen.
Charger,ja se SAMO nadam da ce Francuzi da urgiraju,jer se sad pojavila ova inaformacija da nece biti Palermo umesto Milana nego Lens. A Francuska ima jednog ucesnika manje u LS od Italijana i sada kad bi Talijana bili sjebani...Francuzi bi pokupili dosta bodova u njihovom odsustvu.
Generalno...odluka da Milan ne ucestvuje u LS treba da se donese bez pogovora...cim je neko uhvacen u kradju...nema tu sta da se prica.
Ali sto kaze,ZzZzZz...ako ih UEFA ne izbaci,izbacicemo ih mi. :D:D:D
Zgazicemo Ih...a ona je LS nasha!!! :D:D
(onda ugasim playstation :lol: )

PLESsitnihDEMONA:
Ljubo ,svaka ti dala za OVO!
Samo na grobare zaboravi....ja hocu da se RADUJEM ako Zvezda prodje dalje ZBOG ZVEZDE,a ne zato sto cemo neasto kao da zayebemo grobare!!!

Ма знам...наравно да ми је због Звезде...зезам их мало...:lol:

...чудно звучи...готово да не бих хтео без борбе да уђемо у ЛШ. Макар и против оног Палерма, па и тог Ланса...мислим да смо чак и на папиру јачи. Па ако треба и да изгину против Милана...

Predstavnici Milana i Lensa na mecu Zvezda-Kork

Predstavnici fudbalskih klubova Milan i Lens posmatrace revans mec 2. kola kvalifikacija za ligu sampiona izmedju Crvene Zvezde i Kork Sitija,prenosi zvanicni web sajt beogradskog kluba.Zrebom je odredjeno da se pobednik duela izmedju Crvene zvezde i Korka u 3. kolu kvalifikacija sastane sa Milanom,medjutim UEFA jos nije potvrdila da li ce dozvoliti italijanskom klubu da nastupa u ovogodisnjoj Ligi sampiona.Lens se nada da ce Milan biti izbacen,pa su zbog toga resili da bolje upoznaju svog eventualnog rivala.UEFA ce odluku o tome da li ce Milanu biti dozvoljeno da nastupi u Ligi sampiona doneti do 2. avgusta.

Znaci jos nije sigurno da li cemo ici direktno ili ne u slucaju suspendovanja!

Ne zelim da igramo sa Francuzima, sa njima nismo imali mnogo srece prethodnih godina. Jeste da smo jedva izbacili Mec posle penala (posle fenomenalnog gola Vinka Marinovica iz slobodnog udarca), ali nas je kasnije izbacio Lion (kad smo prvi mec morali igrati u Bukurestu) kao i Mompelje (cini mi se da se tako zove klub; prvu utakmicu smo igrali negde u Bugarskoj).

Charger je upravu. ZAmisli da izbace Milana i igramo sa Lensom...i ispadnemo. Pa gde ces GRDJE!!!
Ovako bolje da izbacimo Milana!!! :lol: :lol: :lol:
Ma sa tim francuzima se uvek mucimo...mislim da ce Francuzi izdejstvovati da igraju umesto Milana....ej,pa ne dolaze oni usqrac na Marakanu...znaju oni cime raspolazu!!! Nisu mutavi.
Meni ova vest da predstavnici lensa dolaze da gledaju Zvezdu vec znaci da je Milan izbachen...jer oni verovatno nesto vec znaju sto mi ne znamo. Mozda...a mozda i ne. :D:D

Хаха...добар, добар...:lol:

...јесте да су шансе да нас избаце као шансе мишева да нас добију на Маракани...али стварно...сви смо их прежалили...треба бити опрезан...ако улети један гол...уђе вода у уши...:-|

Crvenu Zvezdu deli samo jedan glas etičke komisije UEFA da bi se direktno plasirala u takmičenje po grupama Lige šampiona!!!

Prema za sada još ne potvrđenim informacijama, u komisiji koja broji pet članova, dva glasa su za izbacivanje Milana, dva su protiv! Odlučiće peti i poslednji glas, koji sada deli crveno-bele od direktnog plasmana u najeminentnije evropsko klupsko takmičenje!

Sve će se znati u sredu, 2. avgusta, kada će UEFA objaviti odluku etičke komisije.

ZzZzZz:
Crvenu Zvezdu deli samo jedan glas etičke komisije UEFA da bi se direktno plasirala u takmičenje po grupama Lige šampiona!!!

Prema za sada još ne potvrđenim informacijama, u komisiji koja broji pet članova, dva glasa su za izbacivanje Milana, dva su protiv! Odlučiće peti i poslednji glas, koji sada deli crveno-bele od direktnog plasmana u najeminentnije evropsko klupsko takmičenje!

Sve će se znati u sredu, 2. avgusta, kada će UEFA objaviti odluku etičke komisije.

Odakle si ovo citirao? Koliko je to tacno?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back