Tab,italijani nam uospte ne leze. Ne znam gde si to video ili procitao.Jedina italijanska ekipa koju je Zvezda u celoj istoriji izbacila iz negko evro takmicenja bio je Kijevo.
Od svih ostalih smo ispadali. Nama leze Englezi i Ostrvljani uopste...njih smo redovno izbacivali...od Liverpula i Arsenala,preko Rendzersa i Hartsa. Svi su bili izbaceni iz daljeg takmicenja.
Milanova odbrana jesta UBITACNO matora i oni se ni ovu sezonu nisu potrudili da nesto rese na tom planu. Dosta ih je omelo i ovo namestanje. Generalno oni nikoga nisu doveli u klub,jos uvek. Anceloti je tvrdoglav sa svojom taktikom,ne znam da li ce Nesta da se oporavi do tada,Shevcenko im je otisao,Kako ih zayebava iako je pre 2 nedelje potisao ugovor na 5 godina,gomila igraca im ima po 33-34-35 godina...sve je to istina i sve je to neka nasha prednost.
Cak se nadam (STVARNO SE NADAM) da ce se,posle SPa,nadrkani francuski delegati u UEFA potruditi da koliko god mogu srozaju italijanski fudbal na svim nivoim.
MIslim da bi Pixi treba po tom pitanju da kontaktira svoje veze po Francuskoj.
Sve je to teorija...i onda dodje OPEL i kaze..."ALO BREEEEE! Koliko para treba da se da za ucesce u LS"?
Bilo bi mi drago da igramo sa Palermom,ali opet bi mi bilo i malo krivo da Milan ne gostuje na Marakani.
Ljudi,mozda je ovo provodjenje...Bog nam je poslao NAJJACEG,da preko NAJJACEG udjemo u LS i da je OSVOJIMO !!!