Gde je Milijas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!PLESsitnihDEMONA:Autogol!
Odbrana je za sad prilicno i nouobicajeno sigurna. Srednji red je prilicno agresivan...a Pixi Kovacevic ujeda...alal mu vera.
Samo lopta nikako do Zigica. Ne znam da li smo imali sut u okvir gola. Blazo,mora da ide vise napred...ne moze Zigic sam.
Ili da izbaci Jankovica i da uvede ******* ili Purovica.
Sve u svemu nije lose...moze bolje...jos neki gol.

Хахаха...јој ако их извучемо сад...има сви да ми ебу све по списку...
8-) 8-) 8-)PLESsitnihDEMONA:Ne bih voleo ni Arsenal,jer mislim da su ubedljivo NAJJACI od svih navedenih klubova.
Pa tu su! Ne bih voleo ni jedne ni druge...ne bi ih odvajao. Arsenal se SILNO pojacao!Alex.L:Sada kada su pomilovali AC Milan(i može da ide u treće kolo kvalifikacija za LS), da li misliš i dalje ovo citirano???
Kako da ne zna? Vidiš da je počeo da liči na Ratka Mladica!shalle87:Moram da priznam da su me bas razocarali...posle Rada i 3:0 nisam ocekivao ovako losu igru...a ovaj Pantic mi ne bi ni klupu grejao!Valjda covek sa mog avatara zna sta radi...
Hajde da izbrisemo onda svoje priloge. Ja brisem svoje.M.DuLe:Izvinjavam se, tek kasnije sam video da je napisano! :x
M.DuLe:Pazite ovo: GEJ?
27/07/2006 | Izvor: B92, Sport
"Sport": Gej u Crvenoj zvezdi!
Reprezentativac Senegala Ibrahim Gej doputovaće do kraja nedelje, možda već i u četvrtak u Beograd gde će potpisatu ugovor sa Crvenom zvezdom, prenosi “Sport”!
Obeštećenja za defanzivca turskog Samsuna iznosilo je 200 hiljada evra, a crveno-beli koji bezuspešno već mesec dana traže “štopera” koji bi pomogao Biševcu, odbrani i celom timu još uvek nije pronadjen...
Senegalac koga je tokom prelaznog roka želeo i trener Partizana Miodrag Ješić ( a direktor Nenad Bjeković danima pokušavao da ga dovede) prema pisanju “Sporta” dolazi u Srbiju u društvu svog menadžera Bugarina Taneva a ceo posao je po svemu sudeći već dogovoren.
Ukoliko 25-godišnji Gej dodje na “Marakanu” ovaj prelazni rok će i definitivno obeležiti “prebeg” igrača na Topčiderskom brdu.
Blaguj Georgijev je već crveno-beli iako je praktično postigao dogovor sa Partizanom. Angažovanjem beka Zemuna Lazarevića uzvratio je Partizan. Čeka se odluka Ibrahima Gaja...

Dobro došao i dolazi ovde malo češce. Za početak idi na temu "Da se prebrojimo" pa nastavi. :wink:nid:Evo i mene i ja sam vatreni navijac zvezde!!!!!!!!!!!
Pozdrav svim zvezdasima