Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PLESsitnihDEMONA:
Autogol!
Odbrana je za sad prilicno i nouobicajeno sigurna. Srednji red je prilicno agresivan...a Pixi Kovacevic ujeda...alal mu vera.
Samo lopta nikako do Zigica. Ne znam da li smo imali sut u okvir gola. Blazo,mora da ide vise napred...ne moze Zigic sam.
Ili da izbaci Jankovica i da uvede ******* ili Purovica.
Sve u svemu nije lose...moze bolje...jos neki gol.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!
Idijotizam!!!
Ne mogu da verujem da cezurise DJO.KICA !!!! Bolidi!!!

Шта ја знам...гледао сам само 2. полувреме...нисам нешто одушевљен Звездом...па ни резултатом. Без и једне једине шансе...борбено...али то је то. Еј бре...нећу да моја Звезда брани 1-0 против неког тима за који сам први пут чуо пре месец дана...
Не могу да верујем да онај Јоксимовић игра...несигуран је много...иако је генерално одбрана била баш добра. Ко је бре онај Пантић? Први пут чујем за њега. Жига се није видео, Миловановић исто слаб. Перовић уместо да продире по боку, иде у средину...
Овај Бугарин баш није лош...

Нешто бих баш да гледам Ливерпул на Маракани...али у ЛШ :lol:

Ма у ЛШ Плес...после значи у групи. :lol: Хахаха...јој ако их извучемо сад...има сви да ми ебу све по списку...:roll: :lol:

...али нема везе...може и овако...може Ливерпул једне године без ЛШ :lol: 8-) 8-) 8-)

Bas sam razocarana igrom . Mnogo slabo! Perovic nije znao sta ce s loptom, Zigic odsecen, Jankovic halavi kao i uvek, Bugarin ima potencijal,ali i on slab... jedino Bisevac bio je donekle ok. Nsmo imali igru, sanse.Da nije bio autogol ne bismo pobedili. Jeste prva utakmica, ali mora MNOGO bolje. Jos uvek verujem u prolazak u Ligu Sampiona, ali sad nekako sa manje euforije

Pazite ovo: GEJ?

27/07/2006 | Izvor: B92, Sport
"Sport": Gej u Crvenoj zvezdi!

Reprezentativac Senegala Ibrahim Gej doputovaće do kraja nedelje, možda već i u četvrtak u Beograd gde će potpisatu ugovor sa Crvenom zvezdom, prenosi “Sport”!

Obeštećenja za defanzivca turskog Samsuna iznosilo je 200 hiljada evra, a crveno-beli koji bezuspešno već mesec dana traže “štopera” koji bi pomogao Biševcu, odbrani i celom timu još uvek nije pronadjen...

Senegalac koga je tokom prelaznog roka želeo i trener Partizana Miodrag Ješić ( a direktor Nenad Bjeković danima pokušavao da ga dovede) prema pisanju “Sporta” dolazi u Srbiju u društvu svog menadžera Bugarina Taneva a ceo posao je po svemu sudeći već dogovoren.

Ukoliko 25-godišnji Gej dodje na “Marakanu” ovaj prelazni rok će i definitivno obeležiti “prebeg” igrača na Topčiderskom brdu.

Blaguj Georgijev je već crveno-beli iako je praktično postigao dogovor sa Partizanom. Angažovanjem beka Zemuna Lazarevića uzvratio je Partizan. Čeka se odluka Ibrahima Gaja...

M.DuLe:
Pazite ovo: GEJ?

27/07/2006 | Izvor: B92, Sport
"Sport": Gej u Crvenoj zvezdi!

Reprezentativac Senegala Ibrahim Gej doputovaće do kraja nedelje, možda već i u četvrtak u Beograd gde će potpisatu ugovor sa Crvenom zvezdom, prenosi “Sport”!

Obeštećenja za defanzivca turskog Samsuna iznosilo je 200 hiljada evra, a crveno-beli koji bezuspešno već mesec dana traže “štopera” koji bi pomogao Biševcu, odbrani i celom timu još uvek nije pronadjen...

Senegalac koga je tokom prelaznog roka želeo i trener Partizana Miodrag Ješić ( a direktor Nenad Bjeković danima pokušavao da ga dovede) prema pisanju “Sporta” dolazi u Srbiju u društvu svog menadžera Bugarina Taneva a ceo posao je po svemu sudeći već dogovoren.

Ukoliko 25-godišnji Gej dodje na “Marakanu” ovaj prelazni rok će i definitivno obeležiti “prebeg” igrača na Topčiderskom brdu.

Blaguj Georgijev je već crveno-beli iako je praktično postigao dogovor sa Partizanom. Angažovanjem beka Zemuna Lazarevića uzvratio je Partizan. Čeka se odluka Ibrahima Gaja...

Kad sam uključio teletekst B92 da pročitam sportske vesti, ja video ovo gej i šokirao se!!! Ja mislio provalili da je neki igrač Zvezde gej :lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back