Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zvezda ce samim ulaskom u LS (ako BOG da),bez osvojenog ijednog jedinog boda, zaraditi oko 7 MILIONA EVRA !!!
Moguci protivnici u trecem kolu su:AEK, Ajax,Arsenal,Austrija Bec,Benfika,CSKA(M),Dinamo Kijev,Fenerbahce(ili Levski),Galatasaraj,Hamburg,Lil,Liverpul,Osasuna,Palermo,Slovan, Steaua,Sahtjor i Valensija.
U zreb ulazimom ako prodjemo Kork, iz NEPOVLASHCENE GRUPE.Mislim da mozemo da prodjemo ukoliko izvucemo sledece timove: AEK,Ajax,Austrija,Dinamo K,Lil,Palermo,Slovan,Steaua,Osasuna
Nikako ne bih voleo da nam padne CSKA Moskva...jer su oni Abramovicev klub i MORAJU DA PRODJU DALJE. Znaci uopste ne bih voleo da igramo protiv tih ruskih i ukrajinskih mafijaskih klubova...osim sa Dinamo Kijevom.
Namerno sam stavio Ajax...jer mislim da je on nekako najslabiji od ovih jakih zapadno evropskih klubova.Mada ne mora da znaci. Tu mi se i Benfika mota.
Ne bih voleo ni Arsenal,jer mislim da su ubedljivo NAJJACI od svih navedenih klubova. Turci su mi ...relativna nepoznanica...cini mi se da im trtenutno klubski fudbal sto se evrope tice malo stagnira. Da nisu ono sto su bili pre.
Uz malo srece mozemo da prodjemo jako dobro u zrebu.

Napadač sarajevskog Željezničara, Admir Vladavić (24), na meti je Crvene Zvezde, objavljuje „Sportski Žurnal”.

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine je imao odličnu sezonu u Premijer ligi BiH, te se očekuje dolazak delegacije crveno-belih na pregovore o transferu talentovanog igrača.

Vladavić je zabeležio dva nastupa za reprezentaciju, dok je vredno napomenuti da se podjednako uspešno služi kako levom tako i desnom nogom, te može igrati kao polušpic na obe strane terena.

68Charger440:
Znam sve to. Ne samo sto su ovojili KES nego su jos jednom igrali i u finalu.

Ali prosle godine su razbijali u Kupu UEFA i nes(p)retno ispali od Midlozbroa u polufinalu (prvu dobili 1:0, u drugoj vodili sa 2:0 i izgubili sa 4:2). Radije bi i Liverpool ili Valenciu nego Steauau.
Ja bih pre Liverpul nego Valenciju. Liverpul sam gledao i u Beogradu i u Liverpulu kada smo ih oba puta tukli po 2:1 (Ala se hvalim, ala sam prepotentan :wink: To sam kazem za sebe da me oni "osramoceni" ne bi prozivali.

Opet mi se pojavi češka tastatura pa umem i čš. Šta li sam to sad pritisnuo yebote?

Samo da se ne izgubi kao prosli put! :lol: :wink:

Ja sam citoa u novinama da NEMA TV prenosa!
Ako se to ispostavi kao istine NEKA CRKNE ONA KOSOVARSKA DZUKELA TIJANIC !!! ***** li mu majku nedojebanu!!! Da mu ne *****! Nacionalni javni servis...nema para! BOLI ME **** STO NEMA PARA!!! ZASTA PLACAM TV PRETPLATU??? Neka obezbedi prenos dzukela jedna lopovska...BUZDOVAN...NACIJA HOCE DA GLEDA SVAKU UTAKMICU BILO KOG MASHEG TIMA U EVROPI,a BUZDOVAN KAZE DA NEMA PARA !!!
Crko majci dabogda!!!

Autogol!
Odbrana je za sad prilicno i nouobicajeno sigurna. Srednji red je prilicno agresivan...a Pixi Kovacevic ujeda...alal mu vera.
Samo lopta nikako do Zigica. Ne znam da li smo imali sut u okvir gola. Blazo,mora da ide vise napred...ne moze Zigic sam.
Ili da izbaci Jankovica i da uvede ******* ili Purovica.
Sve u svemu nije lose...moze bolje...jos neki gol.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back