- Poruka
- 9.594
Ja cuo da ce Ante Markovic da dodje na celo kluba!
Daj bre jomini...!
Daj bre jomini...!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo se ti strpi... To je iz poverljivih izvora.PLESsitnihDEMONA:Ja cuo da ce Ante Markovic da dodje na celo kluba!![]()
Daj bre jomini...!![]()

Ja znam sta to znaci B.A.L. To ti je da ti BALJEZGAS.B.A.L.:Da vidim pun stadion publike,postacemo engleska,lome se tribine koliko ljudi,postacemo engleska...a za ovog "claymana"ja sam ziveo u italiji u livornu neko vreme tako da nemoj ti meni o utakmicama.Verovatno da i ne znas sta znaci B.A.L.(znao bi kad bi pratio navijacku scenu)

Tačno. Neće se busati i trpati da ode, a neće ni imati neke preterane ponude, najviše zbog godina...PLESsitnihDEMONA:Meni Ljubo uopste ne smetaju igraci od 28 godina,meni smetaju igraci od 28 godina kojima se karijera svodi na klubove tipa Vozdovac,Zeleznik,Zeta...itd.
Takvi igraci nisu za tim koji zeli u LS.
Da napomenem,da su igraci od 25-28 godina uglavnom u najboljim igrackim godinama. Ti si verovatno mislio da treba da dovodimo klinjazu od 19-20 god. Ne,ne!
Ljubo,nama treba LS...kakvo crno kaljenje. Dosta je bilo kaljenja i prekaljivanja koje kakvih bizona...15 godina.Ljuba82:Знам брате...али тај од 28 нити ће моћи да се прода...нити квалитетом није бољи од клинаца. Ако је он квалитетом за првих 11...и ја сам за то да дође, али ако већ доводиш неког ко ће да седи на клупи...или је чак можда по квалитету за нијансу бољи од резерви, нек буде перспективан бар. Ја бих баш покупио све најбоље клинце...од 16 ако треба, а не 19, 20. Па нек се кале...
Чујем да су нам мишеви ћапили неког младог. Био пре-подне у Звезди на тренингу, после-подне потписао за мишеве. Освета за Бугарина...![]()

ZzZzZz:Zvezda ima sansu da direktno ode u LS zato sto je Grcka izbacena i zbog ovih sra*a u Italiji.
Samo jos da izbace sve Engleske ,Spanske,Nemacke,Francuske i jos mnoge druge klubove i sigurno ulazite.ZzZzZz:Zvezda ima sansu da direktno ode u LS zato sto je Grcka izbacena i zbog ovih sra*a u Italiji.
S.Ilic:Samo jos da izbace sve Engleske ,Spanske,Nemacke,Francuske i jos mnoge druge klubove i sigurno ulazite.
U zadnjevreme nesto nisam pratio sportske vesti.ZzZzZz:Zvezda ima sansu da direktno ode u LS zato sto je Grcka izbacena i zbog ovih sra*a u Italiji.

tab503:U zadnjevreme nesto nisam pratio sortske vesti.
A sto su Grcki timovi izbaceni?
68Charger440:Следећи меч наша екипа игра већ сутра против вицешампиона Чешке, Младе Болеслав.