Banci
Aktivan član
- Poruka
- 1.268
Da tu si upravu.Ma stalno ima se se prica o Zvezdi,jer je Zvezda najbolja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jos nesto. Treba ju nam glasovi u anketi "Da se prebrojimo" Zasto zvezdasi cute kada nas je 20.000 000?Banci:Da tu si upravu.Ma stalno ima se se prica o Zvezdi,jer je Zvezda najbolja.
Ma kakvi cigosu ima vas 6.000.000.000v.v.ilic:I jos nesto. Treba ju nam glasovi u anketi "Da se prebrojimo" Zasto zvezdasi cute kada nas je 20.000 000?
Koliko znam da citam ova rubrika se zove "Zvezdasi javite se." Sto se ti javljas? Hoces da se upises u zvezdase? Bice nas 20.000 001.S.Ilic:Ma kakvi cigosu ima vas 6.000.000.000

E yebote, stvarno sam se slatko nasmejao. To je humor i tako treba da komentarise svaki Delija. Uporedi nase i njegove priloge. On se neprestano valja po govnima i ciganima. Puna su mu usta i tastatura .tab503:kad on nije tu nisu nam sve koze na broju![]()
110.000 nas je bilo protiv Ferencvarosa. Posle nisu smeli da stampaju vise od 90.000 ulaznica.tab503:a ja se secam kad je bilo 100,000
Eh stara dobra vremena. Kad smo jedni drugima visili na ledjima.
Nije bilo mesta da sibicu bacis na pod.

68Charger440:Zar ti ne navijas za Partizan?
A.jel ovo tvoja slika u avataru? Ako jeste...ajmo zajedno na utakmicu,pa posle kod mene kuci da ti pokazes kakvu kolekciju slika sa stadiona imam.WesternGirl:To je bila moja drugarica koja se svadjala sa tobom,a ne ja!!!
Ja sam zakleta Zvezdasica!;-)

PLESsitnihDEMONA:A.jel ovo tvoja slika u avataru? Ako jeste...ajmo zajedno na utakmicu,pa posle kod mene kuci da ti pokazes kakvu kolekciju slika sa stadiona imam.![]()
![]()
I da vidis moju kolekciju shalova...i tako...imam razne kolekcije. Veliki sam kolekcionar.![]()
![]()