8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
Stvarno si bRezobrazan 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sto je brezobrazan? samo hoce da joj pokaze kolekciju..sta je tu lose?ZzZzZz:Stvarno si bRezobrazan![]()
C BLUE:ма није то њена слика брате, шта се ложиш, ко зна на шта личи
milanfan,jel ti bese hoces onaj cd?milanfan:sto je brezobrazan? samo hoce da joj pokaze kolekciju..sta je tu lose?
zezam se...ples, sram te bilo 8-)

batka_mija:i to je 1:0... pa tako sve do 3:0...
ili vas mozda kosarka ne zanima sad, misevi?
Ne znas Batka_mijo, ne znas!! Ne sutira se sa nogama, vec nogama i ne baca se sa rukama vec rukama!!!! Vidim da te zabole i za gramatiku!batka_mija:mogu.. ovo se sutira sa nogama a ovo se baca sa rukama u onaj kos...opusteno... na poslu sam, pa mi dosadno.... zabole me totalno i za fudbal i za kosarku... videlo se koliko znaju protiv holandije... aj zdravo...
,
i onda se uzimaju neki stranci solidnog kvaliteta koji su negde izmedju onog sta se nudi kod nas i onih koji su otisli.tab503:mi prodajemo nase igrace koji vrede da bi doveli "strance"
ljudi bre. mozete misliti kakav kvalitet oni mogu da pruze.
Stvar je u tome da jednostavno u nasoj ligi koja je ocerupana nema sta da se dovede da zameni igrace koji su otisli u "pecalbu"i onda se uzimaju neki stranci solidnog kvaliteta koji su negde izmedju onog sta se nudi kod nas i onih koji su otisli.
Sve u svemu ja nista posebno ne ocekujem.
Dok se ne ulozi kinta i ne zadrze dobri igraci koji igraju zajedno 2 ili 3 sezone necemo nikad nista uraditi
hocu,hocu!! :-D :-DPLESsitnihDEMONA:milanfan,jel ti bese hoces onaj cd?![]()
:razz: