Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma najbolje je da nam upadne neko od
Liverpul, Inter, Valensija, Arsenal...
Realno male su nam sanse da uopste prodjemo dalje (treba bti objektivan i realno sagledati snagu tima) i daleko je bolje da dodje neki jak tim. Em ce biti veci spektakl na stadionu em ovi nasi se mozda dovoljno napale pa ih pobede.
Od neke osrednje ekipe pucamo smem da se kladim.
A i ako puknu bar nije blam. Izbacio nas je Inter recimo a ne neki Liberec :lol:.

Ako hocemo u LS.morao sei da kazemo da nas ne zanima ko ce da nam padne! to je LS i tu igraju samo NAJJACI! Mi hocemo medju najjace i ne biramo kako cemo do njih da stigemo.
Tako ekipa treba da se priprema,a ne da se ceka ishod zreba...bla bla! Samo da izvucemo nekog lakseg,samo da nam bude laksa grupa,samo da im se povredi ovaj ili onaj,samo da onaj ne igra,samo da nam ovaj igra...blaaa! Tako se ne stize nikuda,
Hocemo u LS i ne postoji protivinik koji moze u tome da nas zaustavi!
Tako se stize do LS,tako se dobijaju utakmice.

jomini:
U ovo doba, tačno pre 15 godina, vraćao sam se trajektom iz barija. Presrećan, ponosan... Drugih reči nema...

Могу да замислим...трајект...звездано небо и наша Звезда првак Европе...:D

Сећам се да су моја старија браћа из шире фамилије ишла...ја сам офарбао лице у црвено-бело са сестром која је тада имала 5 или 6 год...и испред ТВ-а...
Ипак...кад се сетим...најлепше је било са Бајерном кући...мислим да сам снимак те утакмице касније гледао целу ОШ...

...весело ми некад с тобом беше
кад си Звездо била првак света...

:( :arrow: :-| :arrow: :D 8-)

Ljuba82:
Могу да замислим...трајект...звездано небо и наша Звезда првак Европе...:D

Сећам се да су моја старија браћа из шире фамилије ишла...ја сам офарбао лице у црвено-бело са сестром која је тада имала 5 или 6 год...и испред ТВ-а...
Ипак...кад се сетим...најлепше је било са Бајерном кући...мислим да сам снимак те утакмице касније гледао целу ОШ...

...весело ми некад с тобом беше
кад си Звездо била првак света...

:( :arrow: :-| :arrow: :D 8-)
Jeste. Takodje mislim da je Zvezda postala prvak sveta kada je Mihajlovic izjednacio na 2:2 protiv Bajerna. Ja i danas (posle 15 godina) pustam snimak i svaki put skacem kada lopta parabolom udje u gol. I vristim kao kada sam to video uzivo.Zena i sin
beze vec iz sobe kada uzmem u ruke kasetu (oni ne vide koju) i krenem prema videu. "Evo ga, opet ide da gleda ZVEZDU".
Uh, ala je sunce sijalo u sred noci!!!

FLUID:
Ako već hoćeš da ti kažem šta je u pitanju. Evo nekoliko konstruktivnih pitanja: Gde je tema "Za sve navijače i simpatizere Partizana"? Ko je obrisao tu temu i zašto? S kojim pravom je to urađeno gde su bili postovi navijača Partizana, a tema koja je namenjena Zvezdinim navijačima još stavljena kao lepljiva? Da li tema u kojoj se raspravlja o tome ko ima od kog igrača broj telefona zaslužuje da bude lepljiva kao tema jedne ozbiljne navijačke grupacije samo da bi se nabio što veći broj postova na njoj?

Sta je bilo sa tom temom o Partizanu - neznam, pitaj onoga ko je bio moderator pre mene. Ja je nisam sigurno izbrisao.

Elvin:
po kom kriterijumu si zalepio temu o zvezdi?
favorizuješ jedan klub,to nije lepo.
sad,ili je odlepi,ili zalepi temu o partizanu,vojvodini,sartidu,zemunu...itd.

kontaš zašto?
Ja uopste ne razumem vase prigovore. Bila je to godisnjica jednog velikog dogadjaja, nezaboravnog za sve prostore ne samo Srbije vec citave bivse Jugoslavije. Bio je red da neko nacne i tu temu. Naopako da to nije niko uradio. Ja ne bih nista imao protiv da se neko seti dana kada je Partizan igrao u finalu kupa sampiona. Veruj mi, iako sam ofarban u crveno-belo od rodjenja, rado bih se toga setio. I to je bio deo moga detinjstva, da ne kazem mladosti. Bilo mi je tada tesko zasto to nije Zvezda a sada, sa ovih daljina rado se setim i toga dogadjaja. U bivsoj Jugoslaviji jos nikome to nije poslo za rukom (to sto su postigli Zvezda i Partizan) i u tome ne vidim nikakvu pristrasnost.

Pozdravljam najveceg Zvezdinog rivala Partizana i njihove navijace. Ni mi nebismo bili tako veliki da nije vas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back