Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.157
ovaj charger bi kevu poslao da igra fudbal da bi mogao da je proda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E moj prijatelju zanimljivi su ti stavovi i zakljuci. Da si malo vise citao ovde sta se pise mogao si da imas barem neku predstavu ko koliko ima godina ali ocigledno kao sto povrsno citas forum tako i povrsne i pogresne zakljucke izvlacis.v.v.ilic:Po tvojim rezonima vidim da si mlad i nista jos ne znas.
.Bices Zvezdas kada naucis da places zbog poraza a ne da trazis krivca.
A tebi mladicu i takvima kao sto si ti kazem: vi niste navijaci vi ste kritizeri!
) tako da ako neka firma nije ispunila ugovorom obecane obaveze lako to moze da se istera sudom i da se pare izvukku.Nismo tukli Arsenal u Engleskoj, vec Liverpul u Liverpulu. Bajerna smo tukli u Minhenu, ne u Berlinu. A tukli smo i KOLO-KOLO u Tokiju kada smo bili prvaci sveta.Banci:Nemas ti pojma,a ko je ono bio prvak sveta.Pa Zvezda je tukla Arsenal u Engleskoj,pa Bajern u sred Berlina,pa da ti ne pricam dalje jer cu stvarno poniziti Partizan.
Nismo tukli Arsenal u Engleskoj
Pokusavam da ti odgovorim na onaj roman od malopre ali server ima neku gresku pa cu probati da ti odgovorim preko ove poruke.tab503:Ma mi smo tukli skoro sve. I kad smo ispadali veoma retko smo gubili narocito na nasem terenu u evropi.
Naravno ne racunam zadnjih par godina.
Pa nismo ga tukli, bilo je 1:1ZzZzZz:Jesmo i Arsenal 1978. godine kad Savic dao gol u poslednjem minutu. Bilo 1-1 a u BG-u 1-0 za nas.
Izvini, zaboravio sam da te pitam: Sta je to Piksi obecavao a nije ispunio?tab503:Ma mi smo tukli skoro sve. I kad smo ispadali veoma retko smo gubili narocito na nasem terenu u evropi.
Nemoj samo da zelis Slovan Liberec.Oni su mnogo dobri. Ne potcenjuj cehe. Na rejtingu su drugi u svetu, iza Brazila a imaju strasnu reprezentaciju; Petar Ceh-Celzi, Pavel Nedved-Juventus, Rosicki i Koler-Borusija Dortmund,Baros-Liverpul,Aston Vila,Jankulovski-Milan(dobro, sedi na klupi)Poborski-Mancester Junajted(bio) Ujfalusi-Fiorentina, Smicer-Liverpul,Galasek-Ajax.... Igraci cija je cena u proseku 10 miliona eura.Iskreno, voleo bih da ih dobijemo i pobedimo(ali bilo bi tesko) samo da cesima mogu da vadim mast.A jos ne zaboravi da je Zvezda igrala sa Mladom Boleslavom na Kipru u pripremama pa smo izgubili 1:0.shalle87:Realno mozemo da prodjemo sve ekipe osim Valensije,Intera,Arsenala i Liverpoola...Slovan Liberec???Pa oni ne bi znali sta ih je snaslo da ih dobijemo u kvalifikacijama...AEK,Panatinaikos,Lil...pokidali bi ih sve!!!
A sto se tice Stojketa pazite ovo...zapamtite ovaj moj post za kasnije da ne bude posle 'pa nisi rekao'...Stojke je podneta zrtva zarad novog ugovora za Zigu...videcete...Delije,nemojte tugovati,radovacemo se na kraju![]()
Nisam jedini.v.v.ilic:.1. Slab si prognozer. Nemoj da se kladis!
Ja sam gledao Zvezdu jos pre mnogo nego sto je izgradjena Marakana. .
I ti si se debelo zezno.v.v.ilic:. Po tvojim rezonima vidim da si mlad i nista jos ne znas.
Opet izvlacis pretpostavke a da nemas pojma da li nesto znam ili ne znam. To je jako losa karakteristika za nekog ko kaze da se bavi (ili bavio) prosvetom, posto sam i sam nekad predavao jako dobro znam kako se treba ponasati na casu.v.v.ilic:Igrali smo na JNA a nas je bio JUG a grobarski SEVER !!! To sigurno nisi znao..
Dobro, toliko "mator" vec nisamv.v.ilic:.
2. Na tom stadionu sam gledao kako Bora Kostic daje Lavu Jasinu gol sa 40 metara a Seki ostavlja loptu dok Popecenko trci za njim sve do korner linije a stadion urla od smeha..
Zaboravio si detalj kako se krstio kad je izasao na stadio zbog atmosfere koja je vladala na stadionu?.v.v.ilic:.
3.Video sam i tu utakmicu protiv Bajerna (imam i kazetu, poslacu ti ako hoces) o kojoj pricas a i onu protiv Barse, kada je Maradona Diki Stojanovicu dao gol lobom sa 18 metara a posle utakmice ga zagrlio. Secas se?..
Greske u proceni se desavaju ( i sam si napravio istu) ali ovaj zadnji komentar je toliko prizeman i jadan da se necu ni osvrtati na njega. Mislim da si i sam svestan koliko je bila nepotrebna zadnja recenica. Tad su u ligi postajala 2 radnicka, beogradski i niski ali uvek smo zvali beogradski radnicki i radnicki (misleci se na niski) To bi trebalo da si znao.v.v.ilic:.
4. A ti meni kazes da je Piksi dosao u Zvezdu iz Radnickog a da ja to ne znam? Jos samo nisi napisao da je to Radnicki iz Nisa (ili mozda ti ne znas?)..
A koga sam to vredjao? Gde sam koristio ruzne izraze, psovke ili uvrede? Pokazi tekt gde sam te uvredio. Ovo trazim (zahtevam) da odgovoris jer nije lepo bez argumenata nekog etiketirati pa te molim da pokazes delove teksta gde sam vredjao i upotrebljavao ruzne reci.v.v.ilic:.
5. Pozdravljam te, trudi se da budes vitez (DELIJA), ne vredjaj i ne upotrebljavaj ruzne reci.
Pojacanja i da nema raspordaje igraca.v.v.ilic:Izvini, zaboravio sam da te pitam: Sta je to Piksi obecavao a nije ispunio?
Ne sekiraj se za njegova obecanja. Pazi on sta prica.Samo nemojte da mu pripisujete ono sto nije rekao.
Ne znam zasto, ali server mi nedopusta da Ti odgovorim preko poslednjeg priloga. Odgovaram Ti ovako.tab503:Ma mi smo tukli skoro sve. I kad smo ispadali veoma retko smo gubili narocito na nasem terenu u evropi.
Izvini, zaboravih. Kada i gde si video da sam ja vredjao Dzaju ?(zasto i Dzaju pises malim slovom?). Ja sam taj koji je iskritikovao one nerazumne napadace (da ne kazem "navijace') koji bacaju drvlje i kamenje na sve i svakoga iz Zvezde a sebe nazivaju navijacima. Znam vrlo dobro sta je Dzaja uradio za Zvezdu (znam Dzaju licno, a i igrao sam sa njim, da ne kazem protiv njega) imam cak i slike sa njim a ako nekada budes hteo da ih vidis, poslacu ti.tab503:Ma mi smo tukli skoro sve. I kad smo ispadali veoma retko smo gubili narocito na nasem terenu u evropi.
Recimo ovde?v.v.ilic:Kada sam rekao da upotrebljavas ruzne reci ili psovke?
Vrlo zanimljivo. Znam da nesto nisi radio ali za svaki slucaj ja cu da upozorim. Majstore kao sto sam rekao. Malo se pripremi. Pogledaj istorijat mojih postova i videces da se nikad nisam spustao i psovao ili vredjao.v.v.ilic:5. Pozdravljam te, trudi se da budes vitez (DELIJA), ne vredjaj i ne upotrebljavaj ruzne reci.
Samo sam Te upozorio da to ne radis u svojim prilozima. I Ti nisi radio..
Citiraj, bas me zanima sta je po tvom misljenju uvreda.v.v.ilic:A sto se tice uvreda na moj racun, ima ih mnogo. Svaka Tvoja predpostavka o meni bese uvreda. Ne treba da ti ih citiram, sam znas gde si gresio.
Vrlo jednostavno. Za razliku od tvog superiornog misljenja po kome postoji jedna istina, tvoja istina ja volim da cujem i tudje misljenje a pametnu izreku i da zapamtim. A da je pametna dokazuje i to da je u to doba croatia bila redovan ucesnik LS-a.v.v.ilic:3.Zasto treba da gledam sta je rekao neko iz Partizana ili Croatie? .
Opet ti. Ko o cemu, baba o ustipcimav.v.ilic:4.Ja sam Tebe pohvalio za misljenje, bolje receno pisanje, o Piksiju. Nije mi samo jasno zasto ga sada napadas kada radi neke stvari koje se Tebi ne svidjaju? .
Ajmo jos jednom., Ponavljanje je majka znanja.A ko ti kaze da sam promenio? Ti ocigledno imas problem sam sa sobom i smatras da neistomisljenik obavezno mora da ti bude neprijatelj. Ja i na tebe posmatram kao na simpaticnog sagovornika koji grcevito pokusava da ubedi i sebe i druge u svoje stavove. I ako si me par puta pokusao zestoko da uvredis ja se nisam osvrtao na to niti ti zamerio.v.v.ilic:Nemoj zbog jednog postupka da menja misljenje o coveku..
Odakle ti sada to?v.v.ilic:5. Cini ti se da sam ti drzao malo predavanje pa se sigurno ljutis..
Nije sifra nego nick a inace nastao je kao nedostatak inspiracije u datom trenutku pravljenja hotmail naloga i video sam na tastaturi tab dodao broj i eto. Nastade nick. I ne razumem sto je to bitno?v.v.ilic:6. Zasto se pises pod siframa? Ja sam napisao svoje ime..
a sto je to toliko bitno?v.v.ilic:. A mogu ti i reci gde mozes da mi vidis sliku. Zvezdina Revija (1982 god, ne znam tacno broj) Ilustrovana Politika, utorak posle Zvezdinog poraza u Atini od Panatenaikosa na srednjoj strani. Ja sam u gro planu, jedini obucen u crveno-belo i pobednicki sirim puke po Atini. A naravno, uhvatili su me pre utakmice.
7. Gde mogu tvoju da vidim?
A zasto ti smatras da se svet okrece oko tebe?v.v.ilic:Kada i gde si video da sam ja vredjao Dzaju ?
nauci sta znaci rec mnozina i nauci kad citas da shvatis kad se obracam tebi a kad pisem uopsteno. Gde si u recenici "pljujete po Dzaji" nasao da sam se obracao tebi? To se odnosilo na neke stare postove o kojima ti nemas pojma ali ocigledno volis da si u svakoj corbi mirodjijaU cemu se rasprodaja igraca razlikuje ako to uradi Piksi od Dzaje?
pljujete po dzaji a napadate onog ko iskritikuje Piksija a zaboravljate da je taj dzaja daleko vise doneo Zvezdi od Piksija. Prvo godine fantasticne igre a onda godine dobrog upravljanja klubom koje su na kraju dovele do titule Evropskog i Internacionalnog Sampiona. Ali zadnjih par godina je debelo zezno stvar i nema milosti. trebao je da ode.
A sto je to toliko bitno?v.v.ilic:(znam Dzaju licno, a i igrao sam sa njim, da ne kazem protiv njega) imam cak i slike sa njim a ako nekada budes hteo da ih vidis, poslacu ti.
a recimo veoma dobar sam bio sa Duskom Zeravicom starijim sinom Ranka Zeravice kome sam i u kuci bio ali to su sve trivijalni podaci potpuno nebitni za citanje drugim clanovima foruma pa ako bas zelis da nastavis raspravu pisi mi na privat nema potrebe da spamujemo ovaj forum i ovaj topic.Mnogo si opsiran a AUTOPROJEKCIJA je Tvoja osobina. Ne moja. Opet ne prepoznajestab503:Ma mi smo tukli skoro sve. I kad smo ispadali veoma retko smo gubili narocito na nasem terenu u evropi.
Da ti se pravdam nemam nameru. ali ovo je jako nisko maliciozno i sam si toga svestan. Pogledaj moj post videces da sam u 90% slucajeva koristio velika slova, Tih par mesta je posledica previda zbog umora jer sam pisao skoro u 3 ujutru.v.v.ilic:Nikako da mi odgovoris zasto navedene vlastite imenice pises malim slovom?.
Drago mi je da si najzad priznao.v.v.ilic:Nije interesantno da Ti pisem privatno, ili da se nalazimo u nekoj pricaonici
Malo spavamv.v.ilic:I na kraju, sta radis kada u 1h uvece imas vremena da setas po Krstarici?
Vidis tu i jeste tvoj problem. Poceo si prvi da me etiketiras a da nemas pojma ko sam i odakle sam. Konstruisao si neko raznmisljanje bez elementarnih znanja o osobi sa druge strane. Inace poznavanje nekog sluzi kao sto sam rekao zbog tebe samog a ne da bi se hvalio sa tim.v.v.ilic:Poznavanje celebrita nije mana, samo daje odredjenu sliku o osobi sa kojom komuniciras.
OK, prihvatam tvoj odlazak i smatram ga da si nokautiran. Vise necu da te udaram, na patosu si, sam si se okliznuo na sopstvenu AUTOPROJEKCIJU.tab503:Ma mi smo tukli skoro sve. I kad smo ispadali veoma retko smo gubili narocito na nasem terenu u evropi.
Kad god otvorim ovu stranicu, i procitam Tvoj komentar, slatko se nasmejem. Ti si shvatio humor.Onaj moj protivnik sto jos lezi na patosu nije.pecko:poceli da se boksuju :wink:
Bolje Liverpul, Benfika, Valencija ili Arsenal. Oni su "veliki" a mi za takve imamo recept. Koliko smo puta u istoriji to pokazali! Sada imamo 55.000 DELIJA koji ce na takvu utakmicu doci a to su DVA igraca vise. Oni ce da nas podcene...i zna se sta ih onda ceka.ZzZzZz:Pa znam, al bolje oni nego Liverpul, Benfika, Valensija .... A i protiv Steaue smo odigrali pijateljsku na Kipru 1:1.
ZZZZZ,ja mislim da bi mi lakse prosli Benfiku ili Valensiju nego Spartak M,Dinamo K,Galata ili AZ! Ajde AZ bi i mogli...posto nemaju nekog interacionalnog iskustva. Mada ni mi nismo bog za koliko iskusni.ZzZzZz:Imamo sanse ako nam padnu AEK, Spartak Moskva, Steaua, Anderleht, Dinamo Kijev, Liberec, Galatasaraj ili Az Alkmar. Padnu li nam Liverpul, Inter, Valensija, Arsenal ili Benfika naebali smo!