Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ljudi sta se palite. Taman tim pocinje da se stvara, taman stvari dolaze na mesto a ovi rasprodaju kljucne igrace. Nece biti nista od Zvezde ni u sledecoj sezoni. Ucicemo u kup uefa i ispati posle 2 kola. Klasika.
Nesto je moglo da se uradi, mogli su mozda da udju i u LS da je sve ostalo kako je bilo ove sezone ali sada nema sanse. Cak i ako nekim ludim slucajem i neverovatnom srecom u zrebu dodju do LS ucice medu timove medju kojima nemaju sta da traze i puci ce ko zvecka.
Zao mi je ali ovo je vec katastrofa sta se radi sa nasim klubovima. Gde su tako najavljivana Piksi pojacanja? Bolje da su zadzali stare nego da dodvode nove koji tek treba da pokazu sta znaju i taman kad i oni stasaju i postanu nesto opet ce ih prodati.
Ups zaboravih da se sada i u uefa kupu igra kup takmicenje. Odigrace tih par utakmica ko ove sezone i adio a mi cemo opet da sedimo kraj ekrana ili na stadionu i da se nerviramo..

breaking news

Zenga mozda i ostaje u zvezdi
http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=89204&datum=2006-05-17

ITALIJAN ODBIO DA POTPIŠE UGOVOR SA AL RAJANOM
ZENGA SE VRAĆA!

OBRT u Kataru! Iako je načelno postigao dogovor sa Al Rajanom i trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor, Vlater Zenga je odustao! Razlog je ekspresno smanjenje plate i nemogućnost da bira svoje saradnike. Zato se još uvek zvanično trener Crvene zvezde, zahvalio domaćinu.
Juče se Zenga, kako saznajemo, preselio u Emirate, gde ima razgovore sa čelnicima Al Aina, za koji igra naš internacionalac Nenad Jestrović. Izgleda da ni u UAE novac nije po volji Zenge, pa neće biti iznenađenje ako se za koji dan vrati u Beograd i saopšti da ostaje na "Marakani".
- Zenga mi se javio, ali nije rekao da je potpisao ugovor sa novim klubom. Čekamo njegov zvaničan odgovor, kao što smo se i dogovorili, do 20. maja - kaže Piksi.

commodore:
Акате ...

Звезда Србија - никад југославија!

zvezda3ta.jpg

jbg tesko mi da skeniram, uramljena je...

A sta tebi pa smeta Jugoslavija? I drugo, pise se velikim slovom! A zapamti, Zvezda je bila sampion Evrope i sveta, kada je osvojila sampionsku titulu JUGOSLAVIJE!

tab503:
ma ljudi sta se palite. Taman tim pocinje da se stvara, taman stvari dolaze na mesto a ovi rasprodaju kljucne igrace. Nece biti nista od Zvezde ni u sledecoj sezoni. Ucicemo u kup uefa i ispati posle 2 kola. Klasika.
Nesto je moglo da se uradi, mogli su mozda da udju i u LS da je sve ostalo kako je bilo ove sezone ali sada nema sanse. Cak i ako nekim ludim slucajem i neverovatnom srecom u zrebu dodju do LS ucice medu timove medju kojima nemaju sta da traze i puci ce ko zvecka.
Zao mi je ali ovo je vec katastrofa sta se radi sa nasim klubovima. Gde su tako najavljivana Piksi pojacanja? Bolje da su zadzali stare nego da dodvode nove koji tek treba da pokazu sta znaju i taman kad i oni stasaju i postanu nesto opet ce ih prodati.
Ups zaboravih da se sada i u uefa kupu igra kup takmicenje. Odigrace tih par utakmica ko ove sezone i adio a mi cemo opet da sedimo kraj ekrana ili na stadionu i da se nerviramo..
A sta bi ti radio da si na Piksijevom mestu a nemas na kontu ni dinara. Mislis da se LS igra bez novca, onako amaterski? Ti bi verovatno iznajmio autobus pa bi vodio tim po Evropi, jer to je jevtinije!

v.v.ilic:
A sta bi ti radio da si na Piksijevom mestu a nemas na kontu ni dinara. Mislis da se LS igra bez novca, onako amaterski? Ti bi verovatno iznajmio autobus pa bi vodio tim po Evropi, jer to je jevtinije!
Zaboravljas koliko je obecavao kad je dosao. Sto nije cutao.
A mislis da ce oni igrati LS sa ovakvim timom???
Ono kao sad su usteklai lovu, sad samo da udju u LS , daj molim te.
Samo ulaskom u LS bi zaradili dovoljnio love da zadrze igrace i povrate sve dugove.
Berluskoni je svojevremeno izjavio da samo od prodaje pljeskavica i sokova tokom jedne utakmice (tada se zvao kup samipona) Milan zaradi preko milion maraka, pa ti vidi kolika lova lezi kad se igra LS. Sad jos i veca nego pre jer se sve pretvorilo u novac

tab503:
Samo ulaskom u LS bi zaradili dovoljnio love da zadrze igrace i povrate sve dugove.
Berluskoni je svojevremeno izjavio da samo od prodaje pljeskavica i sokova tokom jedne utakmice (tada se zvao kup samipona) Milan zaradi preko milion maraka, pa ti vidi kolika lova lezi kad se igra LS. Sad jos i veca nego pre jer se sve pretvorilo u novac

Ne zaboravljam koliko je obecavao, ali ti zaboravljas koliko je ispunio! Sponzora kao sto je TOYOTA nemamo u Srbiji. A Toyota je pare dala za razliku od srpskih firmi koje su obecavale a nisu dale nista. Sta ti mislis zasto Dzaja nije mogao vise nista da uradi? Zbog praznih srpskih obecanja. Ti takodje zaboravljas da Zvezda od prodatih pljeskavica nema nista a da od ulaznica koje proda na Marakani nema ni za pokrivanje troskova oko njene organizacije. Zvezdasi su zaboravili na Zvezdu!!! U vreme kada sam posecivao utakmice i vodio po 5 autobusa navijaca (decu iz skole u kojoj sam predavao)bilo nas je na svakoj utakmici po 30.000. A sada, na utakmicu dodjete par stotina! Cekate evropske utakmice! Uporedi broj gledalaca na utakmicama pre Piksija i sada. Nemoj da kazes da nema razlike. I to je Piksijeva zasluga. I DUPLA KRUNA. A to nije obecao. Dakle, postigao je vise nego sto je obecao. A i tebi da kazem, kao onome malopre. POJEDINCI NE CINE ZVEZDU. ZVEZDA CINI POJEDINCE! Ko god ode, srecan mu put i pozelite mu uspeh u novoj sredini. Ne sekiraj se sa kim ce ZVEZDA igrati u LS! Samo dodji na utakmicu i povedi svoje drugove. Imaces prilike da vidis ko je ZVEZDA. Po tvojim rezonima vidim da si mlad i nista jos ne znas. Sve prolazi. I igraci i treneri, samo ZVEZDA ostaje. Nauci da volis ZVEZDU a ne njene pojedince! Zvezdi su potrebni navijaci a ne kritizeri. Nemoj da vodis klubsku politiku! Vodi grupu navijaca i navijajte gromoglasno, jako, najjace...Bices Zvezdas kada naucis da places zbog poraza a ne da trazis krivca.
E, kada bismo svi radili i brinuli samo o svom dvoristu! Bila bi i ulica, bio bi i grad i drzava. Ne mi nismo radnici, mi smo filozofi! A tebi mladicu i takvima kao sto si ti kazem: vi niste navijaci vi ste kritizeri!
Placite za ZVEZDOM a ne kritikujte je. ZVEZDA nije Piksi. Piksi je samo deo Zvezde i radi svoj posao posteno i sa mnogo ljubavi jer tu ZVEZDU voli i prepoznaje njene potrebe. A ti daj svoj doprinos! NAVIJAJ....

tab503:

Za pocetak, niko ne garantuje da bi Zvezda igrala LS cak i da je zadrzala ceo tim.

Drugo, igracima dosta opada cena ako se dugo ceka. Posle utakmice sa Romom cena Zigica je bila 11 miliona eura. Sada je jedva 6 miliona eura.

iskreno vam kazem da uopste ne treba rzmisljati o tome ko dolazi ko odlazi,jer se mi nista ne pitamo!!!!! a svi znamo koje bio dzaja a ko je piksi.... nebo i zemlja
piksi ce prodati koga hoce a kupice indijance,a ima tolika prava jer toyota stoji iz njega koja je zvezdi dala najvise para.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back