Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nabavio sam kartu, ako mi bude poslo za rukom (nogom :P) mozda cu imati jos jednu, pa odmah javljam ovde, ali ne verujem da ce to biti pre ponedeljka.. Poz srecno sa nabavljanjem

Prilozi

• Untitled2.jpg
    Untitled2.jpg
    46 KB · Pregleda: 13
Evo me!Dolazim k sebi polako...Sad cu polako da vam prenosim utiske!
Jbt pricam ja PLESU,ortak koji je bio sa mnom se 2 puta napio i otreznio dok smo bili na blagajni.Bili smo tamo vec oko pola 3 i tada je vec na blagajni bilo oko 200-300 ljudi i pevalo Zvezdine pesme!I svi kao kuliraju,dzonjaju oo blagajne na betonu,na travnjaku,i oko 5h se svi kao po komandi nabili u red!Ortak i ja cirkali preko puta kod one prodavnice i kad smo videli da se pravi red odmah potrcali tamo gde smo bili,tada su vec neki ortaci bili u redu,cuvali smo mesto na smenu.I od 5 do 10 smo stajali u redu!I nabili se svi jedan uz drugog,tako da ne mozes da dises!!
Uhvatila me kriza oko pola devet i reko' ma ***** i Zvezdu i Milan necu vise da se gusim ovde!Ali kad sam video pored mene dedu od 70-tak godina,vratila mi se zelja!Covek je mogao da umre u redu!I ja ga pitam: Deda,pa sto stojis u redu,umreces ovde,jedva mi mladji izdrzavamo!A on kaze:Ljubav prema Zvezdi je jaca od mog srca!Ja se zgranuo!Svaka mu cast,tako se voli ZVEZDA!!I onda sam odlucio da izdrzim do kraja,ionako je vec trebalo da otvore blagajnu.I kupio deda 2 severa za babu i za sebe!
Piksi je stvarno ispao CAR,za razliku od vremena kad je bio Dzaja i kada se kasnilo sa otvaranjem pola sata i vise,ovog puta je blagajna otvorena pola sata ranije!Svaka mu cast,video je kako se ljudi guse i ispao je bas do jaja.
Posebna prica je kado se izlazilo kad se obavila kupovina karata!Imao si dva nacina:ili da preskaces preko sipki i potencijalno da padnes i da se izlomis,ili da jednostavno legnes na masu i pustis da te nose!Eeeeeeej bre pa to ima samo ovde u zemlji Srbiji!!!I moglo je samo da se uzmu 2 karte za sever po coveku,to je glupost nevidjena...ali dobro,posto je u pitanju svetski gigant,mozda i mogu da razumem potez.Meni je trebalo 3-4 severa(za 3 ortaka i za Plesa),na kraju sam ostao uskracen za 2.Na kraju mi je zao sto nisam iznenadio 2 osobe koje toliko vole Zvezdu,i koje verovatno nisu ni ocekivale da bi im ja kupio eventualno kartu ali jbg...Nadam se da ce se Ples i taj moj ortak snaci...I to bi otprilike bilo to,izneo sam vam dosta opsiran izvestaj,nadam se da ste zadovoljni:lol::lol::lol:

Ples to sam i ja planirao...kao fazon da me Bog pogleda...

Pazi, sigurno ce se desiti neki iz unutrasnji kad se budu nalazili jedan nece doci i ostace visak karata...a ni jedan delija nece tapkati kartu nego ce je prodati po ceni...tako da...

Ja sam mnogo puta imao visak kartu za basket za vece tekme i uvek sam dao ili za dz ili po ceni

bojan86:
Valjda...

Ja bih i na jug samo da dobijem kartu...

Ili da savatamo nekog tapkarosa i da mu uzmemo karte :-D
Brate,ja ni ne znam kako Marakana izgleda sa drugih strana osim sa severne. Tako da ne idem ni na jednu tribinu,pa makar igrali finale LS na Marakani.
A danas citam u novinama da je neki lik nekim momcima oteo karte na autokomandi uz pretnju pistoljem.

Citao sam i ja u BLIC-u..strasno...
Ma vise me nista ne cudi...

E ljudi mene samo brine, sta ce se desiti ako neko upali baklju....posto ovi iz UEFE su rekli da ne smemo da upalimo ni jednu baklju inace smo gotovi...moze se desiti da nas izbace iz evrope ove godine...

najveca bi ironija bila da pobedimo Milan 2:0 i upalimo baklje i izbace nas... :lol:

Žigić ne može
u Juventus!?
B. CVETOJEVIĆ, 19. avgust 2006

NA putu ka realizaciji transfera Nikole Žigića u Juventus mogli bi da se ispreče propisi. Naime, zakon ne dozvoljava Juventusu, niti bilo kom drugom klubu iz Serije "B", da angažuje fudbalera iz zemlje koja ne pripada Evropskoj uniji! Ovu informaciju potvrdile su nam kolege iz renomiranog dnevnog sportskog lista "Korijere delo sport", iznoseći pritom pohvale "Večernjim novostima" kao prvim novinama koje su objavile informaciju o pregovorima Crvene zvezde i "Stare dame".
Međutim, u propisima je odavno "izbušena rupa"... Drugoligaški klubovi postignu dogovor sa nekim od članova Serije "A" da potpišu ugovor sa inostranim igračem, a onda im ga odmah proslede na pozajmicu, što je dozvoljeno. To se već desilo u slučaju Adrijana Mutua, a ovog leta i sa Aleksandrom Lukovićem kojeg je kupio Udineze, a zatim ga prosledio Askoliju koji je i želeo našeg reprezentativca. U slučaju Žigića za sada se ime "kluba posrednika" ne spominje, ali moguće je da to bude Palermo s kojim Juventus ima više nego dobru poslovnu saradnju.
Italijanske kolege prenose i da se u Juventusu "brane" izjavom da "ne traže napadača jer imaju više nego dovoljno kvalitetnih špiceva: Davida Trezegea, Marsela Zalajetu, Valerija Božinova i Alesandra Del Pjera". Ali, u Torinu tako samo pokušavaju da prikriju vrlo izvesnu prodaju Trezegea, koji baš i nije voljan da igra u Seriji B. Za francuskog asa onda treba naći adekvatnu alternativu, a to bi bio upravo Nikola Žigić.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back