Evo me!Dolazim k sebi polako...Sad cu polako da vam prenosim utiske!
Jbt pricam ja PLESU,ortak koji je bio sa mnom se 2 puta napio i otreznio dok smo bili na blagajni.Bili smo tamo vec oko pola 3 i tada je vec na blagajni bilo oko 200-300 ljudi i pevalo Zvezdine pesme!I svi kao kuliraju,dzonjaju oo blagajne na betonu,na travnjaku,i oko 5h se svi kao po komandi nabili u red!Ortak i ja cirkali preko puta kod one prodavnice i kad smo videli da se pravi red odmah potrcali tamo gde smo bili,tada su vec neki ortaci bili u redu,cuvali smo mesto na smenu.I od 5 do 10 smo stajali u redu!I nabili se svi jedan uz drugog,tako da ne mozes da dises!!
Uhvatila me kriza oko pola devet i reko' ma ***** i Zvezdu i Milan necu vise da se gusim ovde!Ali kad sam video pored mene dedu od 70-tak godina,vratila mi se zelja!Covek je mogao da umre u redu!I ja ga pitam: Deda,pa sto stojis u redu,umreces ovde,jedva mi mladji izdrzavamo!A on kaze:Ljubav prema Zvezdi je jaca od mog srca!Ja se zgranuo!Svaka mu cast,tako se voli ZVEZDA!!I onda sam odlucio da izdrzim do kraja,ionako je vec trebalo da otvore blagajnu.I kupio deda 2 severa za babu i za sebe!
Piksi je stvarno ispao CAR,za razliku od vremena kad je bio Dzaja i kada se kasnilo sa otvaranjem pola sata i vise,ovog puta je blagajna otvorena pola sata ranije!Svaka mu cast,video je kako se ljudi guse i ispao je bas do jaja.
Posebna prica je kado se izlazilo kad se obavila kupovina karata!Imao si dva nacina:ili da preskaces preko sipki i potencijalno da padnes i da se izlomis,ili da jednostavno legnes na masu i pustis da te nose!Eeeeeeej bre pa to ima samo ovde u zemlji Srbiji!!!I moglo je samo da se uzmu 2 karte za sever po coveku,to je glupost nevidjena...ali dobro,posto je u pitanju svetski gigant,mozda i mogu da razumem potez.Meni je trebalo 3-4 severa(za 3 ortaka i za Plesa),na kraju sam ostao uskracen za 2.Na kraju mi je zao sto nisam iznenadio 2 osobe koje toliko vole Zvezdu,i koje verovatno nisu ni ocekivale da bi im ja kupio eventualno kartu ali jbg...Nadam se da ce se Ples i taj moj ortak snaci...I to bi otprilike bilo to,izneo sam vam dosta opsiran izvestaj,nadam se da ste zadovoljni