Verbal_Kint
Iskusan
- Poruka
- 5.339
Kako ne pogodi 2:1, a ne 1:0?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko mi nece verovati ali ja sam ocekivao da cemo popiti petardu! Ovo je jos i mnogo dobar rezultat ako i nas sreca posere u revansu pa pogodimo okvit gola bar 4 puta. Onda padaju dva gola.Psihologue:Eto pogodih rezultat...
Samo sada mislim da pored ovako bljutavog Rendzersa
ako Zvezda ne prodje dalje onda ......
Mi pocinjemo od srede da treniramo sutiranje penala!!!Psihologue:Nesto o utakmici LEVADIA-ZVEZDA
.1.Ne navijam uopste za Zvezdu
2..Losa igra se mogla ocekivati jer tim jos nije uigran
3..Trener je neznalica ili neiskusan
4..Sramota je da Z\ezda ne ide u napad
5..Levadia je u rangu jednog Napretka iz Krusevca mozda cak i ispod
6..Protiv Rangersa mislim da ce biti druga prica posto igraju slican fudbal
7..Mozda se probude pojedini igraci do utorka
8..Prognoza rezultata
Rangers - Zvezda 1:0 ili 2:1
Zvezda - Rangers 0:0 ili 1:0
Ocekujem penale...
Psihologue:Eto pogodih rezultat...
Samo sada mislim da pored ovako bljutavog Rendzersa
ako Zvezda ne prodje dalje onda ......
Dr.Torrente:Moze da prodje ali samo slucajno. Utakmica dno dna ali s obzirom da su i Rendzers i Zvezda jadni da jadniji biti ne mogu bolje se nije ni ocekivalo.
Ovo sam prvi put video da oba tima igraju defanzivno i onda naravno nas magarac zadnjih 10 minuta kao pojacava odbranu i izvodi jedinog nesretnog napadaca a i ovako skoti ni jednom gol Zvezdin nisu ugrozili.I onda normalno posto izgleda dve pi_cke vode ta dva kluba ipak Kosanovic je ispao veca p_icketina i usledio je gol.
U principu sad mi nije jasno zasto je Pixi menjao Djurovskog kada ovaj majmun istu taktiku provodi a to je da igra ofanzivno sa jednim spicem a pred kraj taktika 4-6-0. Pa tako ni ovi sa Fidzija i Samoe ne igraju.Da sam UEFA izbacio bi Zvezdu samo zbog toga sto unistava fudbal kao igru. Nema tu Zvezda vise sta da trazi s obzirom kakvi likovi je treniraju ona samo slucajno gol moze da da a sada joj trebaju 2 komada da ih da slucajno.Pa to je malo mnogo slucajnosti potrebno.
HhahahHhahaAHAHAAHAHA ... taman da kazem..Dzmrndzavi:srusena kula od karata...nista vise ne treba reci,al moram za kraj. JEBI SE PIKSI I TI I TVOJA "POJACANJA".
otprilike i na mene je zvezda ostavila ovakav utisak, mada bi bilo sve mnogo bolje da je ostalo 0:0, ali ipak sto rece neko sad bar necemo da branimo rezultatvnkrca:Ljudi moji,srce me boli kad pogledam na sta lici Zvezda.Ovo jos nisam doziveo.Pa mi NEMAMO NITI JEDNOG NAPADACA........KATASTROFA.Nikada mi se nije desilo da sam jedva cekao kraj utakmice(dobro je,samo 1:0-mislim)
Zayebali su se. Trebalo je We are the Monkys!!! pa da priznaju genetsko poreklo. Onda im ne bismo mogli nista!Mirko_Vucinic88:Sta im znaci ono WE ARE THE PEOPLE. Trebala bi Zvezda da se zali UEFI
![]()