Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odbrana dobra, a napada već odavno nema ! :roll:
Škoti su očajni i bilo bi šteta da oni udju u LŠ, jer bi odma ispali ! :lol: Igrali su na sigurno i možda nas malo precijenili !
Rašković i Đorđević nisu mogli ništa ... Milijaš nije za ofanzivnog veznog jer davi loptu ! :roll:
Po meni je bolje što smo izgubili 1-0 nego da je ostalo 0-0, jer bi mi čuvali 0-0 u Beogradu i onda bi ga, kao i večeras, primili u 90' ! Sad moramo napasti ! I Salas i Barkos i Đorđević i Rašković, ako treba ! :evil:
Imamo 15 dana, za toliko vrijeme se može napraviti čudo od igre ! Marakana je naša veeelika šansa ! :wink:

Psihologue:
Nesto o utakmici LEVADIA-ZVEZDA

.1.Ne navijam uopste za Zvezdu
2..Losa igra se mogla ocekivati jer tim jos nije uigran
3..Trener je neznalica ili neiskusan
4..Sramota je da Z\ezda ne ide u napad
5..Levadia je u rangu jednog Napretka iz Krusevca mozda cak i ispod
6..Protiv Rangersa mislim da ce biti druga prica posto igraju slican fudbal
7..Mozda se probude pojedini igraci do utorka
8..Prognoza rezultata
Rangers - Zvezda 1:0 ili 2:1
Zvezda - Rangers 0:0 ili 1:0

Ocekujem penale...
Mi pocinjemo od srede da treniramo sutiranje penala!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Psihologue:
Eto pogodih rezultat...
Samo sada mislim da pored ovako bljutavog Rendzersa
ako Zvezda ne prodje dalje onda ......

Moze da prodje ali samo slucajno. Utakmica dno dna ali s obzirom da su i Rendzers i Zvezda jadni da jadniji biti ne mogu bolje se nije ni ocekivalo.
Ovo sam prvi put video da oba tima igraju defanzivno i onda naravno nas magarac zadnjih 10 minuta kao pojacava odbranu i izvodi jedinog nesretnog napadaca a i ovako skoti ni jednom gol Zvezdin nisu ugrozili.I onda normalno posto izgleda dve pi_cke vode ta dva kluba ipak Kosanovic je ispao veca p_icketina i usledio je gol.
U principu sad mi nije jasno zasto je Pixi menjao Djurovskog kada ovaj majmun istu taktiku provodi a to je da igra ofanzivno sa jednim spicem a pred kraj taktika 4-6-0. Pa tako ni ovi sa Fidzija i Samoe ne igraju.Da sam UEFA izbacio bi Zvezdu samo zbog toga sto unistava fudbal kao igru. Nema tu Zvezda vise sta da trazi s obzirom kakvi likovi je treniraju ona samo slucajno gol moze da da a sada joj trebaju 2 komada da ih da slucajno.Pa to je malo mnogo slucajnosti potrebno.

Ustvari da opisem SKOTSKU prvu ligu..
1..Zamislite GRETNA u prvoj diviziji?
POSAVAC iz Boljevca kraj Surcina ima vise navijaca od njih...
2..SELTIK i RENDZERS dve sile a ostali samo skupljaju zrnevlje...
3..U Skotskoj se vise namestaju rezultati nego igde u svetu...Ne racunam Italiju..

Evo dokaza za to...
Nisam siguran ali prosle ili pretplosle sezone u poslednjem kolu igralo se ovako:
MADERVEL - SELTIK i Rendzers takodje igrao u gostima...
Na sportskoj prognozi igram MADERVEL-SELTIK iz 2 u X kvota bila 18
A na drugoj utakmici odigrah Rendersa u gostima iz X u 2...kvota bila 5.25
Na to sve dadoh 1000 dinara i racunajte dobitak...

STA SE DESILO?
Prvo pluvreme Seltik povede 0:1..
U 2 minutu zaustavnog vremena Madervel izjednaci i ja pun srece..
ALIIIII......U 5 minutu zaustavnog vremena Madervel povede i pobedi Seltik kvota 180?
Seltik izgubi titulu a ja pare...
Nek mi neko kaze da nije bilo namesteno...
Ljudi procenili da im se vise isplati da dobiju pare od kladionice i da nemaju mogucnosti
daleko dogurati u ligi sampiona i PRODALI UTAKMICU...A bilo im i nereseno dovoljno da budu prvi...
Tako Rendzers kilavi osvoji titulu a ja izgubih pare ....

EKSKLUZIVNO
Najavljena taktika za revans

A u Beogradu napadacemo sa leve a onda im uvaliti sa desne

capture133419906ek1.jpg

Dr.Torrente:
Moze da prodje ali samo slucajno. Utakmica dno dna ali s obzirom da su i Rendzers i Zvezda jadni da jadniji biti ne mogu bolje se nije ni ocekivalo.
Ovo sam prvi put video da oba tima igraju defanzivno i onda naravno nas magarac zadnjih 10 minuta kao pojacava odbranu i izvodi jedinog nesretnog napadaca a i ovako skoti ni jednom gol Zvezdin nisu ugrozili.I onda normalno posto izgleda dve pi_cke vode ta dva kluba ipak Kosanovic je ispao veca p_icketina i usledio je gol.
U principu sad mi nije jasno zasto je Pixi menjao Djurovskog kada ovaj majmun istu taktiku provodi a to je da igra ofanzivno sa jednim spicem a pred kraj taktika 4-6-0. Pa tako ni ovi sa Fidzija i Samoe ne igraju.Da sam UEFA izbacio bi Zvezdu samo zbog toga sto unistava fudbal kao igru. Nema tu Zvezda vise sta da trazi s obzirom kakvi likovi je treniraju ona samo slucajno gol moze da da a sada joj trebaju 2 komada da ih da slucajno.Pa to je malo mnogo slucajnosti potrebno.

south
...potpisano :lol:

zaspao sam..pa nisam video gol :cry:
revans 0-0...kosanovic ce taktiku zvanu ''polako''...
nema golova...mislim ne znam kako :lol:

Dzmrndzavi:
srusena kula od karata...nista vise ne treba reci,al moram za kraj. JEBI SE PIKSI I TI I TVOJA "POJACANJA".
HhahahHhahaAHAHAAHAHA ... taman da kazem..
vnkrca:
Ljudi moji,srce me boli kad pogledam na sta lici Zvezda.Ovo jos nisam doziveo.Pa mi NEMAMO NITI JEDNOG NAPADACA........KATASTROFA.Nikada mi se nije desilo da sam jedva cekao kraj utakmice(dobro je,samo 1:0-mislim)
otprilike i na mene je zvezda ostavila ovakav utisak, mada bi bilo sve mnogo bolje da je ostalo 0:0, ali ipak sto rece neko sad bar necemo da branimo rezultat

Ne pamtim da sam onako losu tekmu odgledao komplet, obicno bih iskljucio tv,al eto.. Zvezda je morala da spusti loptu i igra se na sredini terena tj. morala je da radi ono sta i Zeta u sred Glazgova kada su ih jednostavno razbili kratkim pasovima! Ovakve igre obije ekipe ne zasluzuje ligu sampiona...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back