Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok, nas klub je u krizi dve sezone, otkad smo ispali od Artmedije, sve je krenulo nizbrdo. E sad polako dolaze promene, otisao je Bjeka, jos malo pa ce i Zeka. Znaci stvari se pomeraju sa mrtve tacke. Ovako, ako se odradi prelazni rok kako treba, itekako cemo imati konkurentan tim u kupu UEFA, mislim da prezimimo u Evropi. Vignjevic, koji je u nasem UO, uspeo je da od EPS-a napravi, koliko-toliko ozbiljno preduzece (preuzeo ga je kad Srbija nije imala struju po 12 sati dnevno). Mislim da ce to uspeti i od Partizana. Uostalom, sacekajmo, vreme ce sve pokazati.
A sad sto se tice Zvezde. Posto je to vas klub, ajde nek mi neko kaze sta vi ocekujete, i koje su vam realne mogucnosti.

Меридиан Суперлига

1 Ц. звезда70
2 Партизан54
3 Војводина51
4 Бежанија45
5 Хајдук Кула42
6 Младост41
7 ОФК Београд47
8 Банат38
9 Смедерево37
10 Борац34
11 Вождовац28
12 Земун7
Stvarno je fantomska. 16 bodova razlike u odnosu na drugog!

Ja znam da sam novi. Ali ne znam zasto je moja zelja smesna? Zar ti ne zelis da Zvezda uspesno prezentira Srbiju? Ja zelim da svi nasi klubovi i svi pojedinci uspesno prezentiraju Srbiju. Pocelo je to sa teniserkama i teniserima, nastavilo se sa Marijom Serifovic...a zasto da nas i fudbaleri ne obraduju? Mislim da boje nisu vazne.

The Rolling Stones:
Ja znam da sam novi. Ali ne znam zasto je moja zelja smesna? Zar ti ne zelis da Zvezda uspesno prezentira Srbiju? Ja zelim da svi nasi klubovi i svi pojedinci uspesno prezentiraju Srbiju. Pocelo je to sa teniserkama i teniserima, nastavilo se sa Marijom Serifovic...a zasto da nas i fudbaleri ne obraduju? Mislim da boje nisu vazne.
:lol: :lol:
Sine, odmori malo limte mo :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back