8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sherlock:Vi ovde pucate na visoke ciljeve, mi skromno docekujemo sledecu sezonu u skladuu sa mogucnostima. Ne qrcimo se, i ne zamlacujemo se kao vi.
A treba zajedno!ZzZzZz:Pa i napisao je odvojeno![]()
Evo je dole.Sherlock:Sve to stoji da je zvanicna lista, i jedina merodavna, ali je vi ne prihvatate. Ajde okacite neku vasu fantomsku, cisto da vam zadovolji sujetu.
Sherlock:A sad sto se tice Zvezde. Posto je to vas klub, ajde nek mi neko kaze sta vi ocekujete, i koje su vam realne mogucnosti.
The Rolling Stones:Cestitam navijacima Crvene Zvezde osvajanje kupa i prvenstva. Zelim da Srbiju dostojno prezentira u takmicenju za ulazak u LS.
The Rolling Stones:Ja znam da sam novi. Ali ne znam zasto je moja zelja smesna? Zar ti ne zelis da Zvezda uspesno prezentira Srbiju? Ja zelim da svi nasi klubovi i svi pojedinci uspesno prezentiraju Srbiju. Pocelo je to sa teniserkama i teniserima, nastavilo se sa Marijom Serifovic...a zasto da nas i fudbaleri ne obraduju? Mislim da boje nisu vazne.
Mi smo sve to već dostigli.Bili u LŠ i prezimeli u Evropi.ZzZzZz:Da ne izvucemo u trecem kolu kvalifikacija buduceg finalistu LS i da probamo da udjemo u LS pa nema veze i da prodjemo kao Levski ove sezone.
Ako ne to, onda Liga UEFA i da probamo da prezimimo u Evropi.
Mnogo veliki uspeh, nema sta.Najveci u vasoj bogatoj fudbalskoj istoriji. Da, bili ste jedanputa i u finalu KES.Vanjor:Mi smo sve to već dostigli.Bili u LŠ i prezimeli u Evropi.