vicente
Aktivan član
- Poruka
- 1.234
moguce
ono bi trebalo da bude spanski i nemacki (ali nisam sioguran da se tako pise)
ono bi trebalo da bude spanski i nemacki (ali nisam sioguran da se tako pise)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se pozdravljaju delije?Jelena87:Da,petarda,jer su to pokupili od Partizana
Guliverr:Ovde je dakle bilo 3:2 za nas ! Tamo ce biti ili 2:2 ili 3:2 za PSV! Ali i ako bude ovo drugo prolazimo bar na penale! Medjutim plasi me zvezdina losa odbrana!Zvezda prima mnogo golova u poslednje vreme i to evidentnom greskom golmana i odbrane!
Guliverr:1.Grobari da li je neko od vas toliko star da se moze setiti poslednje partizanove pobede nad zvezdom... cek,cek secam se u Srednjem vek kada vam je kapiten bio knez LAZAR jel tako! Ah ha dobro!
2.Zvezda je sada primila PETARDU ali od PSV a kada napisem ovde KROACIJA sta kazu partizanovci:JOJ PADOH U NESVEST!
3.Je se seca neko onog cudesnog igraca VAHAUSEKA koji onako krasno pre koju godinu sam pobedi partizana! Secate li se toga i te utakmice kada se partizan u CESKOJ proveo ko bos po trnju!
4.da reci ce: Mi smo usli u ligu sampiona! usli ste jer ste imali vise srece nego pameti! Jer ste imali jednog sjajnog strucnjaka poput MATEUSA i zato sto ALAN SIRER na taj dan mozda prvi i jedini put u karijeri promasio penal! Inace bolje da niste usli u LIGU SAMPIONA! Podseticu vas na skor!
6 meceva - 3remija i 3 poraza
A jeli ko bese DROGBA! Zvuci li vam to poznato! Odzvanja u usima zar ne!
Ili vam mozda vise zvuci BAJIC! To je onaj sto ne zna na kojoj je strani njegov go pa ce zato loptu da smesti iza PANTICEVIH ledja! Zvezda je izgubila ali sama sebi nije dal gol!
5.Ovu godinu necu da vam komentrisem! umalo vas nije izbacio neki Rumunski tim cije ime ne mogu ni da izgovorim! Mec koji ste odigrali tamo bio je DNO DNA pa jos malo NIZE!U Beogradu ste doduse bili dominantni i nekako pobedili! Ali ako cemo iskreno obe utakmice su bile vise nego lose, bolje receno NIKAKVE! Meceve onakvog kvaliteta mozemo komotno da gledamo na drugoligaskim mecevima kada igraju BEZANIJA-KOSANICA,JAVOR-NOVI PAZAR, RADNICKI NIS-SPARTAK i slicno! Cutite GROBARI i pokrite se po usima! Ne kazem da mi imamo cime da se dicimo ali vi se ne javljajte!
6.I za kraj imam jedno pitanje:GROBARI ŽIGA LI VAS STA?
Trajce:"petarde"
pa da,u pravu si,zvezda je primila 5 golova od PSV-a,a ne od ustasa...
vas skor
5 od dinama
4 od rapida
3 od slavije
smesni ste,absolutno!!!