sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.833
ma to je neki mingo huligan,samo nas lozi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NE znam kako se postaje moderator ovde... držiš nož ili neku jezivu sliku u avataru.. pa od straha ti popuste.тај сам.
ви Титове љубичице има да клечите на коленима кад корачају витезови Рада!
слава Учитељу!
![]()

Ма, дал' је могуће..!?
Треба ли да се ово прикључи овим протестима, или да звездаши организују своје, независне?

Kolega Dremač je dokaz da i gurbeti imaju svog Tumbasa , doduše malo mentalno zaostalija verzija ..Sa jedne strane brda Keba sa druge pank - rok.
![]()
Kolega Dremač je dokaz da i gurbeti imaju svog Tumbasa , doduše malo mentalno zaostalija verzija ..
партијашко гробљанско мафијашког пропагадно петпарачког сендвичарског отпада

Čuj tu rečenicu , pa svaki post su teška šizofrena cepanja , prvo sam mislio da je debil , pa da je smešan , sada vidim da dečku nije baš najbolje u glaviPazi ovu rečenicu.
Jbt, oni gube namešteno prvenstvo i krive Vučića a da nije njega ne bi uzeli 3 boda ove sezone. To nema ni kod Stivena Kinga tako da razumem ja Dremača i njegovo zapadanje u neka stanja.![]()
Al ipak su mi malteški red , jevreji,šiptarski dileri i Vučelić koalicija najveći hit . 

https://forum.krstarica.com/showthr...-na-celom-kontinentu/page3?highlight=harvarda
Расизам већ дуго влада на ЈНА пашњаку, односно фрањевачком самостану у Земунелу.
Бивши радов тренер. ћелави, расиста нерегурално води клуб ове сезоне уз свесрдну помоћ ФСС и Кокезе, државе, власти, а и опозиције, можда иамбасада и остаих мафијашко параполитичких ботовских и убдашких структура.
Очигледно да дубоко укорењени расизам у систем власти и у лажној опозицији, параван за интернационалну мафију.
Приче да су Хитлерови преци повезани са Ротшилд банкарско јеврејском фамилијом нису случајне.

Gde ti zivis...
Sve rasisti (trener, koalicija sa fk rad), jevreji (bivsi trener), i rotshild bankovni racun (zecevica) od 1992 godine
Samo sto je trenutni narod zauzet mobilnim telefonima i glupostima, pa misevi sa groblja to koriste za zaglupljivanje i propagandu lazne istorije.
Kao i dnevne sportske politike.
(Hitler svakako nije ubijen u 2 Sv ratu, u Argentinu je poslat. Mengele takodje (u Brazil /gde je klonirao ovog... leonarda), njegovi klonovi su svuda.
Pa i u banjickom logoru, gde i ovaj rasista trener i UstasaForsi. Klub im se zove Rad (Arbeit macht frei).
Previse je paradoksalnih koincidencija, da bi bilo slucajno.
U principu Nemci su pobedili u 2 Sv ratu, laz je da su ovi drugi, cela znana istorija je falsifikat.
A kad bi se u Zvezdi desilo nesto slicno...
Odmah bi helsinski odbor i ostale levicarske organizacije, blicevi, novine pricale o zlikovcima sa Marakane, o Arkanu ovome onome. A Jsd nije sad problem.