Zvezda ne odustaje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
romi-prosvjed.jpg

kuba tajland.. :roll:
letuju samo ckepi...
more nije ultra.

Sprega Vlasti,Opozicije,FSS Kokeze,Mafije,UEFA,JSDfkp M Vučelić MEDIJA- protiv FKCZ

Зашто је промењен наслов теме. ?

ОК .... ако је правило да мора новинска вест дословце...

Онда не наслов из Блица овакав. Додајте ово - одузмите 6 бодова ...или ZVEZDA velikim slovma.

ZVEZDA NE ODUSTAJE Partizan šest mečeva mora da izgubi službenim rezultatom!

тај сам.

ви Титове љубичице има да клечите на коленима кад корачају витезови Рада!

слава Учитељу!

:mrgreen:
NE znam kako se postaje moderator ovde... držiš nož ili neku jezivu sliku u avataru.. pa od straha ti popuste. :confused:
Ova moja lobanja nije jeziva dovoljno? da mi se da bar pdf sport umesto onih bolesnih botova tamo.? mada nemam ni vremena za modovanje.
ipak prаvda bi bila dа se zaklјuca taј pdf ,skorz, jer je sve laz tamo! sve!

Reci mi da nisi mod PDF Politika ,nego nekog drugog..?
NE verujum da klincima od 20+ godina se daje jedan ovako bitan pdf.
golmanima. rasistickog kluba.
gde su jevrejske organizacije da zastite pravdu...
kao da je na delu nespojiva koalicija jevrejskog i nacistickog lobija. :(
plava boja foruma.. izraelska i UF koalicija (ustasa force)

Rekoh vi ste TITO . njegovo ime je još ispisano ispred BIA drvoredom. a to je kod vašeg stadionlčića

Na kojem je trenirao radarsko grobarski rasista.
Kome je pritiscima сlužbi ,države,partija,ambasada falsifikovana dozvola da trenira JSd posle 7 meceva kazne za rasizam u sloveniji.

Državne vlasti i FSS su taj Fk partijizan vratili u Evropu iako je izbačen od UEFE. zimus
Narodnim parama.

Zvezda je tokom zimskog prelaznog roka trebala da dovede bolje igrace.
Ali usled verovanja da je JSDp izbacen i Evrope. NIje se trudila da dovede igrace i da se maksimalno bori za prvo mesto.
Mozda je i to bio spin s UEFA abansko ustaskom mafiom, drzavom, i jsdp.

Kоliko jos pravila treba da prekrsi taj specijalni zasticeni Jugoslovneski zagrebacki rezimski klub partije, tita tudjmana franje, koji nije igrao kvalifikacije koa svi ostali klubovi, nego direktno ubacen u prvu ligu SFRJ 1946. Da bi ih neko kaznio ili izbacio iz srpskog fudbala..

Jer ja kao što su grobari proteklih par meseci VRŠIM PRITISAK! NA VLAST I OPOZICIJU - NA MASONE I JEZUITE.. PARTIJE MAFIJU i NA SVE KOJI MANIPULIŠU SPORTOM

jeste da ovaj forum nebitan i malo ljudi čita.
Jer grobotnica drži sve medije i masu ovaca po Srbiji hipnotiše, i misli da se njihov glas računa - kao JAVNOST.

AlI možda će od grudve nastati lavina!
Nada postoji.

Banovali su me i sa RSB foruma. i na nasim sajtovima se guse slobode, i proklinjanje dusmana.
. Sad moram ovde da izrazim svoje stavove,
sloboda medija, i net cenzura komentara partijaskih botova je neizdrziva...
nekome iznad je stalo da sport i navijace kontrolise, vise nego politiku i partije. je li to normalno.?

sasvim moguce da neko u BIA filtrira i ovaj forum i teme koje nisu pozeljne, od ociju javnosti....

Ма, дал' је могуће..!?
Треба ли да се ово прикључи овим протестима, или да звездаши организују своје, независне?

Mozda cu morati da predjem na ulicnu gerila taktiku pritiska i kontrapropagande.
Pisanjem komentara i pretecih poruka po zidovima ispred vladajucih institucija.
Moj glas mora da se cuje. ako mogu ovi studenti bezvezni. Sto ne i ja.
Ti studeniti su istrumentaizvani. I ovi marksisti okolni levicari opozicija i vlast ocigedno spinuju zajedno stvari sa protestima i sava malom , da bi vrsili kao pritisak na Vucica da prtizanu namesti prvnestvo. I za vreme derbija su DUVALI u PISTLJKE, da bi SUDIJA DUVAO u KORIST prdizana, i pokrao Zvezdu.
Svi su oni siti. Ali ako nisu.. i podrze Zvezdu i milioni Zvezdasa im se prikljuce... i Zvezdi titula - bude jedan od zahtvea i kaznjavanje stoke franjine, po nekakvim legalistickim pravilima. Onda cu ih podrzati. Ipak rekoh, To je lazni protest da bi se sakrilo otimanje prvenstva Zvezdi.

Ako je mogao Beli da bude kandidat za predsenika. Mogu i ja da se borim ne samo za Zvezdaske interese. Vec i svoj licni profit.
Trazicu ispred skupstine/vlade da mi daju pare, kucu, auto, letovanje... i da ne otimaju Zvezdi zasuzenu titulu!

ZVEZDA će osvojiti titulu sampiona u nartedna tri kola !!! 21. Maj je zadnji meč.
Ja čekam da moj pritisak preko foruma uspe.

Ako nestanem uskoro sa foruma . Onda se pitajte gde sam i šta može da se desi onima koji nepravdom otimaju MOJU - i Zvezdinu zasluženu titulu.
Koju zlikovci nastoje da otmu.... za koju se nadam da će mi neko ukazati - ko su glavni zlikovci.......
da ne bi previše - manje dužnih- zlikovaca stradalo od nekakve jezive reakcije koju još nisam smislio i ne želim da planiram, jer verujem u pravdu
Nasilje bi bilo jedna od opcija pritiska. Nadam se grupno masovno.
ali u ličnom svojstvu čojstva, da .spasim druge od sebe.. mislim da skočiću sa mosta, ukoliko se Zvezdi otme titula.
Moguće da ću zadnje kolo dočekati na onom tramvajskom mostu.
Ukoliko se govna ne kazne po pravilniku i sudovi ne obave svoju funkciju.
Ako ima neki novinar iz nekog nezavisnog medija, neka mise javi na pp, da ga obavestim ..da snimi taj dogadjaj i obavesti siru javnost , jer ne bih d nestanem.. a da se to zataska. i u meidjima objavi neki drugi razlog skoka, :neutral:

Poslednja izmena:
ово ће бити правда за гробо наци шиптаре

кристална кугла ми указала сценарио.. следећег дербија у финалу Купа.

ГОВНА СНСовска партијашка и Муповско мафијашка
докле Звездшки народ да ћути на овакву неправду .

http://www.espreso.rs/sport/fudbal/...ono-sto-ce-partizan-na-mecu-s-vozdovcem-video

Можда дођу и Делије да гледају тај пренос и навијају за вождовчане...

Ако нису отишли на Равну гору. Загреб би био тада сравњен да су главне екипе биле тамо.
https://forum.krstarica.com/showthr...si-hteli-da-ubiju-Piksija-na-Maksimiru!/page3

А данас морамо против фрањеваца београдских да се супроставимо... да се неки замлаћују политиком.

Све зло је почело до кад су јесенас глодари центар града исписали графитима Сви у СНС и МУП.

Учланиили су се тамо и сад фрањиној мафији намештају.. Али зајебали су се... ми ћемо се учланити ако треба у ВАТИКАН и Језуите, Млатешки ред, па ће опет да нам лижу јаја.

Звездашки СНСовци и МУПовци и МЕДИЈАШИ побуните се против гробљанско југо усташко турске новинарске мафије у вашим редовима.
(пс. смрт лажљивим мафијашким медијима )

28 титула припада Звезди!
28.ог је Видовдан .
Косовски бој још траје у неком квантном нивоу, ван времена. Не дозволимо душманима да нас спрече да број 28 припадне навијачима Звездиним!

и Студенти су са нама.. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/65/Trolejbus_Beograd_Studentski_trg.jpg

1. Ц,Звезда.

Делије, Звездаши, Цигани лудаци побуните се против гробарско паратизанског криминала и лоповлука у вашој Старнци или Партији (СПС СНС ДОС СРС ИТД ССКПЈ) Медију, Организацији, Мафији, Масонској ложи.
или ће Делије да владају, улицама града и земље.

ЗВЕЗДА ЈЕ ЗАКОН и ШАМПИОН, СВИ НА СТАДИОН! 21.5

1617_cz_mladost2_14.jpg

1617_cz_mladost2_7.jpg

1617_cz_mladost2_8.jpg

БУБЊЕВИ ТУТЊЕ, ПЕСМА СЕ ОРИ - ЈЕДИТЕ ГОВНА, МИ СМО ШАМПИОНИ!

Фк Прелазизан из Преокретграда
5 Кладионичарских прелаз преокрета из 1 у 2 ове сезоне, на ЈНА пашњаку јуче,
а држава не хапси ЈСД ФК Партијизанску мафију ?!

Protiv Surdulice u 53 minutu drugog poluvremena
Pazara 52.
Napredka 46
Javora 47
i sad 46....

пенал... непостојећи, за игру руком јуче им свиран , а нама није свиран јуче за исто напуцавање у руку Лучанца јуче?!.
а и заправо подмитили су играче вождовца недељу дана пред меч, уз наводно легално премирање против нас..
мафијашка филијала им се склања. као и судију њиховог што су ставили.
вождовчанин игра руком
(један лик рече да зна тог фудбалера из батајнице да је скоро купио бесан ауто )
шта органи реда раде. МУП је у канџама гробо шипто значкатраз мафије!

црвени картон. пенал прелаз

Ц.Звезди данас за исту игру руком није свиран пенал, већ наводно напуцана ?!
4-1 за Звезду јуче ( а гол лучана из чистог офсајда)

Ц. ЗВЕЗДА ЈЕ НАШ УБЕДЉИВО НАЈЕФИКАСНИЈИ тим ове сезоне... игра нападачки тотални фудбал !
како то да је Јсдп испред тренутно..?! који има просек гол по утакмици, и то пеналилма, преокретима. ?
и свако дете зна да је ЗВЕЗДА НАЈБОЉА.

јасно је да је у питању намештање глупом клубу !! кога ће после шамрок или тиква да избаце из Европе.
А Звезда се политички и финанисјки свако лето саботира за јача појачања.

Да ли то домаћи фудбал постаје као песма Евровизије ,намештено такмичење.*
Где најгори најпрљавији побеђује, Где се мањине гурају ради права.

Тито, односно Вучић партија - цроно бела армија, покушавају да праве режимски лоповски пројекат као и претходни диктатори се стационирају на ЈНАналној рупи.
Још од почетка првенства кад су се туђмановци распадали и усташка ватикан мафија и амбасаде вршили притисак на државу, и преке овог форума, зајахали су им управу и најпрљавије намештају све утакмице од тад.
И враћају их избачение из Европе ?! А нама саботирају зимски прелазни рок.
Расисту ћелавог силованог малог тренера противзаконито држе на клупи. УЕФА мафија још не реагује.

Кокеза зомбирани леш им опрашта бодове за нерегистрованог фудбалера влаховића?!

зашто гробљани сада ћуте, прдизановцима је сада све регурално, нема хајке ни у левим ни десним медијима,
ауто и кућу криминалну им мртву ]ебем и запалим.

Црвена Звезда првак 2017, или фудбал се више у овој нерегуларној земљи неће играти од лета.

Poslednja izmena:
Ево један објективан текст из Политике, редак пример неутралне објективности.

http://www.politika.rs/scc/clanak/380300/Sport/Za-koga-ce-prvenstvo-biti-regularno

Политика једина и даље реалан медиј,

у гомили фекалног новинарско медијско партијашко гробљанско мафијашког пропагадно петпарачког сендвичарског отпада

ub0q25g_d.jpg

Kolega Dremač je dokaz da i gurbeti imaju svog Tumbasa , doduše malo mentalno zaostalija verzija ..

Pazi ovu rečenicu.

партијашко гробљанско мафијашког пропагадно петпарачког сендвичарског отпада

Jbt, oni gube namešteno prvenstvo i krive Vučića a da nije njega ne bi uzeli 3 boda ove sezone. To nema ni kod Stivena Kinga tako da razumem ja Dremača i njegovo zapadanje u neka stanja. :lol:

Pazi ovu rečenicu.

Jbt, oni gube namešteno prvenstvo i krive Vučića a da nije njega ne bi uzeli 3 boda ove sezone. To nema ni kod Stivena Kinga tako da razumem ja Dremača i njegovo zapadanje u neka stanja. :lol:
Čuj tu rečenicu , pa svaki post su teška šizofrena cepanja , prvo sam mislio da je debil , pa da je smešan , sada vidim da dečku nije baš najbolje u glavi :sad2: Al ipak su mi malteški red , jevreji,šiptarski dileri i Vučelić koalicija najveći hit . :worth:

necu ni da kliknem na taj video.

hqdefault.jpg

TITULA JE NASA

Jebace vas Cetnici Sever i AV mason

017ebd65131e12a7365996fa74c63850.jpg

Moj stav je stav vecine pravih Zvezdasa. A vi samo mene napadajte, kao izuzetak.

Keba vreba svuda :per:

Doci cemo mi po vasa auta i kuce, koje ste stekli kriminalom. (ko ovi sto bulatu spaljuju).

Vi, imate Bulata i splavarske ljombere, siptare i kvazi pankere

ali nemate Direktore i 91'u.

a necete ni Kosmet vise.

Poslednja izmena od moderatora:
https://forum.krstarica.com/showthr...-na-celom-kontinentu/page3?highlight=harvarda

Расизам већ дуго влада на ЈНА пашњаку, односно фрањевачком самостану у Земунелу.
Бивши радов тренер. ћелави, расиста нерегурално води клуб ове сезоне уз свесрдну помоћ ФСС и Кокезе, државе, власти, а и опозиције, можда иамбасада и остаих мафијашко параполитичких ботовских и убдашких структура.

Очигледно да дубоко укорењени расизам у систем власти и у лажној опозицији, параван за интернационалну мафију.

Приче да су Хитлерови преци повезани са Ротшилд банкарско јеврејском фамилијом нису случајне.

Kakve to veze ima sa Partizanom?

Gde ti zivis...
Sve rasisti (trener, koalicija sa fk rad), jevreji (bivsi trener), i rotshild bankovni racun (zecevica) od 1992 godine

Stiti se rasizam/judeizam pod blagoslovom vatikana i londona... a zapravo fasizam elitne bankarske mafije.
JSD jos od osnivanja je jezuitsko/jevrejsko-komunistcki projekat jugoslovnestva. Jednostavno partiJski sistemski klub, a ne sportski narodno studentski kao Zvezda
Svakako da je partija pokusavala da ovlada i nama, od pocetka ubacivala svoje ljude. Narod to uocava.
Samo sto je trenutni narod zauzet mobilnim telefonima i glupostima, pa misevi sa groblja to koriste za zaglupljivanje i propagandu lazne istorije.
Kao i dnevne sportske politike.

(Hitler svakako nije ubijen u 2 Sv ratu, u Argentinu je poslat. Mengele takodje (u Brazil /gde je klonirao ovog... leonarda), njegovi klonovi su svuda.
Pa i u banjickom logoru, gde i ovaj rasista trener i UstasaForsi. Klub im se zove Rad (Arbeit macht frei).
Previse je paradoksalnih koincidencija, da bi bilo slucajno.
U principu Nemci su pobedili u 2 Sv ratu, laz je da su ovi drugi, cela znana istorija je falsifikat.

A kad bi se u Zvezdi desilo nesto slicno...
Odmah bi helsinski odbor i ostale levicarske organizacije, blicevi, novine pricale o zlikovcima sa Marakane, o Arkanu ovome onome. A Jsd nije sad problem.

Medijima nije cudno sto i FSS/Kokeza i UEFA mafija ne reaguju protiv falsifikovane kazne rasistickom treneru i kriminala vuceliceve bande sa pasnjaka, oko ne oduzimanja bodova za vlahovica..
Koliko je drzavnog novca oteto , od zvezdaske vecine naroda, da bi se spasio fk propalizan od izbacivanja iz Evrope?

Zar je moguce da je ista grobljanska mafija usla u SNS kao sto je pre usla u DOS i SPS od 92 , iako smo mi Delije/Zvezdasi rusili oba rezima?!
Jel mislite da cemo mi stalno da igramo tu igru, dana mrmota. kad odnesu sve pare na kipar,.
Da mi Zvezdasi/ Srbi budemo fini i posteni uvek. Gospoda, mangupi.
Mozda i da mi malo pretnjama ucenama i otimacinom postanemo prljavi u borbi za trofeje??
I udarimo tamo gde do sad nismo. U sami vrh piramide.
ZVEZDA JE ZAKON.

ili kad bi se ova pesma pustala u dnevniku svako vece, sve rezimske i opozicione vesti bi pricali... Evo idu cigani ludaci, veliko srbi...
ali kad celavi rasista i judofil vucelic obuku sako i odelo, onda je to fini rasizam i fasizam, ma nisu oni takvi... ne bi oni klali crnce, rome i palili Srbe u ime hrvatske domovine i franje tudjina.
imaju oni zecevicev sef na naslovnici blica da ih stiti,

Ako mogu oni instituciolizovano da otimaju i divljaju, mozemo i mi da divljamo ulicama i na netu ,ako nemamo bar medije i ljude u upravi spremne da pozovu na juris.

Situcija je gotovo ista u Srbiji kao 13.5 u Jugoslaviji , i nereda na Maksimiru.

Samo sto sad zagrepcani franjini uznapredovali ka istoku, i imaju svoj klub u BG

prdizaniusrani_1.jpg

MI imamo masu miliona iza sebe. Od kojih mnogi strepe.
Medijska hipnoza vam nece pomoci da se ujedinimo i dignemo na noge
sekti u humskoj se ne sme dozvoliti da pritiscima otima trofej. nije ovo derbi.pa da tako lako predjemo preko kradje.
Hocemo Titulu , Hocemo LIgu Sampiona

Lopovluk Partizana uz saglasnost Fudbalskog saveza Srbije je nastavljen i ovog vikenda! A Crvena zvezda neće da ga toleriše! Bili smo prvi na tabeli 640 dana i onda je neko lopovlukom oteo nešto što smo tako dugo gradili.

Da li će neko konačno objasniti dvostruke aršine FSS kada je Partizan u pitanju?

A pitanja je mnogo:

Zašto Partizanu u odlučujućoj utakmici za titulu sudi sudija Čolović osvedočeni navijač tog kluba? Zašto se igranje rukom na jučerašnjem meču Partizana tumači kao penal, a na našem meču ne?

Zašto je dozvoljeno okupljanje publike protiv Voždovca oko stadiona ako je naša publika 2014. rasterivana u identičnom slučaju?

Zašto FSS ne istraži te kladioničarske prelaze u poslednjih sedam utakmica Partizana? A svi smo svedoci šta fudbalska Srbija govori o tome?

Zašto još nemamo zvanično obrazloženje u slučaju Nikolić i slučaju Vlahović kada je jasno da su im morali biti oduzeti bodovi? Ili će i tu Partizan da se oglašava umesto FSS i da odlučuje šta je po propisima?

Zašto im dve nedelje stadion nije zaključan posle rasističkog skandiranja?

Zašto Leonardo nije kažnjen zbog samaranja rivala?

Zasto igrači Voždovca nisu pokusali da krenu ka golu Partizana nego citavu utakmicu igrali u rikverc? Da li je to deo paketa za dozvoljenu premiju koju su dobili prteklog vikenda?

Mi govorimo činjenice, bez namere da bilo koga vredjamo na ličnoj osnovi za stvari koje nemaju veze sa fudbalom.

Pitanja je mnogo, a istina jedna: opljačkani smo u derbiju od strane Grujića, i protiv Voždovca od strane Lukića. Zvezdi je direktno oteto šest bodova i time direktno ugrozeno osvajanje titule!

A prijatelji širom fudbalske Srbije su nas upozoravali već šest meseci da se sprema scenario da nas pokradu. Upozoravali su nas da Partizan igra mnoge prijateljske mečeve. Da rade sa protivničkim igračima, pogotovo sa mnogim bivšim igračima Partizana koji sada igraju po drugim klubovima. Nadamo se da ce FK Radnički igrati u duhu svoje slavne tradicije, da neće pokleknuti pred nesportskim pritiscima u sredu kao neki nečasni klubovi pre njega u ovoj sezoni i da će iskontrolisati svoje igrače.

Da li će se ljudi u FSS konačno dozvati pameti i shvatiti da su prevršili svaku meru sa dosadašnjim otimačinama.

A nama u Crvenoj zvezdi ostaje borba do poslednjeg minuta sa uverenjem da ce titula ostati u vitrini stadiona Rajko Mitić", stoji u saopštenju Crvene zvezde.

14947775273802.JPG

Gde ti zivis...
Sve rasisti (trener, koalicija sa fk rad), jevreji (bivsi trener), i rotshild bankovni racun (zecevica) od 1992 godine

Samo sto je trenutni narod zauzet mobilnim telefonima i glupostima, pa misevi sa groblja to koriste za zaglupljivanje i propagandu lazne istorije.
Kao i dnevne sportske politike.

(Hitler svakako nije ubijen u 2 Sv ratu, u Argentinu je poslat. Mengele takodje (u Brazil /gde je klonirao ovog... leonarda), njegovi klonovi su svuda.
Pa i u banjickom logoru, gde i ovaj rasista trener i UstasaForsi. Klub im se zove Rad (Arbeit macht frei).
Previse je paradoksalnih koincidencija, da bi bilo slucajno.
U principu Nemci su pobedili u 2 Sv ratu, laz je da su ovi drugi, cela znana istorija je falsifikat.

A kad bi se u Zvezdi desilo nesto slicno...
Odmah bi helsinski odbor i ostale levicarske organizacije, blicevi, novine pricale o zlikovcima sa Marakane, o Arkanu ovome onome. A Jsd nije sad problem.
:huh:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back