Zvezda ne odustaje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ЈЕл ово расиста нациста модератор овог плавог форума _?!
Или је УДБАШ, или има ли уоште разлике између РАД ,РАСИСТЕ М.Николића и УБДЕ ( усташко сплитко ватиканског крила) Српско је ок.
Рад је филијала гробља, нису ни бод освојили против њих већ десет година.
Сви малобрнји лузери су удружеи против ВЕЛИКЕ ЗВЕЗДЕ!
АЛИ Неће вам то проћи
јеси ли ти онај што је имао мајк мајерса у аватару, и стављао своје слике на теми о женама.
Не верјуем да ви радовци осим њега сте у стању да користите тастатуру.

Додуше, Моја тастатура је стара . и понекад закочи па прескачем слова. Зато бројне грешке.
Пишем иу мраку. Јер штедим струју. Штедим паре да дам клубу за који навијам.
Ја заслужујем титулу. А не ви мафиози радарско гробљански.

Или је УДБАШ, или има ли уоште разлике између РАД ,РАСИСТЕ М.Николића и УБДЕ ( усташко сплитко ватиканског крила) Српско је ок.
АЛИ Неће вам то проћи
јеси ли ти онај што је имао мајк мајерса у аватару, и стављао своје слике на теми о женама.

Додуше, Моја тастатура је стара . и понекад закочи па прескачем слова. Зато бројне грешке.

Не пишти, коњу један.
Опрали смо вас на вашем терену а ви не можете намештено првенство да добијете јер дајете ауто голове. :lol:

АЛИ Неће вам то проћи

Sta je tebi prioritet u zivotu, gde si godine utukao... navijanje su posla za tinejdzere

АЛИ Неће вам то проћи

тај сам.

ви Титове љубичице има да клечите на коленима кад корачају витезови Рада!

слава Учитељу!

:mrgreen:

Увек се изненадим колико комшије ниско могу да падну.. .
Не могу да замислим какво лудило мора да ти се дешава у мозгу па да без трунке срама и блама помислиш о некој титули, у лиги где ти је суђено 12 једанестераца

Верујем да си клинац од 12 година, јер овакву гомилу небулоза не може да напише зрео човек. @Dremač
Не покушавајте ботови да деградирате тему, о званичном притиску клуба на основу правних закона и правилника и легализма,
на обична навијачка препуцавања ко је бољи.

Ништа ја нисам лично написао и измислио . Читај увод и видећеш копиране текстове из званичних медија.

Ево и тема са бројним примерима ваших судијских крађа. НО, у овој тужби против вас у вези кршења ЗАКОНА и ПРАВИЛНА где УЕФА МОРА ДА ИНТЕРВЕНИШЕ-
https://forum.krstarica.com/showthr...čopoli-Medije-Krstarica-Zvezdаšica?p=34169987
Судије и суђење нису повезани. Са кршњењм правила КОКЕЗИНОГ савеза.
Који је под Вучићем. Кога сте ви притискали што је Звездаш. Па од страха вам намешта утакмице сад.
Са Вучелић СПС мафијом и Вуковима са Бањице.
Заправо и пре него што му је син услед трауме прешао у радовце, расисте. Ја сам тврдио да он није Звездаш, већ Радовац.
Носио је светло плаву кравату пречесто
Јер да је Звездаш реванширао би се Тадићу за лоповлук од шест година.
Међутим он се као нешто петља у безвезну кошарку.

ТИТО је ФК РАД.

Само ти и слични гроботи живите у илузији медијске пропаганде да сте бољи, а не допинговани фубдалери.КОЈЕ савез и држав штите.
а и мислите да права правда неће доћи по своје.

Нека вам шизофрени болесник ж.пантић пуни мозак у некој затворској лудници, ускоро . лопови.

Тај болесник је вођа ваше пропаганде. Држте лопова хајке.
Медјиске хајке која је довела до пртисака на судије ииграче, да ми проспемо бодове иако смо лидери цео шампионат.

Сад ћутите као да је све фер? А претили сте НАТО бомбама, женама у црном, хелсишким одборима Уефа мафијом. само због десетак пенала у сезозни у којој има сад 40ак утакмица, у односу на раније 30ак кад сте ви имали по 15 пенала у сезони. А уз то Црвена Звезда игра нападачки фубдал. и логично је да добијемо пенале који ЈЕСУ били.

Но опет кажем ово је тема о .. утицају државе, мафије.. на лоповлук, расизам ФСС и ЈСДП....
зато је на политици.
А не тема о томе шта неко мисли да ли је пенал или не.

Poslednja izmena:
Увек се изненадим колико комшије ниско могу да падну.. .лепо неко рече, једно брдо, два универзума!
Не могу да замислим какво лудило мора да ти се дешава у мозгу па да без трунке срама и блама помислиш о некој титули, у лиги где ти је суђено 12 једанестераца у кључним моментима, ко зна колико црвених картона противнику , гол на дербију из аута, крвничка крађа Војводине... у сваком дербију је Звезда демолирана у дербију.. ало рођаче, стави прст на чело пре него што излупаш овакве глупости? Ако кренеш том логиком којом си ти кренуо, Звезди треба да се одузме 30 бодова и да се избаци из лиге јер је води криминалац под интерполовом потерницом! :rtfm:
Страх у вама измиче контроли, али џаба... титула иде у Хумску 1 ! Поздрав

Верујем да си клинац од 12 година, јер овакву гомилу небулоза не може да напише зрео човек. @Dremač

И ја верујем да си ти клинац од 12 година.

По чему се вас два морона разликујете?

Ovog radarskog rasistu li ciji je navijac??? Alter Ego spaliti sa foruma zbog poziva na linc !

Da ne bi stariji blizanac linocavao njegov klub i njega iz Srbije!

Није то друже позив на линч, већ је то позив да се реши проблем са хулиганима и криминалним бандама у овом друтшву.

Ова друга реченица ти је екстремно глупа. У мојој породици су ме васпитали да навијам за Звезду. Ја ћу моју децу васпитавати у спортском духу, па ће наравно црвено беле боје у детињству бити њихове. Опет...то не значи да имам намеру да толеришем сву имбецилност која је везана за ФК Црвена Звезда и ФК Партизан.

АЛИ Неће вам то проћи

Tužno jbt. Ali baš tužno. Da si rekao da štediš za faks, auto, da odeš na Tajland ili Kubu pa da te čovek razume, ovako...

Biti navijač u Srbiji je dijagnoza.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back