ZVEZDA ILI partizan

• Začetnik teme Začetnik teme ZEMUNAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ZANDARM:
Anonymous:
Jelena-Vukovar:
Hrvati su prvaci sveta jedino u rukometu i stvarno ne znam kako im je i to uspelo.Iako zivim u Hrvatskoj,Srpkinja sam i moram reci da su Srbi mnogo bolji sportisti.
E pa onda što radiš u Hrvatskoj, kupi prnje i marš preko granice u srbiju.Mislim slobodno ti navijaj za zvezdu,ja isto mislim da je objektivno zvezda bolja od partizana a oprt ponavljam s delijama se čovjek barem može pošteno potući a grobari se ko pi*kice skrivaju iza murije!Pozdrav iz Hrvatske!
E KLOSARU CIGANSKI ZNAS LI KAKO CIGANI ZAVIJAJU U MURIJI PRVAJU KAO DAMJANOV ZELENKO,TEK CU DA VAS LESIM
E HRVATE SAM VIDEO U KRANJU BRDO PICKICA

Izvini momak ne mogu da se setim '91. jer sam tada bila previse mala! Verujem da si i ti u to vreme jos uvek piskio u gace i nisi imao pojma sta je to Crvena zvezda!!! A sad se ponosis tom godinom! Pa da li si ti normalan??? Ta godina je odavno prosla a sve mi se cini da ste i vi!

**** ALL THE REST, PARTIZAN IZ THE BEST!

ZANDARM,dobro si rekao-delije su pravi ljudi,ali nemas ti meni pravo govoriti da bezim iz Hrvatske u Srbiju,jer ja idem na Marakanu i vatrena sam zvezdasica.Nema veze sto zivim u Hrvatskoj,vazna je ljubav prema Zvezdi!

Back