nisliya
Iskusan
- Poruka
- 6.510
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakav snimak, uskoro će Tadić biti uživo u grandu...
Možda se i okuša u pevanju...![]()
posto je ceca pobegla u inozemstvo, onda se morala naci zamena za specijalne prilike. ipak narod ima pravo da se provodi... ako vec nadje neki povod za slavlje
Nego skoro bilo nesto u novinama da je ta Seka izjavila na nekoj bosanskoj TV da nije srpkinja i da je ne oslovljavaju tako vec da je ona dete iz Bosne.
Mozda se time kvalifikovala da uveseljava demokrate
Njen učitelj je bio iskusni i provereni pedagog Irfan Nevzatovic.
Te 2002 godine Seka upoznaje svog sadasnjeg mladica,svog prijatelja saputnika, impresarija i menadžera Zorana. Ljubav,poverenje,zajednicki san i onaj neuhvatljivi fluid, koji neprestano struji izmedju njih, a koji se ne vidi,već koji se oseca da deluje tako snažno kao da je čelično uže, jeste ono sto ih je povezalo u skladnu, i ako Bog da, u trajnu i doživotnu zajednicu.
objavljen je prvi cd Seke Aleksic sa vodećim hitom "Da sam muško", koji je postigao planetarnu popularnost.
Njeni nastupi zabeleženi su na svim svetskim meridijanima.
pesma "Iskoristi moje mane" je postala ženska himna.
Seka je, ovim koncertom ispunila, ne samo moralnu obavezu da je "u živo" čuju i vide njeni sugrađani, već i da gestom koji je učinila . pokaže svu širinu svoje duše.
Seka osim što uživa u svom privatnom spa centru, koji je namenjen samo za njene potrebe, u svojoj oazi mira, u svom stanu kraj reke Save, uz tajlandsku masažu, sve vreme provodi u igri sa svojim kućnim ljubimcem, rase čivava sa imenom Cezar, koga obožava i kome posvećuje svu moguću pažnju i ljubav!
Svi novi izazovi kod nje dovode do euforije i žudnje da pobedi, da bude najbolja u svemu. Ona je rođena kraljica i pobednica! Takvom ju je Bog stvorio, i ona tu misiju ostvaruje sa svakim novim projektom!
Snagu i energiju prikuplja na egzotičnim mestima kao sto su: Kuba,Tajland, Egipat, Dubai, Bali…itd, a obožava da posećuje svetske centre kulture, poput muzeja, galerija, pozorišta i opera, gde obogaćuje svoje znanje i svoju dušu…
prostodušna i osetljiva na socijalne probleme siromašnih i nemoćnih, privržena svom malom čivavi Cezaru, obožavalac zdravog života i sporta, zdrave hrane i cveća, (naročito ruža), nežno raspoložena kada sunce izlazi, ili zalazi…itd.
Par zabavnih detalja iz njene biografije -
LOL koja glupa krava.
Pobrkao si eksponiranje na fotkama sa besmislenom novinarskom patkom o nekoj ribi.
Putin, pre svega, iza sebe ima uspehe i rezultate koji nemaju neku paralelu u novijoj srpskoj istoriji. Sustina njegova dva mandata sigurno nisu fotke gde pokazuje kako mu je ravan stomak. Tadic, sa druge strane, nema bas NISTA da pokaze, ni na jednom polju.
Siguran sam da shvatas da je poredjenje besmisleno.
Napravio si besmisleno poredjenje.
Ako, bice bolje drugi put.
Ma ne brini druze, ako tebe nije sramota da lupas, nije ni mene da citam.
Ja sam moju drugarsku duznost prema tebi obavio.
Vole ljudi Meso, bolje da ljulja nego da zulja![]()
samo i dalje zaobilazi, i ovako si nepozvan, pa se ne nameći
važi
A ti si pozvan...?

ja govorim o estradizaciji političara u drugom mandatu
Putin je bio u prvom mandatu vrlo povučen i u prvom mandatu nije bilo ni "fotki ni pataka"
i opšte je nebitno govoriti o njegovom uspehu jer ja to nigde nisam ni poredio
Pa Tadic je na estradi jos od prvog mandata.
Ma neka ljulja, problem je u tome sto je turbo-folk, tekovina iz Slobinih vremena...
"drugarske dužnosti"
ali sad će doći Jerry, pa se oduševljavaj do ranih jutarnjih časova![]()
slazem se , vec sam postovao ali da ponovim
Termin turbofolk prvi je upotrebio pevač Rambo Amadeus.
Rambo Amadeus
Rođen 1963 u Kotoru, SFRJ.
Osnovnu i srednju školu završio u Herceg-Novom, Višu Pomorsku u Kotoru I Fakultet za Turizam u Beogradu.
1988-e proglašava Turbo Folk i sebi daje pseudonim Rambo Amadeus pod kojim izdaje 15tak ploča, pregršt primjenjene muzike.
Oženjen, ima tri sina.
Živi, radi, eksperimentiše i filosofira u Beogradu.
Svira svuda gdje ga zovu.
ovako seljački kao od pre neko veče nikad nije bio
samo i dalje zaobilazi, i ovako si nepozvan, pa se ne nameći
važi