Anarho_Liberal
Početnik
- Poruka
- 12
Gore levo sedmica je dijagnostikovana od par stomatologa kao beznadežan slučaj i jedini lek su klešta ili vadjenje. Jedna zubarka mi je rekla da je zub mrtav, a kako ja nisam jeo na tu stranu on me nije ni boleo. Namam šta da izgubim, rekoh sebi i počeh da jedem na tu stranu. I, umalo ne umreh od bola, bože moj da me sahrani mrtav zub. I drugi stomatolog dijagnostikuje taj zub za vadjenje, a kako sam alregičan na zračenje ne želim da ga slikam.
Odluka je pala da probam da usadim umesto ovog zuba zubni implant. Procedura je prosta, rade je stomatolozi (to što upravo amerikanci nikako ne preporučuju, kod njih je oralni hirurh + stomatolog).
Cena varira od nekih 300 eura do 580 eura.
Mene interesuje dali neko ko je usadjivao zube može da iznese iskustva. Takodje bi mi bilo drago da čujem mišljenja stomatologa.
Jedan je samo put uspešnog usadjivanja zuba, a bezbroj komplikacija, od krvarenja, infekcija, povreda nerava, povreda sinusa pa do osteomielitisa ili upale vilice kad se mora ista da odstrani.
Molim Vas, vaša iskustva i mišljenja.
Odluka je pala da probam da usadim umesto ovog zuba zubni implant. Procedura je prosta, rade je stomatolozi (to što upravo amerikanci nikako ne preporučuju, kod njih je oralni hirurh + stomatolog).
Cena varira od nekih 300 eura do 580 eura.
Mene interesuje dali neko ko je usadjivao zube može da iznese iskustva. Takodje bi mi bilo drago da čujem mišljenja stomatologa.
Jedan je samo put uspešnog usadjivanja zuba, a bezbroj komplikacija, od krvarenja, infekcija, povreda nerava, povreda sinusa pa do osteomielitisa ili upale vilice kad se mora ista da odstrani.
Molim Vas, vaša iskustva i mišljenja.