Zvonchica1991
Zainteresovan član
- Poruka
- 367
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje su bolje plombe,bele ili sive???Ja radim bele estetski su mi lepse,a i skuplje su samo za 200din
bele.Sive traju duže od belih ali zato kod belih plombi kad stomatolog primeti da se stvorio kvar lako popravi taj deo. Dok siva plomba mora da se cela menja
Meni je nastao karijes bas na tom zubu gde sam imao tu "sivu" plombu nedavno, pa je zubar resio da je izvadi i stavi novu.
E sad osetio sam da sam refleksno nakon intervencije kad sam dosao kuci progutao nekoliko parcica te "amalgamske" - sive plombe. Jel to opasno?
Nisam osetio nikakve reakcije. Bio sam mozda malo zedniji nego obicno, al je proslo brzo, i malo sam osecao mucninu (al ovo moze da bude i zato sto sam se prilicno najeo pre toga, pa ko zna...., al sutradan nista. Znam da ima zivu, mada sam tek skoro saznao da te plombe nisu bezbedne (po nekim istrazinjima).
Jel treba da se zabrinem dakle zbog tih nekoliko progutanih delica sive plombe?
Pomagajte...Strasno sam uplasena...Pre deset dana sam menjala stare plombe na gornjim jedinicama. Juche su pocele da me bole na dodir, a danas imam otok visoko nad korenovima (pod nosem). Otok je mali, ali neprijatan i bolan. Sta da radim? Pre par dana sam saznala da sam trudna, ne smem piti antibiotike, ne smem ici na snimanje...Jako sam uplasena. Sta da radim?
jel radio neko titanijumske implante sa krunicom? kakva su iskustva? da li se javljaju infekcije posle?
da li pod otokom da snimam zube ili da sacekam da otok splasne?
Jutros sam se probudila sa otokom na levoj strani lica, inace, proteklih par meseci sam u par navrata osecala bolove, kratkotrajne i nisam mogla da prepoznam da li je zub ili su desni.I jos jedno pitanje, da li se od upale desnih moze javiti otok?
da li ima neki zubar u BG da svojim pacijentima stavlja ovu stvar u usta za vreme pregleda?
![]()