MilgredBulf
Aktivan član
- Poruka
- 1.143
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji umnjak je u pitanju?
Nisi mi rekla imas li hidrogen 3% u kuci. I imas li snimak zuba.
Koje si antibiotike pila?
Problem je sto se u toj fazi, to vise ne moze resiti tako, nego retrogradnim punjenjem
prvi put čujem da postoji neka faza upale kad klasično lečenje više nije moguće nego mora da se reže vrh korena i retorgradno puni. Koja bi to faza upale bila i gde si ti to čuo?
Ja bez problema lečim zube koji na RTG slikama pokazuju upalu veličine 2 cm. Apikotomija i retrogradno punjenje se rade samo u slučaju da je vrh korena nedostupan za normalno lečenje i punjenje tj.kad je vrh jako savijen ili kad deblja igla pukne, one tanje (006, 008, 010, 015 pa i 020) mogu da se zaobiđu
Jel ti ocistio to? Jel pogledao snimak? Da li ima mesta da zub nikne? Da li se zub vidi u ustima. Imas li kuci hidrogen 3%.
Sestra mi je stomatolog pa ti ja nisam adresa za strucnu raspravu
Shvatio sam da je zub vec zatvoren tj lose lecen, ne da se jos uvek leci
Iz mog iskustva....moze![]()
Opisi mi tvoje iskustvo. Jesi li ga izvadio ili je izrastao? Zubar kaze da moze da me boli do 6 meseci (samo se 1 vrh vidi od 4) i da ga ne vadim jer je oporavak posle vadjenja dug i jos bolniji. Uvo me i dalje povremeno boli, zub manje.
Hemomicin 3 dana sad 6 meseci ne smem da pijem antibiotike?
To mi je zubarka rekla - pila sam marocen pa hemomicin zbog navodne upale uva. Zubarka kod koje idem nema rentgen a ovaj koji ima hoce da mi uradi ortopan a ja necu. Sad me manje boli od kad mi stavlja lek. Prezivecu valjda dok dojem u bg![]()
Zasto da mi snima celu vilicu umesto samo taj zub...ovde ti za dobar dan uzmu 100 evra. Manje me boli mozda zbog leka
Donji desni mi pravi problem, gornji desni je valjda izrastao, ne znam ni kad - beli se i ceo je ali moguce da jos raste posto se jedva vidi . Sa leve strane nemam umnjake. Planiram ovde da ostanem jos 1 mesec. Zubarka mi danas rekla da ne treba vise da dolazim osim ako me ponovo bude boleo. Ne verujem da je bila infekcija. Sta se desava ako nema mesta da izraste a ne izvadi se?
Nisam imala otok, nije me bolela vilica samo taj zub i uvo. Danas me ne boli a nisam isla da mi stavi lek. Znaci li to da je kraj mojim mukama posle mesec dana? Ne znam sta joj je znacilo ono - ako me zaboli da dodjem ponovo![]()
A sta ce ti to?
Strah od zubara, neprijatnost kod busenja, ceo dan bolovi od anestezije itd.
Zna li neko?