doroti perkins
Zainteresovan član
- Poruka
- 124
Postoje inspektori u zdravstvu. Idi na sajt Ministarstva zdravlja i naći ćeš sve potrebne informacije![]()
Hvala, raspitala sam se malo, pa cemo videti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoje inspektori u zdravstvu. Idi na sajt Ministarstva zdravlja i naći ćeš sve potrebne informacije![]()
Stavi secer na vrh cigare i povuci dim jako, i to tako vise puta....Jeste da je odvratno, ali prolazi bol barem na neko vreme, naucno dokazano![]()
zna li neko neki sajt (broj telefona) ili sta god.. u NS za protetiku?
Zna li neko dal postoji nacin bez upotrebe fiksne proteze da se ispravi jedan zub. U pitanju je donji levi kec koji ide nakrivo ( i uveren sam sve vise i vise ide u stranu)
A koliko mobilna kosta?
Ja bih volela da ispravim samo dva zuba (obe jedinice), mislim da mi je za to dosta i mobilna...
Postovana indigo i drugi stomatolozi,
predstoje mi protetski radovi pa se dvoumim izmedju metal keramike i cirkonijuma.U mom slucaju potreban mi je most gore levo od 4. do 8.(nedostaju 5,6,7).Da li samo cetvorka i 8. mogu da nose ovaj most posto bih ga radio od metal keramike a 1.(lecana),2. i 3. potrebna nadogradnja bih radio od cirkonijuma ili u taj most mora uci i 3.Ako je ovo poslednje slucaj moze li most biti sa cirkonijumskom 3. a od 4.-8. metal keramika.
Gde u Beogradu moguda snimim vilicu? privatno,posto nemam knjizicu?