Zrtvovana ambasada Amerike???!!!

Jos je Tito zabranio povratak srbima na Kosovo koji su otislii iz njega..to je bilo pre 50 godina. Kumanovski sporazum potpisan 1999 godine.
Kosovo je proglaseno drzavom siptara zato sto su srbi ovih poslednjih 8 godina bili i ziveli po strani. sklanjali su se, nisu izlazili na izbore itd. kad se neko tako ponasa i ne zasluzuje da ima drzavu.

A sada ce se Kosovo pripojiti Albaniji a oni spremaju nov ustav gde treba da zastite srbe koji su na kosovu nacionalna manjina. To im je odskocna daska za evropu gde svi normanli ljudi zele da stignu....
za par godina Albanija ce imati duplo i todulplo veci GDP od nas...a kosovski srbi ce traziti kosovko drzavljanstvo da bi mogli da putuju...nisu ludi da dodju da zive u Sbiji.

Pa idi na vreme u Abaniju ili deo Kosova gde su Albanci većina,da nas informišeš o blagodetima tamošnjeg života....dok je vreme.
tacno tako!
ne znam sto svi ovi ljubitelji siptara ne odu u albaniju kod svojih prijatelja pa mogu zajedno da slave jasarija i uzivaju u siptarskom ekonomskom cudu - a jeste cudo kad porodica od 50 clanova zivi od sitnisa sto im posalje rodjak koji radi u nemackoj kanalizaciji :lol:

A sada ce se Kosovo pripojiti Albaniji a oni spremaju nov ustav gde treba da zastite srbe koji su na kosovu nacionalna manjina. To im je odskocna daska za evropu gde svi normanli ljudi zele da stignu....
za par godina Albanija ce imati duplo i todulplo veci GDP od nas...a kosovski srbi ce traziti kosovko drzavljanstvo da bi mogli da putuju...nisu ludi da dodju da zive u Sbiji.

Ako cuje Hollywood za tebe, obogatices se preko noci.
Da li ti vidis u svom tekstu bilo sta realno? Ako vidis, javi se psihijatru.

Ako cuje Hollywood za tebe, obogatices se preko noci.
Da li ti vidis u svom tekstu bilo sta realno? Ako vidis, javi se psihijatru.

Možda ne lupeta!
Malo historije: Tile je planski kotio šiptare i balije da bi bili protivteža najbrojnijim Srbima i tako čuvao 'bratstvo i jedinstvo' tj. balans snaga!

Možda je plan krojača mape Balkana jaka United States of Albanija koja bi bila protivteža svih država na Balkanu!? Prvenstveno za ove 'primitivne i neposlušne' Srbe?

Npr. Ako nekome padne na pamet odvajati/regionalizirati Vojvodinu, dosta je samo nahuškati šiptare na jugu na nekakve nemire...dalje znaš, ako Srbija nije dovoljno jaka za dva fronta, opet gubi deo?

Nije bilo policije ispred americke ambasade kako je javio b92 kada su demonstranti poceli da se okupljaju. Da li su uopste dosli?

Ovakvi skupovi kao sto je bio ovaj danas predstavljaju uvek veliki rizik po bezbednost. Ja uopste ne sumnjam da je policija znala da ce meta biti i ambasade drzava koje su priznale nezavisno Kosovo. Mislim da samo debil nije to mogao znati nakon nedeljnih protesta i vandalizama. Gotovo da nema dileme da je ovo bilo planirano, bar ne za mene. A za vas?

Za mene ima dileme. Ne sede poicajci kao babe planirajuci svaki detalj, rekonstruisuci sve unapred. Odluke se donose u hodu. Svejedno je da li je planirano unapred, mozda nije biilo nekih planiranja velikih unapred, svejedno, policija je super odigrala svoju ulogu. Stratezi u policiji zasluzuju priznanje.

Тачно тако....убили су момка...и никоме ништа...е то је демократија..мени демократија није неопходна...како рекоше..има да те прогута демократски мрак

ne,ne,:roll: ovde je neko, definitivno LUD:roll:
PA KO JE ZA TO KRIV??
Ko je razbio prozore na ambasadii ko je ubacio "molotovljev koktel" u prostoriju te ambasade??ps. Slusham , sinoc, onog :evil:gada:evil:, sa silikonskim ustima, kao, srs ce se "pozabaviti"tim sluchajem:roll:
njih to samo interesuje, kao motiv, za pljuvachinu, bagra licemerna
ko to josh moze da podnosi:roll:

Za mene ima dileme. Ne sede poicajci kao babe planirajuci svaki detalj, rekonstruisuci sve unapred. Odluke se donose u hodu. Svejedno je da li je planirano unapred, mozda nije biilo nekih planiranja velikih unapred, svejedno, policija je super odigrala svoju ulogu. Stratezi u policiji zasluzuju priznanje.
Priznanje treba uruciti iskljucivo tebi, bensedinu jedan.;-)

Back