Zrtvovana ambasada Amerike???!!!

Nije bilo policije ispred americke ambasade kako je javio b92 kada su demonstranti poceli da se okupljaju. Da li su uopste dosli?

Ovakvi skupovi kao sto je bio ovaj danas predstavljaju uvek veliki rizik po bezbednost. Ja uopste ne sumnjam da je policija znala da ce meta biti i ambasade drzava koje su priznale nezavisno Kosovo. Mislim da samo debil nije to mogao znati nakon nedeljnih protesta i vandalizama. Gotovo da nema dileme da je ovo bilo planirano, bar ne za mene. A za vas?
Ako je ovakvo "nezavisno" Kosovo bilo planirano kao krajnji cilj još u Rambujeu, onda ne vidim nikakav razlog da i bakljada po opremi npr. američke ambasade ne bude planirana prije zakazivanja današnjeg mitinga!!! :cool:

Kome je to još uvijek apsurdno, preporučujem da počne sa intenzivnijom konzumacijom većih količina kofeina!!!:rolleyes:

Nije bilo policije ispred americke ambasade kako je javio b92 kada su demonstranti poceli da se okupljaju. Da li su uopste dosli?

Ovakvi skupovi kao sto je bio ovaj danas predstavljaju uvek veliki rizik po bezbednost. Ja uopste ne sumnjam da je policija znala da ce meta biti i ambasade drzava koje su priznale nezavisno Kosovo. Mislim da samo debil nije to mogao znati nakon nedeljnih protesta i vandalizama. Gotovo da nema dileme da je ovo bilo planirano, bar ne za mene. A za vas?

......naravno ,da bi shto pre izgradili vecu,lepshu i bolju pored belog dvora na mestu bombardovanog marshalata ,a tu zgradu vratili srarim vlasnicima poslaniku ds-a starom otporashu nenadu konstantinovicu ,.....................

Ako je ovakvo "nezavisno" Kosovo bilo planirano kao krajnji cilj još u Rambujeu, onda ne vidim nikakav razlog da i bakljada po opremi npr. američke ambasade ne bude planirana prije zakazivanja današnjeg mitinga!!! :cool:

Kome je to još uvijek apsurdno, preporučujem da počne sa intenzivnijom konzumacijom većih količina kofeina!!!:rolleyes:

Pa svakome ko nije opterecen i ko malo poznaje drzavnouredjenje je to nenormalno. Da drzava dopusti paljenje ne samo ambasada, nego i banaka i prodavnica. Ali ovo za ambasadu je najgore. Samo neko zaslepljen nacionalizmom to ne vidi.

Pa svakome ko nije opterecen i ko malo poznaje drzavnouredjenje je to nenormalno. Da drzava dopusti paljenje ne samo ambasada, nego i banaka i prodavnica. Ali ovo za ambasadu je najgore. Samo neko zaslepljen nacionalizmom to ne vidi.

Sve je relativno: Ako su vlasnici banaka, trgovina i fabrika stranci, ili domaći lopovi, imaju isti status kao i ambasade!?
Zašto su stranci 'krivi': Zato što nisu birali svoju vlast koja bi drukčije rešila KiM!:D

Gluposti.Mislim da su nepotrebno poslali gomilu policajaca da brani B92.Sa Amerima se niko ne zaje*ava,osim ako oni ne žele drugačije...a i sve vesti koje sam čuo na TV kažu da je američka administracija celo veče u kontaktu sa vladom Srbije,takođe vest na B92.Nažalost,policija je izgleda degradirana i nesposobna da se suoči sa novim kriminalcima.

definitivno je bilo planirano :cool:

Objasnjeno je o telu na drugoj temi. Demonstrant izgleda. Strasno.

I izgleda da su prebili 2 Ruska novinara. Toliko o fosilvasovim uzrocima.

Stvarno strasno...

Ja nemam reci na sve ovo... Iako sam ocekivao... Mogao sam samo da se nadam da do ovoga nece doci...

Ovo je jedan od najzalosnijih dana u Srbiji...

Toliko o borbi za Kosovo i ljubavi ka svom gradu, zemlji i svemu tome...

Žalosniji su bili dani kada je Sloba terao policiju na 'svoj' narod!
Ameri su trebali znati da u Srbiji više ne vlada onaj njihov pajac Sloba, ili njemu sličan!:D

Ta vremena su prosla... Sve to stoji.
Ali...
Kako rekose dosla su vremena mira i civilizacije... Pa bas zato je i najzalosnije...

Tada pricase da bilo ludo vreme... a sada...?

Ne kazem ja da se ne treba boriti za svoju teritoriju... Ali ovakve i slicne stvari ne mogu ni u ludilu tolerisati...

Ako Srbija ne moze samoj sebi pomoci, kako ce Kosovu?

Ја мислим да је било испланирано. Тај из ДС , који мења Јочића, он је закувао. Е сад ће да буде велики притисак на нас, па ће протести да престану, а може бити да ће да дође и до хапшења челника свих родољубивих организацијеа у земљи.

Ја мислим да је било испланирано. Тај из ДС , који мења Јочића, он је закувао. Е сад ће да буде велики притисак на нас, па ће протести да престану, а може бити да ће да дође и до хапшења челника свих родољубивих организацијеа у земљи.

Isplanirano je da se ne meša policija, ili NIJE isplanirano da se meša policija? Ko će to da zna!?:D

Back