Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.859
Isplanirano je da se ne meša policija, ili NIJE isplanirano da se meša policija? Ko će to da zna!?![]()
Isplanirao da se ne mesa policija. da policija ne bude tu, da bude recimo ... kod B92
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isplanirano je da se ne meša policija, ili NIJE isplanirano da se meša policija? Ko će to da zna!?![]()
Isplanirao da se ne mesa policija. da policija ne bude tu, da bude recimo ... kod B92
Šta mislite, da li će neko od naših zvaničnika uputiti izvinjenje Amerikancima za paljenje ambasade?
ops:Nije bilo policije ispred americke ambasade kako je javio b92 kada su demonstranti poceli da se okupljaju. Da li su uopste dosli?
Ovakvi skupovi kao sto je bio ovaj danas predstavljaju uvek veliki rizik po bezbednost. Ja uopste ne sumnjam da je policija znala da ce meta biti i ambasade drzava koje su priznale nezavisno Kosovo. Mislim da samo debil nije to mogao znati nakon nedeljnih protesta i vandalizama. Gotovo da nema dileme da je ovo bilo planirano, bar ne za mene. A za vas?
Nije bilo policije ispred americke ambasade kako je javio b92 kada su demonstranti poceli da se okupljaju. Da li su uopste dosli?
Ovakvi skupovi kao sto je bio ovaj danas predstavljaju uvek veliki rizik po bezbednost. Ja uopste ne sumnjam da je policija znala da ce meta biti i ambasade drzava koje su priznale nezavisno Kosovo. Mislim da samo debil nije to mogao znati nakon nedeljnih protesta i vandalizama. Gotovo da nema dileme da je ovo bilo planirano, bar ne za mene. A za vas?

U sustini, mi smo objavili rat tako sto nismo zastitili americku zemlju u svojoj! Ovo je bila de facto objava rata!!! :shock: Medjutim Ameri su spremni da to progutaju jer su oni uradili potpuno istu stvar kada su priznali Kosovo i Metohiju!ops:
Pa da vodeci politicki lideri Svrbije imaju imalo pameti ne bi dozvolili ovako masovno okupljanje...
U sustini, mi smo objavili rat tako sto nismo zastitili americku zemlju u svojoj! Ovo je bila de facto objava rata!!! :shock: Medjutim Ameri su spremni da to progutaju jer su oni uradili potpuno istu stvar kada su priznali Kosovo i Metohiju!ops:
Teško da bi se KFOR do Makedonije zaustavio!!! Poravnali bi teren da bi se spomenik na Gazimestanu još iz Vranja poznao!!!NARAVNO TREBALI SMO NA KOSOVO DA IDEMO.;-)

Teško da bi se KFOR do Makedonije zaustavio!!! Poravnali bi teren da bi se spomenik na Gazimestanu još iz Vranja poznao!!!![]()
NARAVNO TREBALI SMO NA KOSOVO DA IDEMO.;-)
Teško da bi se KFOR do Makedonije zaustavio!!! Poravnali bi teren da bi se spomenik na Gazimestanu još iz Vranja poznao!!!![]()
Pa neverujem bas da bi bilo tako.

U pravu si nema dileme.Ali mene i dalje boli ***** za amersku ambasadu...
Nije bilo ispred ambasade, al jeste u ambasadi!!! Ja sam u ofisu protokola sreo dvojicu!!! Igrali su GTA San Andreas u Multiplayeru!!!
Ja ih pitam, dal su znali da će biti ovol'ko sranje, a oni, onako... usput, zauzeti igranjem, samo mi preko ramena odbrusiše da POJMA NISU IMALI!!! Još kažu: "KO B'TO OČ'KIV'O???":shock:![]()

da,zrtvovana je,kao i hrvatska a b92 cuvaju,dil,***
Nije bilo policije ispred americke ambasade kako je javio b92 kada su demonstranti poceli da se okupljaju. Da li su uopste dosli?
I za mene nema dileme da je ovo "planirano" od strane CIA, kao i Djindjicevo ubistvo!