Zrtva za svoj narod

Da li bi ste se zrtvovali za svoj narod i drzavu?

• Ukupno glasova
    34
  • Anketa je zatvorena .

Ovakvo vase etiketiranje je zaista za povracanje. Po ovome ispada da ti je kolega ispravno odgovorio. Sve i jednog iskrenog patriotu nazivas "virtualni junak", sto podrazumeva da niko ratiste nije video, a sa druge strane pljujes po Mladicu i svim Srbima koji su "klali" neke tamo,..............pa dobro, ako niko od "tipa forumskih" patriota nije ni bio na ratistu, onda ispada du su sve sami LDP-ovci junaci bili u ratu, i ............vrsili zlocine 90-ih:rtfm::rtfm:

A nemoj ih draga koleginice, oni su u tranziciji,
oni su velikim dilemama,
cemu im koja rupa na tjelu sluzi!!!
Ne bakcu ti se oni nekim primitivnim patriotizmom!!

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ovakvo vase etiketiranje je zaista za povracanje. Po ovome ispada da ti je kolega ispravno odgovorio. Sve i jednog iskrenog patriotu nazivas "virtualni junak", sto podrazumeva da niko ratiste nije video, a sa druge strane pljujes po Mladicu i svim Srbima koji su "klali" neke tamo,..............pa dobro, ako niko od "tipa forumskih" patriota nije ni bio na ratistu, onda ispada du su sve sami LDP-ovci junaci bili u ratu, i ............vrsili zlocine 90-ih:rtfm::rtfm:

o cemu sad ti pricas? koji je to jezik? ko je pomenuo LDP? tema je o hrabrim ljudima, zabole me i za LDP i za onog tvog u Hagu, produzi i ti...cujem samo neku nedefinisanu buku i shushtanje..na razlicitim smo frenkvencijama.

sto vise neko bukachi, veca je kukavica. obicno su najhrabriji oni koji cute i samo urade sta treba da urade na iznenadjenje svih, ovo ja bih ovo ja bih ono kad bi ovako kad bi onako, to je tresla se gora rodio se mish, ili psi laju karavani prolaze.

Nas i Vas :mrgreen: HEROJ

mladic.jpg

Videla sam inicijalnu verziju uvodnog posta i ostala sam ti dužna odgovor: pitam se da li bi ti, tako ostrašćen, pun mržnje za svoje sunarodnike samo zato što pripadaju drugoj političkoj opciji, bio spreman da se žrtvuješ na nekom poslu za opšte dobro, znajući da ćeš zbog toga umreti za par nedelja. Ne moraš ni da odgovoriš, odgovor je - ne, to je svima jasno. To mogu samo ljudi velikog srca, a tvoje srce je malo, malecno, teško da u njemu ima mesta za bilo koga, osim za tebe samog.

Halo bre ljudi, koji je vama, vi pricate o mrznji, a od mrznje ne mozete da vidite dalje od nosa.................ponasate se kao da ste neki faktori nekom u zivotu, niko normalan na vas ne bi ni mislio, normalni ljudi misle u tom trenutku na svoju familiju i decu, a ne na neke Botine potrcke,...............kakve vi gluposti valjate, pa to je strasno:dash::dash:

Poslednja izmena:
Videla sam inicijalnu verziju uvodnog posta i ostala sam ti dužna odgovor: pitam se da li bi ti, tako ostrašćen, pun mržnje za svoje sunarodnike samo zato što pripadaju drugoj političkoj opciji, bio spreman da se žrtvuješ na nekom poslu za opšte dobro, znajući da ćeš zbog toga umreti za par nedelja. Ne moraš ni da odgovoriš, odgovor je - ne, to je svima jasno. To mogu samo ljudi velikog srca, a tvoje srce je malo, malecno, teško da u njemu ima mesta za bilo koga, osim za tebe samog.

Na osnovu cega si to zakljucila? Konkretizuj.

Halo bre ljudi, koji je vama, vi pricate o mrznji, a od mrznje ne mozete da vidite dalje od nosa.................ponasate se kao da ste neki faktori nekom u zivotu, niko normalan na vas ne bi ni mislio, normalni ljudi misle u tom trenutku na svoju familiju i decu, a ne na neke Botine potrcke,...............kakve vi gluposti valjate, pa to je strasno:dash::dash:

Sad pojedini na ovom forumu znaju ko bi se zrtvovao a ko ne bi :dash: :roll:

najvise bi se zrtvovali ovi sto su pobegli u mrsku im zapadnu Europu. sto su dalje pobegli to bi vise zrtve podneli, ali za Vodju, neka pocrka narod samo da Vodj bude dobro.
mada im se mora odati priznanje za zrtvu sto trpe Europejce i zive njihov prokleti standard

Poslednja izmena:
Najvise bi se zrtvovali ovi sto podrzavaju LGBT, sigurno. i ovi sto im EU nema alternativu.

Muka mi je od toga da se sve unapred ''zna'' :dash:

a ko prica o tome da li bi licno se zrtvovao ili ne bi,to niko od nas ne moze da zna, dok ne dodje do toga covek nikad ne zna kako ce da reaguje, izmisljate tu i izvrcete tudje reci samo da bi se svadjali to vam je jedini motiv ucestvovanja na temi..
sami donose zakljucke i svadjaju se sami sa sobom a usput neki od njih nas propituju hiljadu km udaljeni od Srbije ...
i jos imaju hrabrosti da nama kojima su padale bombe po glavama, drze predavanja o mobilizaciji,,koji je to bezobrazluk, koja je to beskrupuloznost

Poslednja izmena:
Ako si pazljivo pratio-zrtvovao se za svoje mladje drugare pilote,kako neko od njih ne bi stradao...a mislim da je bio svestan da narodu ne moze da pomogne,i da je oborio 100 NATO aviona,narodu ne bi bilo pomoci...

Није тачно, пружио је отпор немилосрдном бомбардовању своје земље. Гест вриједан поштовања и дивљења. И сама чињеница да је спасао и своје млађе колеге говори о његовој величини.

najvise bi se zrtvovali ovi sto su pobegli u mrsku im zapadnu Europu. sto su dalje pobegli to bi vise zrtve podneli, ali za Vodju, neka pocrka narod samo da Vodj bude dobro.
mada im se mora odati priznanje za zrtvu sto trpe Europejce i zive njihov prokleti standard

Kao prvo, ja sam u to vreme vec odavno zivela na mrskom zapadu, znaci ubuduce izbaci rec "pobegla" iz upotrebe,jer pobegao je viziJonar,a kao drugo, cime si ti to doprinela u odbrani, osim sto si se sakrivala po podrumima, posto si zensko, al eto, to za mene recimo da ne vazi, pa sam ja morala doci tebe da branim:dash::dash:

Није тачно, пружио је отпор немилосрдном бомбардовању своје земље. Гест вриједан поштовања и дивљења. И сама чињеница да је спасао и своје млађе колеге говори о његовој величини.

Не вреди колега, батали....

a ko prica o tome da li bi licno se zrtvovao ili ne bi,to niko od nas ne moze da zna, dok ne dodje do toga covek nikad ne zna kako ce da reaguje, izmisljate tu i izvrcete tudje reci samo da bi se svadjali to vam je jedini motiv ucestvovanja na temi..
sami donose zakljucke i svadjaju se sami sa sobom a usput neki od njih nas propituju hiljadu km udaljeni od Srbije ...
i jos imaju hrabrosti da nama kojima su padale bombe po glavama, drze predavanja o mobilizaciji,,koji je to bezobrazluk, koja je to beskrupuloznost

to sto ti mislis da je nesto patriotizam mozda je u stvari ubijanje Srbije, ti ne shvatas i mislis da si u pravu...
stvarnost i ono sta nam se desava posle ludackih odluka vaseg "Slobe, slobode, velikog Vodja", vodjenih navodno cistim patriotizmom, demantuje tebe a ne mene :dash:

Ko zeli da vidi iz vise postova i zna da cita izmedju redova moze da vidi o cemu se radi u prepisci izmedju pojedinih forumasa.

Ovime se ne obracam nikome licno jer sa doticnom osobom jednostavno ne diskitujem.

Много њих је дало најврједније што су имали за свој народ и слободу. Своје животе.
Са сваким дахом нових генерација које живе и расту у слободи расте слава јунака који положише своје животе.

"Благо оном ко довијека живи имао се рашта и родити!".

:worth::worth::worth:

Mislim da svako podnosi zrtve za svoj narod, kako zna i ume.
I pojedini nasi piloti su za vreme bombardovanja uzletali iako su znali da nemaju sanse protiv NATO-a
i tako i poginuli.

Japancima svaka cast, oni imaju to u svojoj tradiciji i kulturi.
Veoma hrabar narod.

111696_61658649_ZoranRadosavljevic.jpg

111696_44041887_101.jpg

1evdh.jpg

ХВАЛА ВАМА СИНОВИ СРПСТВА И ХРИШЋАНСТВА, ШТО ЖИВОТ СТЕ ДАЛИ ПОНОСНО И ЧАСНО!

ПОЛЕТИТЕ СПОКОЈНИ У НЕБЕСКО ЦАРСТВО, ВЕКОВИМА СРБИ ПРЕТКЕ ЋЕ ДА СЛАВЕ...

ОДБРАНИСТЕ ДАНАС ОТЕЧЕСТВО ВАШЕ, ВИ ИДЕТЕ ДЕЦО УЗДИГНУТЕ ГЛАВЕ!

Kao prvo, ja sam u to vreme vec odavno zivela na mrskom zapadu, znaci ubuduce izbaci rec "pobegla" iz upotrebe,jer pobegao je viziJonar,a kao drugo, cime si ti to doprinela u odbrani, osim sto si se sakrivala po podrumima, posto si zensko, al eto, to za mene recimo da ne vazi, pa sam ja morala doci tebe da branim:dash::dash:
ko bre tebe zove da ti bilo koga branis, ti nemas prava da odredjujes ko je hrabar a ko nije dok sedis u Nemackoj, dodji prezivi Srbiju svih ovih godina pa onda drzi predavanja bilo kome, kako te nije sramota samo?
ti ces da ispitujes sta neko misli o mobilizaciji ko je bio ovde i strepeo da li ce dragi ljudi da mu se vrate u sanduku?
onda si sa ovim tvojima koje podrzavas iz Minhena proslavljala pobedu nad Nato paktom...dok su ljudi obilazili groblja najdrazih, zasto? da on ostane na vlasti a ti da drzis slovo o patriotizmu.

Back