Zrelost

Primetili ste da me nema na forumu. E, pa, otisla sam da se nadjem sa deckom. Lepo sam se sredila i nasli smo se na kafi. Taman smo seli, kad se iznenada pojavila moja super drugarica Daca. Udaje se! Bas sam se obradovala, pozvala sam je da nam se pridruzi, a onda je ona pocela da prica, kako se udaje u septembru. Kao bice skromno. Daca je stvarno divna devojka i bas mi je drago zbog toga ona ima 24 godine, a njen buduci muz ima 30. U vezi su pet godina. Veoma su mi se dopali. Ona je stvarno simpaticna. Kaze da je primetila da je njen muz sazreo tek posle 28 godine i da joj je bas drago zbog toga. Inace, on ima neku firmu i fino mu ide. Vredan je. Bas mi je drago da su se pronasli.
Zasto je muskarcima uvek toliko potrebno da sazreju.?

Pa ja ne znam ko je tu zreo a ko ne. Mislim karakteristike koje si opisala u likovima tvoje price su: Ona je neka "fina ljubka" devojka, ima cak i simpa nadimak- Daaaca, (koja uzgred nema pristojnosti ni zrelosti da kaze:" Hej, cucemo se kasnije pa cu ti pricati", vec zaposeda intimnu prijatnost tebe i tvog decka i davi o svojoj licnoj prici) a opis toga Daaacinog decka / Muza je: On je fin i ima FIRMU- zreo je. Znaci da muskarac sazri kada napravi svoju licnu Firmu? wooow, da znas u danasnje vreme jeste tesko muskarcima sazreti. Ja mislim da ni ne zelim da sazrim po tim standardima.

Pa ja ne znam ko je tu zreo a ko ne. Mislim karakteristike koje si opisala u likovima tvoje price su: Ona je neka "fina ljubka" devojka, ima cak i simpa nadimak- Daaaca, (koja uzgred nema pristojnosti ni zrelosti da kaze:" Hej, cucemo se kasnije pa cu ti pricati", vec zaposeda intimnu prijatnost tebe i tvog decka i davi o svojoj licnoj prici) a opis toga Daaacinog decka / Muza je: On je fin i ima FIRMU- zreo je. Znaci da muskarac sazri kada napravi svoju licnu Firmu? wooow, da znas u danasnje vreme jeste tesko muskarcima sazreti. Ja mislim da ni ne zelim da sazrim po tim standardima.

Ona je primetila da je sazreo posle 28. godine. Kada je vest lepa bolje da se odmah saopsti da se svi obradujemo. Niko tebe ne tera da sazris po tim standardima. Reci koji su to "standardi" zrelosti?

Ona je primetila da je sazreo posle 28. godine. Kada je vest lepa bolje da se odmah saopsti da se svi obradujemo. Niko tebe ne tera da sazris po tim standardima. Reci koji su to "standardi" zrelosti?

Zene inace imaju obichaj da se uhvate muskarca i trude da ga modeluju po svojim standardima zrelosti. U tom slucaju koliko vidim kod te tvoje drugarice Dacceeeee, ono jedino sto ume da opise i glavno za svog decka je da je zreo I ima FIRMU. Kapish? Ja da sam njen verenik, pobegao bih od nje glavom bez obzira, jer vec zamisljam njegov buduci zivot sa njom, koja mu bira neke pink ustogljene kosuljice i kaze- Dragi, u ovoj kosulji bi bas izgledao zreo. A posle cemo da idemo da kupimo novu farbu za zidove, jer mi se vise ne svidja ova nijansa. I plus, opet kazem, ne mogu da shvatim kako neko moze da se ubaci nekome u intiman momenat, i da pocne da davi o svom privatnom zivotu.Verujem da je se Tvom decku prevrtao zeludac, kada je skapirao da ce tvoja bajno zrela drugarica Daaacaa se pridruzi za stolom, i da treba da slusa o njenom tripu narednih sat vremena, umesto da provede lepo poslepodnevnu kaficu sa tobom i uziva.

Primetili ste da me nema na forumu. E, pa, otisla sam da se nadjem sa deckom. Lepo sam se sredila i nasli smo se na kafi. Taman smo seli, kad se iznenada pojavila moja super drugarica Daca. Udaje se! Bas sam se obradovala, pozvala sam je da nam se pridruzi, a onda je ona pocela da prica, kako se udaje u septembru. Kao bice skromno. Daca je stvarno divna devojka i bas mi je drago zbog toga ona ima 24 godine, a njen buduci muz ima 30. U vezi su pet godina. Veoma su mi se dopali. Ona je stvarno simpaticna. Kaze da je primetila da je njen muz sazreo tek posle 28 godine i da joj je bas drago zbog toga. Inace, on ima neku firmu i fino mu ide. Vredan je. Bas mi je drago da su se pronasli.
Zasto je muskarcima uvek toliko potrebno da sazreju.?

tako im nametnulo drustvo...

moj problem je sto ne smem da se ubijem pa ce me rastrgnuti mucki
da sam jaka u hriscanstvu ne bi mi smetalo
ali nisam pa cu prva da napadnem mozda
ali necu, rastrgnuce me

pomoc?

Ja samo pokusavam da temi udahnem zivosti, posto je ovde vecina nezrela.

Nema tu živosti Cico. Opet pokušavaš da se nekome narugaš, a da toga nisi ni svesna. Ili malo odmori, ili pokreni temu u kojoj nešto konkretno kažeš i uradiš. Ovako svaka tvoja radnja u uvodnom postu tvoje teme deluje kao scenario jedne emisije iz serijala Simpsonovih. Nemoj se ljutiti, ali meni je ponekad žao kada vidim kako ti prihvataš da te neko voza, a pri tom na to odgovaraš dvosmisleno, kao da duboko kriješ cinizam. A opet, ili nisi svesna ili jako blago kontriraš. Daj malo više truda u tvoje pisanje. kada već tvrdiš da te svi vole, a zašto ti to ne polazi za rukom ovde?

Back