Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
e njega je i rambo amadeus pominjao mislim
Rambo Amadeus je budala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e njega je i rambo amadeus pominjao mislim
super, je l to onaj pored cije zgrade prolazis i malo ga volis malo ne?
Primetili ste da me nema na forumu. E, pa, otisla sam da se nadjem sa deckom. Lepo sam se sredila i nasli smo se na kafi. Taman smo seli, kad se iznenada pojavila moja super drugarica Daca. Udaje se! Bas sam se obradovala, pozvala sam je da nam se pridruzi, a onda je ona pocela da prica, kako se udaje u septembru. Kao bice skromno. Daca je stvarno divna devojka i bas mi je drago zbog toga ona ima 24 godine, a njen buduci muz ima 30. U vezi su pet godina. Veoma su mi se dopali. Ona je stvarno simpaticna. Kaze da je primetila da je njen muz sazreo tek posle 28 godine i da joj je bas drago zbog toga. Inace, on ima neku firmu i fino mu ide. Vredan je. Bas mi je drago da su se pronasli.
Zasto je muskarcima uvek toliko potrebno da sazreju.?
Pa ja ne znam ko je tu zreo a ko ne. Mislim karakteristike koje si opisala u likovima tvoje price su: Ona je neka "fina ljubka" devojka, ima cak i simpa nadimak- Daaaca, (koja uzgred nema pristojnosti ni zrelosti da kaze:" Hej, cucemo se kasnije pa cu ti pricati", vec zaposeda intimnu prijatnost tebe i tvog decka i davi o svojoj licnoj prici) a opis toga Daaacinog decka / Muza je: On je fin i ima FIRMU- zreo je. Znaci da muskarac sazri kada napravi svoju licnu Firmu? wooow, da znas u danasnje vreme jeste tesko muskarcima sazreti. Ja mislim da ni ne zelim da sazrim po tim standardima.
ok ali ovaj danasnji je broj jedan, i on te hoce, hoce da se vidite, a taj advokat je samo zeljica neka onako simpatija
cico je l se plasis da ti upadnu u komp?
Kako to? Je l' to moguce? Mogu da otkriju samo moju strast za muzikom i filmovima.
Ona je primetila da je sazreo posle 28. godine. Kada je vest lepa bolje da se odmah saopsti da se svi obradujemo. Niko tebe ne tera da sazris po tim standardima. Reci koji su to "standardi" zrelosti?
Kako to? Je l' to moguce? Mogu da otkriju samo moju strast za muzikom i filmovima.
Primetili ste da me nema na forumu. E, pa, otisla sam da se nadjem sa deckom. Lepo sam se sredila i nasli smo se na kafi. Taman smo seli, kad se iznenada pojavila moja super drugarica Daca. Udaje se! Bas sam se obradovala, pozvala sam je da nam se pridruzi, a onda je ona pocela da prica, kako se udaje u septembru. Kao bice skromno. Daca je stvarno divna devojka i bas mi je drago zbog toga ona ima 24 godine, a njen buduci muz ima 30. U vezi su pet godina. Veoma su mi se dopali. Ona je stvarno simpaticna. Kaze da je primetila da je njen muz sazreo tek posle 28 godine i da joj je bas drago zbog toga. Inace, on ima neku firmu i fino mu ide. Vredan je. Bas mi je drago da su se pronasli.
Zasto je muskarcima uvek toliko potrebno da sazreju.?
jao kako sam grozna mislim da sma skoro poludela, previse sam agresivna. je l si se osecala nekad tako?

Uvek kad sam na Cicinim temama![]()
Ja samo pokusavam da temi udahnem zivosti, posto je ovde vecina nezrela.