Zoran Živković: Demokrate ne žele Srbiju u Evropskoj Uniji

Pre neki dan te Nesa moderator pitao na temi o "narkomaniji Vuka manitoga" imas li ti dokaze za te tvoje tvrdnje,e sad te ja opet pitam....imas li ti dokaze za te tvoje tvrdnje??

Nemoj mi samo pisati i prenositi "dokaze" iz tkz."knjiga" "cosavog Haskog vojvode".:dash:

Evo za tebe i tvog neshutaximetra-ja imam dokaze,papiri crno na belo-zadovoljna :mrgreen::rtfm:

Nije ni ona ali si ti pre neko vece nasao za shodno da poredis njenu nagradu iz kosarke/basketa (ne secam se) sa Kostunicinim dostignucima. Samo te tretira u tvom fazonu, ne znam sto se sad ljutis :lol:

Ne lupetaj, naravno da nisam to poredio, ali ne cudi me da je to moje pitanje na koje mislis za tebe predstavljalo poredjenje. A sad postavi te postove, pa jos jednom ispadni smesna

Ne lupetaj, naravno da nisam to poredio, ali ne cudi me da je to moje pitanje na koje mislis za tebe predstavljalo poredjenje. A sad postavi te postove, pa jos jednom ispadni smesna

Ma sve za tebe :lol: :cmok:
Nego - jesi to tri sata smisljao sta da mi napises? Posto sam poruku otkucala pre izvesnog vremena a ti nista do malopre :D

Poslednja izmena:

Back