neverujuidole
Domaćin
- Poruka
- 3.401
Pa sto onda nalazis za shodno da na gluposti odgovoras?Ja nisam politicar tako da to nikako ne moze da proizilazi iz mog komentara, al od tebe smo vec navikli na razne gluposti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sto onda nalazis za shodno da na gluposti odgovoras?Ja nisam politicar tako da to nikako ne moze da proizilazi iz mog komentara, al od tebe smo vec navikli na razne gluposti
Pre neki dan te Nesa moderator pitao na temi o "narkomaniji Vuka manitoga" imas li ti dokaze za te tvoje tvrdnje,e sad te ja opet pitam....imas li ti dokaze za te tvoje tvrdnje??
Nemoj mi samo pisati i prenositi "dokaze" iz tkz."knjiga" "cosavog Haskog vojvode".![]()
Pa sto onda nalazis za shodno da na gluposti odgovoras?Trosis dragocenu energiju.
![]()
Da bi se takve gluposti iskorenile ili smanjile na forumu, a i zanimljivo mi je da raskrinkavam vas sitne ribe pljuckavice![]()
Nije ni ona ali si ti pre neko vece nasao za shodno da poredis njenu nagradu iz kosarke/basketa (ne secam se) sa Kostunicinim dostignucima. Samo te tretira u tvom fazonu, ne znam sto se sad ljutis![]()
Da bi se takve gluposti iskorenile ili smanjile na forumu, a i zanimljivo mi je da raskrinkavam vas sitne ribe pljuckavice![]()
Ne lupetaj, naravno da nisam to poredio, ali ne cudi me da je to moje pitanje na koje mislis za tebe predstavljalo poredjenje. A sad postavi te postove, pa jos jednom ispadni smesna
Bio je sam, pa je morao da se konsultuje i da u dogovoru sa ostalima odgovori.Ma sve za tebe![]()
Nego - jesi to tri sata smisljao sta da mi napises? Posto sam poruku otkucala pre izvesnog vremena a ti nista do malopre![]()
Ma sve za tebe![]()
Nego - jesi to tri sata smisljao sta da mi napises? Posto sam poruku otkucala pre izvesnog vremena a ti nista do malopre![]()
Bio je sam, pa je morao da se konsultuje i da u dogovoru sa ostalima odgovori.
Nema problema,možda i jeste tako.Činjenica je da je Živković bio najodvratniji nepismeni selja koji se pojavio u drugom dnevniku,bez mentalne koordinacije da sastavi tri čiste.
Pratio sam rezultate, oborio me Viljareal za dobru kintu.
Gde su ti postovi?![]()
I pade na Partizan garant, za veliku kintu.Ne znam, pratim neke rezultate![]()
Ne upravnik zatvora Spuz u Crnoj Gori. A ne, ovde govorimo o onom piscu naucne fantastike iz Beograda.ko je zoran zivkovic?onaj debos iz nis?
Eve,ću da dođem u Belu Palanku i uplatim par tiketa za klađenje na tebe.Ti si glavno Žiletovo grlo na forumu,spremi se za Ljubičevo kad počne sezona.cuti...
zamisli da je bio "beogradjanin" ko ti...
pa taman da se samoubije zbog svoje promashenosti![]()