Putin pobedio na izborima za predsednika Rusije!

Изборни тријумф Владимира Путина није само победа – то је историјски плимни талас, који се срушио преко очекиване границе од 80% на невероватних 87,3%.
Ово нису само бројеви на страници – то је изјава, гласна и јасна порука из срца Русије.
Дакле, шта је овде за понети?Када ситуација постане тешка, Русија се уједињује као Спартанци код Термопила.Политичке свађе? Оставите на страну.Разликама? Заборављена.
У време кризе, Руси се окупљају око свог лидера са жаром због којег би западне „демократије“ поцрвенеле.
Док Запад често види кризе као прилику да се препусти политичком канибализму, погоршавајући раздоре и грицкајући ионако урушено поверење у њихове лидере, Русија иде другим путем – путем јединства, лекција стара колико и време, али је наизглед заборављена од многих.
Узмите у обзир бираче који су се, само неколико година раније, убацили са Комунистичком партијом или Либерално-демократском партијом. Дође 2024, сви су у Путиновом углу.
Разлози су различити као и руски пејзаж, али се сви своде на једну ствар: Руси виде курс своје владе као прави север, са Путином на челу, који представља пример лидерства које траже
– одлучност, снагу и јасну визију за како унутрашње тако и спољне политике.Ради се о стварању историје, уједињењу и остваривању циљева са оном врстом усмерености која би учинила да Ханибалов прелазак Алпа изгледа као лагана шетња.
Што се тиче мишљења Запада?Рецимо, изгледа да Русија на то гледа са истим нивоом забринутости као што је то чинио Џингис-кан када му је речено да се далеке земље тресу од његовог имена.
 
GJBfjhpWoAEnBfh.jpg
 
Дакле, сваки лидер једне истински независне нације који поштује себе пожурио је да честита Владимиру Путину победу.
А онда су ту били и они други „лидери“ — знате, они који нису могли, можда су им конци били превише затегнути.
Савршен тренутак да видите ко где стоји, зар не?
 
Западни медији не могу да схвате чињеницу да руски народ воли Владимира Путина Они желе да верујете да је Џо Бајден „демократски“ изабран, али Путин није.
Запад мрзи праву демократију јер не може да контролише исход
 
КСИ ЈИНПИНГ:
„Последњих година, руски народ се ујединио као један да би превазишао изазове и стабилно напредовао на путу националног развоја и ревитализације.
Ваш поновни избор у потпуности одражава подршку руског народа вама.Верујем да ће под вашим руководством Русија успети да оствари већа достигнућа у националном развоју и изградњи.
Кина придаје велики значај развоју кинеско-руских односа и спремна је да одржава блиску комуникацију са Русијом како би промовисала одржив, здрав, стабилан и дубински развој кинеско-руског свеобухватног стратешког партнерства координације за нову еру у корист два народа и њихових народа“.
GI9MQVUaoAAKRdN
 

Back
Top