ДС ће учествовати на изборима 2. јуна

“Od tog jednog člana Proglasa sam i naučio da imam svoje mišljenje. Ono što se jasno vidi je da, kao i 2020. godine, ideja bojkota ne dobacuje dalje od zlonamernih napada na one koji odbijaju da prihvate nametnutu dogmu i koji se drznu da imaju i sopstveno mišljenje. Ja deo toga neću da budem i ovim putem sebe isključujem iz svake dalje rasprave na ovu temu”, zaključio je Kostić.

Kostiću, ja se sa tobom u potpunosti slažem. Svako treba da ima svoje mišljejne. Ali to si trebao da kažeš pre nego što si sa kolegama pristao na zahtevanje ispunjenja minimalnih uslova da bi se učestvovalo na izborima. Ako si učestvovao u tome, onda je pre svega ljudski i moralno da to ispuniš, a ne da ispališ pa da se onda pozivaš na sopstveno mišljenje. Ono, ispalio sam vas jer imam sopstveno mišljenje ;)
 
Владетa Јанковић: Идеја бојкота компромитована – просто, просуто млеко

1713849321761.png
 
Дефиле тужних ботова лажног опозиционара Ђида се наставља ...

Pa realno, u pravu je. Snaga opozicije dolazi od njihove ujedinjenosti. Okupili su se SPN, Nada i Proglas. Oni su tako zajedno predstavljali ozbiljnog kandidata za promenu vlasti. Da su nastavili tako, mogli su da dobiju Vučića u Beogradu.

Međutim, dešava se čudan preokret. Grupa klinaca odlučuje sve da sjebe (?!). Da li su kupljeni, pritisnuti ili prosto debili, to je teško objasniti. Jer kad imaš ujedinjenu opoziciju, pa još i poznate ličnosti, pa još i milion ljudi koji glasaju za tebe da uzmeš GRAD (ne opštinu), oni dolaze sa mantrom "e, ne možemo mi da uzmemo grad, idemo da se borimo za Vračar". Pa čekaj majkumu, ko je ovde lud, građani glasaju za tebe da budeš vlast u Beogradu, ti ih ubeđuješ kako si nesposoban i da moraš da izabereš opšinu?! Pa hebem vas nesposobne, što ste onda u politici koji moj... Dakle situacija nikad više razočaravajuća. 2.Jun će biti jedan lep dan za šetnju ;)
 
У праву је када каже "није важно шта ће да буде 2. јуна", у смислу може опозиција и да победи али шта то вреди када ти није Ђидо главни :hahaha:

Ne može da pobedi. Prosto ne može. Nisu mogli svi zajedno pa kako mogu odvojeno. I znaju to ovi klinci, svesno su sjebali borbu za grad da bi nam sad prodavali borbu za opštinu. Glasače prave majmunima. Pa što jes jes, to i jesmo realno kad to sve tolerišemo ;)
 
Grupa klinaca odlučuje sve da sjebe (?!).
"Група клинаца"? Види да ти кажем, у коалицији је било гласање. Коалициони договор је био такав да свака странка односно удружења грађана ако је члан коалиције има право да гласа, и то по систему један политички ентитет - један глас. Имали су сви право да гласају како мисле да је најбоље, Тројански коњ Ђидо је уредно прегласан и уместо да се повинује већини, он подиже на ноге своју трулу армију ботова. Алооо бре, па ово сада шта радите баш се ништа не разликује од напрдњачких ботовских кампања, оно када СНС-ботови од теве студија до коментара по порталима, дреком "пеглају" неку Чипуљчанинову брљотину или глупачку одлуку попут рецимо оне да Косовари напусте институције!
А иначе ако је то како кажеш само "група клинаца", зашто је онда твој вољени Друг Ђидо од 2018. године вршио притисак на СВАКУ "групу клинаца" која се појавила да уђе под његов шињел? Шта ће му "клинци"?! Ено му га Лут(k)овац, бивши Тадичев амбасадор у Црној Гори, а који се сада за дивно чудо смогао снаге да изађе испод Ђидиног стаљинистичког шињела, ено му га Саша Јанковић, ето му га Голуб Поздерац и остали, шта ће му "групе клинаца"?:think:
Можда зато што су те "група клинаца" (види слике доле) за разлику од лажног опозиционара, омрзнутог бившег градоначелника који је увео "Бус плус" и тајкуна Ђида који ни на свом митингу не сме да се ухвати микрофона и за разлику од његове комби-странке која никада самостално није направила митинг, могли (и могу) да извуку масе на протест?


1713869445922.png
1713869835948.png


1713869972052.png


1713869743235.png
 
Пре ће да победи сада него с твојим Другом Ђидом на челу колоне.
Moze da se pobedi, ako bi izaslo preko 70 pa cak i 80% glasaca u Beograd, pricam za Beograd jer tu je udarno, ako izadju ispod tog procenta onda je besmisleno glasanje pod ovakvim uslovima.
 
Имали су сви право да гласају како мисле да је најбоље

Ne razumeš, nije stvar u glasanju nego da se izabrana strategija izgura do kraja. Posle prošlih izbora, oni su mogli da izaberu opciju da se ide na sledeće izbore bez obzira na uslove pa da naprave kampanju "u inat krađi" gde bi iskoristili 4 meseca za to da izlaznost eksplodira. Sa druge strane, mogli su i da izaberu opciju da traže bolje uslove pod pretnjom bojkota, što je isto legitimna strategija. I jedno i drugo bi bilo ok i niko od glasača im ne bi zamerio. Oni su izabrali varijantu dva, da traže bolje izborne uslove i to je ok. Dakle to su izabrali i potpisali SVI ZAJEDNO. Lepo je rečeno: nema izlaska na izbore dok se ne ispune svi uslovi i na vreme. Pošto znam da voliš da se praviš lud, evo ti link pa pročitaj. Međutim, na pola posla deo ekipe odustaje, menja dres i tako sjebava sebe i ostale. To je problem. Ako si prihvatio da radiš neki posao onda da odradi do kraja, sad su bukvalno izabrali najgoru moguću među-varijantu i obradovali Vučića što mu ostavljaju Beograd a glasačima prodaju mantru "pa i opštine su ok". Alo, ti si se borio za grad, kako je sad odjednom postalo "ok je i opština" ?! To je ono što je problem. Ako to ne vidiš, ne znam kako bi ti bolje opisao. Pusti te priče "Đilas ovo ili ono", ovde se radi o ovom konkretnom problemu, ne nečemu što je bilo tad i tad u prošlosti. Ako je ekipa imala problem sa Đilasom, što je uopšte ulazila u koaliciju? Ako su već hteli da se obračunaju sa Đilasom, čak ni to ne verujem da su dobro uradili, jer će sad da se samoupucaju na izborima dok će Đilasov rejting ostati kakav je i bio.
 
Moze da se pobedi, ako bi izaslo preko 70 pa cak i 80% glasaca u Beograd, pricam za Beograd jer tu je udarno, ako izadju ispod tog procenta onda je besmisleno glasanje pod ovakvim uslovima.

Aхам. А тамо где "није ударно," тамо као може да се изађе на изборе? Дај бре више престаните да нам вређате интелигенцију.

ССП о изласку или бојкоту избора у Нишу одлучује наредних дана
 
Пре свега су потписали коалициони договор да се о ономе о чему се не слажу, у коалицији гласа по систему једна странка - један глас. Твој лажни опозиционар Ђидо са себи оданима остао је у мањини. Крај приче.
 
Пре свега су потписали коалициони договор да се о ономе о чему се не слажу, у коалицији гласа по систему једна странка - један глас. Твој лажни опозиционар Ђидо са себи оданима остао је у мањини. Крај приче.
Ja sam glasao za Dveri.
 

Back
Top