- Poruka
- 929
miskov:Ti bre postade i strucnjak za mangupe
Aha.....sto pitas???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
miskov:Ti bre postade i strucnjak za mangupe
E, pa tu su pogrešili. To znači a su ti, koji su mu podigli spomenike i da su imenovani, hteli da iskoriste njegovu smrt kako bi stekli ugled kod nas. Odati veliku počast mrtvom čoveku, kao što je dizanje spomenika, je jako poštovano od strane naroda.miskov:A ovi mu posle 7 dana dali ime trgovima,ulicama.Spomenike ispodizali i to sve mi platili
marlon:Ma goni ga, ja znao Djiku a on mi soli tu pamet.
Ne znam sta si po zanimanju(ako uopste imas ga)ali sam siguran da nisi u privatnom biznisu,tako da sto se tice "pacanja"nisi kompetentan sagovornikbilly_THE_kid:Sta si ti, platio, keve ti.....ni pivo u kafani
Kao prvo billy ne psujem rekao sam goni ga ... to nije psovka... bila bi da sam rekao goni ga u ku*ac... a odakle sam ga znao i koliko dugo sam ga znao i kad sam mislio da je on Mesija a kad da je obican hohstapler i trgovac, ti si medju poslednjima ovde kome treba to da objasnjavam. Slava coveku. End.billy_THE_kid:Eto, opet psujes.....a odakle si znao DJIKU???
miskov:Ne znam sta si po zanimanju(ako uopste imas ga)ali sam siguran da nisi u privatnom biznisu,tako da sto se tice "pacanja"nisi kompetentan sagovornik
Ne bih bas rekao, al dobro ako lazes,lazes sebe.Trgovac polovne garderobe iz nemacke,uspesno skrozbilly_THE_kid:Ja sam privatnik 20 god. decko.....ako je to vazno....uspesan, skroz
Biliy vidis da je covek strucnjak iz ove oblastimiskov:Biliy ti si od onih ljudi sto im lakse udje metar u dupe nego santimetar u glavu
Kakve crne obnove!!!!!!!!! Pa stavi prst na celo pa se zapitaj da li smo smeli da dopustimo da do obnove uopste doje!!!!!! MRKONJIC PRE ROKA :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:miskov:Da tacno je to ali i pogledajte podatke iz godine bombardovanje i obnove zemlje.Dal je neki uspon bio i za vreme Djindjica?