- Poruka
- 929
Utisak godine , u emisiji "Utisak nedelje" , je godisnjica smrti Zorana Djindjica....
Srbija je pokazala da ima i dusu i savest....slava mu
Srbija je pokazala da ima i dusu i savest....slava mu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шон:Слава му, као човеку. А као политичару, надам се да се никад више у овој земљи неће појавити политичар таквог кова, који је нанео непоправљиву штету Србији својим ситнотрговачким гледањем и схватањем политике као такве.
ko si ti? :shock: :x :x :xШон:Слава му, као човеку. А као политичару, надам се да се никад више у овој земљи неће појавити политичар таквог кова, који је нанео непоправљиву штету Србији својим ситнотрговачким гледањем и схватањем политике као такве.
Шон:Слава му, као човеку. А као политичару, надам се да се никад више у овој земљи неће појавити политичар таквог кова, који је нанео непоправљиву штету Србији својим ситнотрговачким гледањем и схватањем политике као такве.
Nexus 6:a da ostavimo coveka na miru, vise...a?
billy_THE_kid:tema je inicirana time , sto je veliki deo gledalaca, ipak i pored orkestriranog, papagajskog ponavljanja najgnusnijih i najblesavijih lazi, prepoznao u Zoranu Djindjicu, nekoga ko je zasluzio zahvalnost za ono ucinjeno, i zal za svim onim sto mu nisu dali zlikovci da ucini za Srbiju......
Bilo bi lepo da , osim povremenih pomena, isti zlikovci stvarno ostave tog coveka na miru...
Shvatam, gospodine. Ali, ipak, taj čovek je ubijen pre dve godine i imao je porodicu. To jest, porodica je njega izgubila. Valjda možemo da to učinimo udovici i deci.urospo:Pa jeste, smo sto to "o pokojniku sve najlepse" vise vazi za obicne ljude, a on je ipak bio premijer Srbije kojoj se ne bi dobro pisalo da je ostao na vlasti. Pa jel to znaci da za sve politicare, vojskovodje, drzavnike i sl koji su bili losi treba da kazemo "o pokojniku sve najlepse", znaci da precutkujemo njihove poteze i stvari koje su radili?.... ne, ne... gresis, ovaj, gresis silno sinko...(u mnozini)
Ma znam sta ti hoces da kazes,al ne bih da zadevam polemiku sa ovim "isparnim"mozgovima sto ga brane i velicaju.Vreme ce da pokaze kolki je to izdajnik bio.A siguran sam da je i veci nego sto mi mislimo.urospo:Pa jeste, smo sto to "o pokojniku sve najlepse" vise vazi za obicne ljude, a on je ipak bio premijer Srbije kojoj se ne bi dobro pisalo da je ostao na vlasti. Pa jel to znaci da za sve politicare, vojskovodje, drzavnike i sl koji su bili losi treba da kazemo "o pokojniku sve najlepse", znaci da precutkujemo njihove poteze i stvari koje su radili?.... ne, ne... gresis, ovaj, gresis silno sinko...(u mnozini)
Svi hhhhhh nasmeja me basNexus 6:vreme i pokazuje...3 godine posle njega, svi bi da se vrati...
urospo:Pa jeste, smo sto to "o pokojniku sve najlepse" vise vazi za obicne ljude, a on je ipak bio premijer Srbije kojoj se ne bi dobro pisalo da je ostao na vlasti. Pa jel to znaci da za sve politicare, vojskovodje, drzavnike i sl koji su bili losi treba da kazemo "o pokojniku sve najlepse", znaci da precutkujemo njihove poteze i stvari koje su radili?.... ne, ne... gresis, ovaj, gresis silno sinko...(u mnozini)
A sta je dobro uradio?Gledaj malo statistiku i sta drugao da ti kazembilly_THE_kid:Evo...iako mi je muka od ovakve prepiske, dajem ti priliku, da kazes KONKRETNO, i SVOJIM RECIMA...a ne manifestom SRS ili SPS...
Sta je to Zoran Djindjic tako lose uradio za Srbiju ???
Samo, upozoravam te...ako pocnes sa onim pricama:" pozivao na bombardovanje Srbije..."
smatracu dgovor za neozbiljan, naravno, ako nije potkrepljen dokazima....
ebiga ako koza laze rog neNexus 6:aha, statistika...kako se odmah prepoznaju kvazi-desnicari...