Zoran Djindjic-lik i delo

borist:
Sta mislite o Zoranu Djindjicu, pokojnjem predsedniku Vlade, sta mislite o tome sto neki likovi pokusavaju od njega da posthumno naprave nekog vizionara, nekog mislioca, reformatora..... a u sustini to je covek koji je bio na celu KVISLINSKE vlade,tudji sluga i izvrsioc, covek koji je uveo MAFIJU u politicki zivot Srbije,covek koji se druzio sa mafijaskim kumovima,koji su mu nazalost dosli glave na kraju. Uopste ne razumem te ljude koji pokusavaju da sada jednog coveka iz sive zone da proglase za sveca, za nekog misloca....mislim da je JADNA ona zemlja u kojoj je jedan takav covek mogao da bude na celu Vlade!!! Hteo bih da cujem vase misljenje....

Sam si rekao sve kako jeste ,tako da necu nista dodati! Ipak zao mi je sto je ubijen,zbog njegove dece a i zato sto mislim da to nije nacin resavanja bilo kog problema ! Sve u svemu on je istorija a Srbija mora dalje!

borist:
Sta mislite o Zoranu Djindjicu, pokojnjem predsedniku Vlade, sta mislite o tome sto neki likovi pokusavaju od njega da posthumno naprave nekog vizionara, nekog mislioca, reformatora..... a u sustini to je covek koji je bio na celu KVISLINSKE vlade,tudji sluga i izvrsioc, covek koji je uveo MAFIJU u politicki zivot Srbije,covek koji se druzio sa mafijaskim kumovima,koji su mu nazalost dosli glave na kraju. Uopste ne razumem te ljude koji pokusavaju da sada jednog coveka iz sive zone da proglase za sveca, za nekog misloca....mislim da je JADNA ona zemlja u kojoj je jedan takav covek mogao da bude na celu Vlade!!! Hteo bih da cujem vase misljenje....

Bravo, bravo... Klap, klap.A u glavi- samo korenjee od kosee...Djiki je mrtav! Ziveli Vjekoslav i Kostunjavko! Nego...

"Da ti dam zolju, da ga dokrajcis?"

eremita:
[quote="Alan Smithee"]A eto i dva lika na koje Srbija moze da bude "ponosna"... :roll:

PA NARAVNO DA JE SRBIJA I SVAKI SRBIN PONOSAN NA KARADZICA I MLADICA - JER ONI SU U GACAMA IMALI NESTO - A NECEMO VALDA DA SE PONOSIMO ONIMA KOJI KAO POSLEDNJE JAJARE STAVLJAJU "" I "" NA REC PONOSNA.
KUKAVICE I DEZERTERI I DENUNCIJANTI DANAS SU NAJGLASNIJI - MISLE DA CEMO DA ZABORAVIMO GDE SU BILI DOK JE GRMELO... A BOGA MI GRMI JOS UVEK, ALI STA JE TO U ODNOSU NA 500 GODINA POD TURCIMA, SVE CEMO MI TO PREGURATI I PREGAZITI "KAO TRAMVAJ *****" !!![/quote]

mozda bi "Vijetnamski sindrom" prebalo prekrstiti u "Balkanski sindrom"

Shvatam da neko može da ne voli Đinđića, odnosno mogu da shvatim te razloge i zašto su neke gluposti greškom pripisane Đinđiću.

Ono što ne mogu da razumem - to je da neko veliča Karadžića, Mladića, Miloševića ili Šešelja. Pa ti su ljudi najveće nesreće i sramote u istoriji Srbije! Neko zamera Đinđiću veze sa mafijom - a ova četvorica kretena su izmislila ovu našu mafiju! I to nije ni među deset najgorih stvari koje su uradili. Samo isfrustrirani ljudi koji su po prirodi destruktivni mogu da podržavaju ove kretene. Na taj način svoje sje*bavanje opravdavaju stanjem u zemlji, svetskom zaverom itd, to je ono "Daj da sje*bemo celu zemlju pa da to što smo mi ovakvi izgleda kao posledica opšteg stanja..." I to radite podsvesno.

Neverovatna mi je stvar koliko mladih kao svoje idole vidi ove kretene! Prosto ne znam odakle bih počeo da objašnjavam, to je kao dokaz da je 1+1=2, a hteo bi da kažeš nešto pametnije od "Ako imaš jednu jabuku i dobiješ još jednu..."

malo mi je muka od prica:teorija zavere, kriv milosevic,ne moze nam niko nista i ostalih generalizacija i gluposti, realno, s* su nas svi politicari koji su bili na vlasti do sada i od sada iz sopstvenog interesa i zato sto je neko drugi imao interesa da nas s* i tacka, sta cemo dalje da radimo, to je pitanje,pustite vise sve te koji vise nisu na vlasti ili su nazalost pokojni, gledajte malo kako cemo dalje da zivimo

Guliverr:
borist:
Sta mislite o Zoranu Djindjicu, quote]
Toliko vremena prodje a *udala sve vise.Jedini politicar koji je javno rekao o nasim ZLOCINIMA, postade i sam (po njima)zlocinac.Ne mogu da shvatim razmisljanje,da covek koji je pobio 7000 ljudi,samo zato sto su druge vere,bude Srpski heroj.Pri tome se poziva na crkvu,veru Svetosavlje.Pobijena su deca,starci i zene,a vojnici BIH sa Oricem pusteni iz obruca.Da nije mozda Zoran naredio i izvrsio ubistvo Stambolica,Ibarske magistrale itd...Ta horda zlocinaca i ubica sacinjenih u Crvenim bertkama su prodikt Milosevicevog aparata,gde su bili jaci i od drzave i svakog zakona.
Ja cu da postavim sledece pitanje:Ko ukrade mojih i vasih 10 godina najlepseg zivota,kada sam trebao da radim,stvaram,putujem...?Da ih Zoran nije mozda ukrao?Ili mozda ja zelim nesto sto nije normalno svuda u normalnim drzavama?
Bio jednom jedan covek,ali ga nazalost ubi lazni i nakazni patriotizam!!!!

mozda bi "Vijetnamski sindrom"
trebalo prekrstiti
u "Balkanski sindrom"

Ne postoji sindrom ni "Vijetnamski" ni "Balkanski"... samo zelim da verujem da je ISTINA na nasoj strani - sve dok se ne dokaze suprotno. Ubistva su postojala - bas kao i u svakom ratu, na svim stranama - a mi ne treba da nasedamo na klopke raznih obavstajnih sluzbi kojima je jedino ostalo da na Balkanu vode specijalni psiholoski rat - i da nam nabace krivicu i za ono za sta jesmo i za ono za sta nismo krivi.

Ta horda zlocinaca i ubica sacinjenih u
Crvenim bertkama su prodikt Milosevicevog aparata,gde su
bili jaci i od drzave i svakog zakona.

Imenuj jednu normalnu drzavu na ovoj propaloj Planeti koja NEMA istu ili slicnu sluzbu - seti se samo kako se proveo onaj naucnik koji je obelodanio da Irak nije pravio oruzje za masovno unistenje. Blerova ekipa ga je odmah koknula - ali nijednom Englezu ne pada na pamet da radi ono sto je ovde masovna pojava: izdaja i svakojaka prodaja svega sto je sveto i cestito bilo za eventualnu malu napojnicu.

[/i]

Ta horda zlocinaca i ubica sacinjenih u
Crvenim bertkama su prodikt Milosevicevog aparata,gde su
bili jaci i od drzave i svakog zakona.

Imenuj jednu normalnu drzavu na ovoj propaloj Planeti koja NEMA istu ili slicnu sluzbu - seti se samo kako se proveo onaj naucnik koji je obelodanio da Irak nije pravio oruzje za masovno unistenje. Blerova ekipa ga je odmah koknula - ali nijednom Englezu ne pada na pamet da radi ono sto je ovde masovna pojava: izdaja i svakojaka prodaja svega sto je sveto i cestito bilo za eventualnu malu napojnicu.

[/i]

Zoran uveo MAFIJU?!?!
Ovo je jedno od najsmesnijih tvrdnji koju sam cuo od svih tih laznih tvrdnji koje prate pokojnog premijera.
Ajde mi molim te objasni kako je to Zoran uveo mafiju u srbiju?
Da li je Djindjic doveo Legiju,Kuma,Budalu...?
Da li je Djindjic dozvolio da se sagradi ono jezgro mafijasa koje je do Djindjiceve smrti postojalo?

NIJE

Kad kazes da je Djindjic saradjivao sa mafijom donekle si i upravu.
Ali niko se nezapita da je on mozda bio primoran na to.
On nije mogao otici 6. oktobra ispred rezidencije u Silerovoj ulici i reci Spasojevicu ili se do sutra sam predaj ili cemo mi doci da te hapsimo.
Zasto nije mogao to da kaze?
E zato sto je sloba dozvolio da drzavom 10 god. upravlja TA mafija za koju kazes da je doveo Djindjic.
posle 5. oktobra drzavom je jos mnogo dana vladala ta mafija.
Pa setite se samo ko je bio tadasnji Milorad Lukovic LEGIJA (odnosno Ulemek)

E SAD MI TI MOLIM TE OBJASNI KAKO JE ZORAN DJINDJIC UVEO MAFIJU U NASU DRZAVU?

Najteže je artikulisati očigledno,i učiniti neophodno.
Potopljeni u istinu-kao ribe u vodu-praćakamo se tek
kad nas Bog iz nje izmesti:u jad,tegobu,i smrt.

( "Hoćemo li,"kažu Šiptari,"da govorimo kako jeste,ili kako nam se sviđa?
Ako govorimo kako jeste,tada će nam priča biti kratka i štura,
pa možda i neprijatna.A,ako govorimo kako nam se SVIĐA,biće
divana koliko budemo hteli,i svi ćemo se pri tom dobro osećati.")

Istina je uvek za nekog gorka i neprijatna.Ali ako hoćemo da budemo
ljudi,ako hoćemo da opstanemo kao narod,šta nam drugo preostaje,izuzev da
se suočimo sa sobom,sa svim svojim vrlinama i manama,greškama i nedelima.
Ovaj svet,iako je sam po sebi dolina suza, lep je zbog svoje
raznolikosti,jer nas je Gospod učinio različitim.
Ako druge nevolimo,zato što su drugačiji,ako se radujemo tuđoj
nesreći,ako drugima činimo zlo,onda smo mi umobolnici i zlotvori
i nikakvim razlozima to se ne može opravdati.

Sebe smatram NACIONALISTOM,što znači da beskrajno volim
narod kome pripadam,ali da duboko poštujem sve druge bez
obzira na versku,rasnu ili nacionalnu pripadnost, i svagog
onog ko je u ime moje nacije učinio bilo kakvo zlodelo,
duboko se gnušam i odričem.
Uključujući se u ovu diskusiju,nije mi namera,ni da hvalim
ni da kudim pok.Đinđića.Po mnogim pitanjima nisam se sa njim slagao,
nisam ga posebno ni cenio,pre svega zbog ogromne količine narcisoidnosti,
ali isto tako bilo ko,na političkom nebu ove nesrećne Srbije,ne zaslužuje
da se o njemu kaže ni jedna lepa reč.

A ako smo mi kao narod od 10 mil. pali na ovu bulumentu sa "koca
i konopca"koja nas tobože predstavlja i zastupa naše interese
bolje da nas i nema,da ne budemo na štetu sebi i drugima.

zt:
Uključujući se u ovu diskusiju,nije mi namera,ni da hvalim
ni da kudim pok.Đinđića.Po mnogim pitanjima nisam se sa njim slagao,
nisam ga posebno ni cenio,pre svega zbog ogromne količine narcisoidnosti,
ali isto tako bilo ko,na političkom nebu ove nesrećne Srbije,ne zaslužuje
da se o njemu kaže ni jedna lepa reč.

A ako smo mi kao narod od 10 mil. pali na ovu bulumentu sa "koca
i konopca" koja nas tobože predstavlja i zastupa naše interese
bolje da nas i nema,da ne budemo na štetu sebi i drugima.

Mislim isto.

borist:
Sta mislite o Zoranu Djindjicu, pokojnjem predsedniku Vlade, sta mislite o tome sto neki likovi pokusavaju od njega da posthumno naprave nekog vizionara, nekog mislioca, reformatora.....On nije bio Perdsednik!!!
:D Prvi Premijer Srbije Zoran Djindjic je ubiven New Times je izjavio.Prvi Premijer!Gljive se ne seju!Rane koje je zadao Srpskom narodu tesko ce biti izlecene,pa vi i dajle cucajte za takvim...

Alan Smithee:
A eto i dva lika na koje Srbija moze da bude "ponosna"... :roll:
:cry: Alen Smitee!Srbi su na Kosovu junacki docekali mnogobronu Tursku vojske,gdesu dva Czara poginula,dali znas da nasa Czarska Kruna je joste u Krvnicke ruke?
Sile,koje se ustrsise Srpske Krune pod kojom je Kradjich vodio Srbe uboj,danas na Kosovu gaze po Buzure gde su Srpske krvi prolite braneci Kosovo.
Srbine ne-boj se,ubice ih Czara Lazata opljackana Sveta levica,Bozijom sile,..na kosovu,mnogi ce od njih ostaviti glavu.

vzeoy7y9:
Alan Smithee:
:cry: Alen Smitee!Srbi su na Kosovu junacki docekali mnogobronu Tursku vojske,gdesu dva Czara poginula,dali znas da nasa Czarska Kruna je joste u Krvnicke ruke?
Sile,koje se ustrsise Srpske Krune pod kojom je Kradjich vodio Srbe uboj,danas na Kosovu gaze po Buzure gde su Srpske krvi prolite braneci Kosovo.
Srbine ne-boj se,ubice ih Czara Lazata opljackana Sveta levica,Bozijom sile,..na kosovu,mnogi ce od njih ostaviti glavu.
Tebi je potreban psihijatar i uopste te ne zalim zbog toga. Umri u svojoj gluposti.
Zorane, hvala ti na svemu i izvini sto ovakvi jos postoje.

aparthejdovac:
vzeoy7y9:
Alan Smithee:
Tebi je potreban psihijatar i uopste te ne zalim zbog toga. Umri u svojoj gluposti.

Pusenje je stetno po zdravlje - zato
obrati paznju sta pises tj.(pusis)!

eremita:
aparthejdovac:
vzeoy7y9:
Alan Smithee:

Evo jos jedan mali Sloba. Hajde keve ti, idi vidi da li sam tamo :arrow: :arrow: :arrow:

[quote="aparthejdovac
[/quote]

Evo jos jedan mali Sloba. Hajde keve ti, idi vidi da li sam tamo :arrow: :arrow: :arrow:[/quote]
========================================================================================================

Ako ovako nastavis da branis lik i delo Djikija - ima svi da udju u Slobinu partiju!

Inace, za Tvoju informaciju ni ja ni moja porodica nikada (nikada!) nismo bili komunjare.

I šta ćemo sa svima nama koji smatramo da si ti u pravu?
Gde ćemo i šta nam je činiti?
Sami protiv sveta ,koji je zao,nikakav,nepravedan i bedan.
Herojski nestati do poslednjeg,a šta onda,kome ćemo pričati
o pravdi,ljubavi i slobodi.
NIJE TEBI ZAMERITI što neznaš principe(a ne detalje), na kojima počiva
svet,žalosno je što oni koji bi trebali da nas predstavljaju,
o tome ne znaju ništa,ILI ZNAJU KADA SU NJIHOVI INTERESI U PITANJU.

Koliko i kako god svi mi ovde komentarisali lik i delo Z. Djindjica- NE VREDI! Jedni to koriste kao ventil kako bi se ispraznili zbog NE mogucnosti i NEdostatka poverenja naroda da pokusaju nesto da urade iliti promene u ovoj zemlji dok ga se drugi sa tugom secaju jer su ga doziveli kao nekog ko vredi!Ja sam od onih ko ga ceni i ko ce ga uvek pamtiti.Ne po ne znam kom i kakvom radu vec po pozitivnom stavu i energicnosti,da je poziveo jos malo ...ko zna mozda bi ga i ostali sada vise cenili,ali to nikada necemo saznati...Jedino mogu da kazem da su sve ovo prazne price!
I kakve veze ima sada Zoran Djindjic sa ovom jos vecom bedom koja nas je zadesila????

Zoran Djindjic nije bio savrsen ali mislim da nije tacno ono za sta ga najvise optuzuju - da nije bio patriota. Bio je :!: Na svoj "makijavelisticki" nacin koji je sigurno bio korisniji za ovu zemlju i ovaj narod od ispraznih prica onih koji ga optuzuju i koji zaslepljeni emocijama ne razmisljaju o tome sta ce biti sutra.

KAKAV NAM JE NAROD TAKVA NAM JE I DRZAVA!!! ZNATE NEMA NAMA POMOCI JOS DUGO DUGO... Za mene je Zoran uvek bio i uvek ce ostati covek koji je ovu zamlju makar na kratko promenio na bolje.Svi ovi politicari nisu mu ni do PETA.Zelim da studiram politicke nauke i nadam se da cu jednog dana biti i upola dobar,vredan i radan politicar kao ON.JA MU SE DIVIM I NEIZMERNO GA POSTUJEM!!! :D :D :D :lol: 8)

wichwitch:
KAKAV NAM JE NAROD TAKVA NAM JE I DRZAVA!!! ZNATE NEMA NAMA POMOCI JOS DUGO DUGO... Za mene je Zoran uvek bio i uvek ce ostati covek koji je ovu zamlju makar na kratko promenio na bolje.Svi ovi politicari nisu mu ni do PETA.Zelim da studiram politicke nauke i nadam se da cu jednog dana biti i upola dobar,vredan i radan politicar kao ON.JA MU SE DIVIM I NEIZMERNO GA POSTUJEM!!! :D :D :D :lol: 8)

Cenim Tvoju ambiciju - ali prethodno pokupi biografske podatke profesora
koji predaju na Visokoj skoli politickih nauka - i takodje dobro prouci porodicnu
i licnu biografiju pok.Zorana Djindjica.

I usput, zaobilazi UDICE !

A da ja upadne u ovu 5-u ofanzivu? Koji si ti lik posteno si me nasmejao! Inace ja licno i personalno mislim da nama treba car. Ljudi pa nama je TITO imao pravu stvar slao "nepodobne" ljude na goli otok i to se znalo, pa kad postanu podobni eto njih natrag medju ljude, a ovi danas imaju novi metod malo moderniji koji izgleda ovako: Ako mi ne odgovaras nema frke, pozdravi se sa rodbinom pa da ides bogu na ispovest. Odlucite koji vam metod izgleda blazi

Back