Recite mi samo koji se politicar ikada obracao narodu tipa: "Radite na sebi, pustite druge, zavrsavajte skole, mislite na sebe i svoju decu, nemojte da se bavite glupostima...bla,bla....neka se svako potrudi da za SEBE uradi nesto bitno, dobro...jedino tako cemo svi zajedno uspeti da se povadimo od nagomilanih go*a*a...nagomilavanih godinama...."...A? Ko? Niko osim Zorana Djindjica!!!
Zalosno je sto nije imao ko da ga slusa! I gde smo sada...na pragu anarhije?tiranije?jos nekog rata? Ja se ne bavim politikom i ne zelim da komentarisem politicke poteze toliko,ali!!! Zamislimo da je Srbija jedna porodica!Da, vrlo tesko za zamisliti ali kako smo mi samo imaginarno jedna velika porodica tako smo i trebali da radimo jedni za druge...to jest za opste dobro svih nas...ali posto u jadnoj Srbiji ima isuvise primitivnih osoba to je bilo tesko izvodljivo! Vecina se bavila pitanjima ko je sa kim i gde...ko je sta pokrao ( kao da vec nismo ojadjeni protekle decenije i previse)!Eto vam sada pa citajte popularni i najtirazniji "KURIR" kao u Slobino vreme!I probajte da se setite...nije to toliko odavno bilo!
Cilj opravdava sredstva!Zoran je to javno i rekao u fazonu ako vec moze da iskoristi pa i surcinski klan u cilju da ustedi pare iz budzeta...zasto da ne? Ali ne, vi moji neistomisljenici me podsecate na onu

"KADA MUDAR COVEK POKAZUJE KA MESECU, BUDALA VIDI SAMO NJEGOV PRST!!!"
I zasto bre ljudi uvek mislite da neko kuje zaveru protiv nas?Zoran-Nemacki spijun!!EEEEEJJJJ BREEEE

ALOOO O CEMU SE TU PRICA

Dajte bre da se povadimo malo da nam se standard poboljsa,da nam politicari ne budu vise najpopularniji ljudi u zemlji!!!
Podsecate me svi ovde na Seseljovce i radikale-samo bi da se prepucavaju!!! To im je glavno oruzje?A protiv koga?!
Dajte bar vi koji mislite kao ja ...ne padajte na provokacije! Ne trudite se da objasnjavate i kultivisete mnoge koji su bili gluvi dok je neko mudriji od svih nas to isto pokusavao!
ZORAN JE BIO I OSTAO LEGENDA! KO NE MISLI TAKO I NE MORA! ZA MENE JE ON BIO JEDINA SVETLA TACKA, NEKO KO MI JE POVRATIO VERU U BOLJE SUTRA!!!
Kostunica

....videcete i sami! Daleko je on od postenjacine! Pitanje za njegove favorite: Sta je on uradio po pitanju kriminala u ovoj zemlji?Ili se sada svi osecate bezbednije i zivite bolje od kada nema Djindjica?
I jos jedno pitanje: Ako padnete u bunar dubok recimo 1km...za koje vreme cete pasti do dna? A koliko ce vam trebati da se popnete i vratite na pocetak?
Sta ste bre vi ocekivali? Za tri god da budemo Svajcarska?A pritom da svi sedite(mo) ispred tv ekrana i gledamo humoristicku emisiju klopka?I cekamo da se dogodi cudo? Stvarno sam mislila da bar mladi ne razmisljaju toliko plitko!
Inace ne mislim da je Zoran bio "cvecka" (a i sta znaci "cvecka" :shock: ?)...ali nam je bio JEDINA SANSA