Zoran Đinđić - kakav je bio premijer?!

Prvo i prvo...možeš taj DS da turiš sebi...a mene batali s etiketiranjem....
Drugo i drugo, a po tebi su Legija i co. bili samo borci za slobodu, nikakve veze nisu imali s mafijom, živeli od vojničke plate, skromno i mučili se svakodnevno oko plaćanja računa...de, probudi se, dečko, malo. Pa oni su deo mafije...i nema to nikakve veze ni sa srpstvom ni nacionalnim interesima, već samo ličnim. To što se ovde priča su generalno gluposti. Ubijen je zbog prostih stvari. Što mafiji nije trebalo više dozvoliti da pljačka državu i to je sve. Nema tu ni Kosova ni sličnih teorija o svetskoj zaveri....

Djindjic da je hteo zemlju da ocisti od kriminala trebao je prvo se be da uhapsi!!!

Nije ti dobra logika, kazes ako je hteo da da Vojvodinu i Kosmet sto je onda ubijen, pa pogledaj KO ga je ubio, bivsi borci za taj Kosmet (ne ulazim u to da li su se SAMO protiv terorista borili...) pa je onda nekako logicno sta je hteo, da ga je ubila CIA pa ajde da ti poverujemo da je hteo najbolje, ovako...
A sto se tice briljantnog uma CIME je to on dokazao konkretno, jel bio recimo clan Mense (lupam primer), i sto je za vreme bombardovanja pobegao kao pi... iz zemlje i jos trazio da se nastavi bombardovanje umesto urgiranja da isto prestane, vi DS-ovce samo kukate kako napadamo najveceg i najbriljantnijeg sina nase nacije a nikakve dokaze nemate da je stvarno bio takav, suprotnih dokaza je gomila???
Pozdrav :cool:

upravo tako

ja sam pitao ove Djindjomane da mi odgovore KOJI SU REZUTATI VLADAVINE TOG ZORANA DJINDJICA

Sta je u Srbiji uradjeno dok je on bio na vlasti?

Jos nisam dobio odgovor

ti izgleda imas kokosije pamcenje, pa ne mozes da se setis da je Legija od tog istog Djindjica proglasen za jednog od "heroja 5. oktobra".

Legija je bio Djindjicev covek , i odbio je 5 oktobra direktno naredjenje da sa JSO razbije demonstracije ispred skupstine i spreci upad demonstranata u zgradu skupstine i RTS....

Nije od Đinđića već od Koštunice, taj ga je čuvao ko malo vode na dlanu.

Људи, морате да разумете да се мора са америма преговарати...ја јесам за Русе, али само Руси подржавају наше преговоре са Америма..јесу Амери олош, јесу убице и стока..али су светска сила...која нам ради о глави..мора бити неко ко ће са њима да преговара...

Đinđić je došao na vlas na demokratskim višestranaćkim izborima, ja sam glasala za njega a Amerika mi u te svrhe nije dala niti centa!

Zar svi izbori nisu demokratski i visestranacki... Naravno, onaj ko izgubi na izborima izgubi i veru i demokraticnost istih... Zamisli tek jednostranacke izbore...

A o izborima koji su prethodili petom oktobru tek treba pricati... Moglo se i videti ko je imao koliko glasova da pomahnitali kriminalci nisu u strahu palili i unistavali glasacke listice... Demokratija na delu... Kao i mnogo dogadjaja tih dana... Kradja raznoraznih stvari iz Skupstine... Ili upadi naoruzanih ljudi u razne institucije... Ili krizni stabovi koji su krali po firmama...

Bolje da se tom demokratijom ne hvalite...

Gde ti zivis!?!??! Pa jel ti znas ko finansira DS, LDP, LSV, Gej17?!?!?
Na izborima su glasali ljudi, među njima i ja i samo kažem da u te svrhe nisam dobila ni od koga ni centa.
Ne sećam se da su glasale stranke na izborima već samo birači! Nije stranka dobila glasački listić na centralu ja jesam na kućnu adresu prema tome ne lupetaj gluposti.

Pa i kod svedočenja su potrebni dokazi ili misliš da se neko osudi na nečiju reč?

legija je osudjen samo na osnovu izjava svedoka

nikakvi materijalni dokazi na sudjenju nisu podneseni

na puski kojom je ubijen djindjic nema legijin otisaka, niti je on na bilo koji nacin povezan sa njom, nema prisluskivanih razgovora, ma bukvalno nikakvog materijalnog dokaza

ti ako ja gresim, kazi koji je to materijalni dokaz na sudu podnesen koji nesumnjivo dokazuje legijinu umesanost

legija je osudjen cisto zahvaljujuci bagzijevom svedocenju

Људи, морате да разумете да се мора са америма преговарати...ја јесам за Русе, али само Руси подржавају наше преговоре са Америма..јесу Амери олош, јесу убице и стока..али су светска сила...која нам ради о глави..мора бити неко ко ће са њима да преговара...

Od svega što si rekao ja samo nisam za Rusiju, već za Srbiju...sve ostalo potpisujem. :ok:

Zar svi izbori nisu demokratski i visestranacki... Naravno, onaj ko izgubi na izborima izgubi i veru i demokraticnost istih... Zamisli tek jednostranacke izbore...

A o izborima koji su prethodili petom oktobru tek treba pricati... Moglo se i videti ko je imao koliko glasova da pomahnitali kriminalci nisu u strahu palili i unistavali glasacke listice... Demokratija na delu... Kao i mnogo dogadjaja tih dana... Kradja raznoraznih stvari iz Skupstine... Ili upadi naoruzanih ljudi u razne institucije... Ili krizni stabovi koji su krali po firmama...

Bolje da se tom demokratijom ne hvalite...

Naravno da nisu, ukoliko izbore bojkotuju Albanci a u glasaČkim kutijama se iznebuha pojave njihovi glasački listići, to je vrhunac demokratije jel da?

Na izborima su glasali ljudi, među njima i ja i samo kažem da u te svrhe nisam dobila ni od koga ni centa.
Ne sećam se da su glasale stranke na izborima već samo birači! Nije stranka dobila glasački listić na centralu ja jesam na kućnu adresu prema tome ne lupetaj gluposti.

Taj Djindjic JE DOSAO NA VLAST U SRBIJI NA PREVARU

Niko nije glasao za Djindjica niti je na bilo kojem listicu bilo ponudjeno njegovo ime!

Ja sam na tim izborima glasao za Vojislava Kostunicu i kasnije za listu DOS - dr Vojislav Kosutnica

Ali se taj Djindjic PRISLJAMCIO Kostunici i zbog njegove nesposobnosti da drzi sve konce u rukama mu je preoteo i vlast i mandate.

I onda je dosao taj mafijas, taj ulicar i preko Kostunicinih ledja zaseo na vlast u Srbiji i ukrao sve mandate DSS-u u okviru DOS-a.....

Jos jednom da kazem da ni na jednim izborima nije glasano za Djindjica nikad i da on nikada ni na jednim izborima nije pobedio.

Niko nije glasao za Djindjica niti je na bilo kojem listicu bilo ponudjeno njegovo ime!

Ja sam na tim izborima glasao za Vojislava Kostunicu i kasnije za listu DOS - dr Vojislav Kosutnica

Ali se taj Djindjic PRISLJAMCIO Kostunici i zbog njegove nesposobnosti da drzi sve konce u rukama mu je preoteo i vlast i mandate.

I onda je dosao taj mafijas, taj ulicar i preko Kostunicinih ledja zaseo na vlast u Srbiji i ukrao sve mandate DSS-u u okviru DOS-a.....

Jos jednom da kazem da ni na jednim izborima nije glasano za Djindjica nikad i da on nikada ni na jednim izborima nije pobedio.

Hoćeš da ti skuvam čaj od nane aa, imam osećaj da ti je neophodan.

Тихи;10863826[COLOR="Red":
]legija je osudjen samo na osnovu izjava svedoka[/COLOR]

nikakvi materijalni dokazi na sudjenju nisu podneseni

na puski kojom je ubijen djindjic nema legijin otisaka, niti je on na bilo koji nacin povezan sa njom, nema prisluskivanih razgovora, ma bukvalno nikakvog materijalnog dokaza

ti ako ja gresim, kazi koji je to materijalni dokaz na sudu podnesen koji nesumnjivo dokazuje legijinu umesanost

legija je osudjen cisto zahvaljujuci bagzijevom svedocenju

Jesi li ti trezan kaži mi?

Prvo i prvo...možeš taj DS da turiš sebi...a mene batali s etiketiranjem....
Drugo i drugo, a po tebi su Legija i co. bili samo borci za slobodu, nikakve veze nisu imali s mafijom, živeli od vojničke plate, skromno i mučili se svakodnevno oko plaćanja računa...de, probudi se, dečko, malo. Pa oni su deo mafije...i nema to nikakve veze ni sa srpstvom ni nacionalnim interesima, već samo ličnim. To što se ovde priča su generalno gluposti. Ubijen je zbog prostih stvari. Što mafiji nije trebalo više dozvoliti da pljačka državu i to je sve. Nema tu ni Kosova ni sličnih teorija o svetskoj zaveri....

Neka, bolje ti"turi"sebi kad ih toliko obozavas... a sto se tice mog rezonovanja ja sam dao MNOGO LOGICNIJE objasnjenje od onog tvog, pazi molim te nije hteo da proda Vojvodinu i Kosmet pa ga je Legija skinuo, i sad pricas kako je on mozda ziveo od vojnicke plate... jel to automatski znaci da NIJE bio patriota jer se negde nafatirao para, cak ne samo da po tebi nije bio zato patriota nego je jos i hteo da ode Vojvodina i Kosmet za koji se borio!? :roll:
Sta da je recimo bio dobro placan za atentate, eto opet logicnije pretpostavke otkud mu pare, placen da ubije i cuti, ako je stvarno uradio 4-5 atentata, nek je za svaki placen po 50-ak 000 evrica i eto para kao pleve, a JESTE patriota jer tamo gde se on borio ti ne bi smeo ni kao turista sad da odes, zato me se okani kad nemas argumente nego si zaslepljen idolopoklonstvom jednom Djindjicu (nemam zasto da ga mrzim ali NIJE bio briljantan jer je malo postigao za skoro 3 godine vladanja i NIJE bio andjeo jer da jeste OTKUD MU PARE I VILA)!?
Pozdrav :cool:

Da Djindjic nije ubijen - danas bi slika Srbije sigurno bila drugacija. Status Kosova bio bi reguliran, a Srbija zajedno sa HR u pregovorima za ulazak u EU i bez viznih rezima za cijelu Europu. Imao je respekt na zapadu i sigurno bi i ekonomska situacija bila bolja jer bi dovukao velik broj stranih investitora.

Slusao sam dosta njegovih govora i intervjua - imao je viziju, cilj i odlike vodje.. Velik covjek..

Za razliku od Kostunice koji je samo mlatio praznu slamu, on je svaki dan stavljao glavu na panj. Srpski narod nije bio spreman za nagle reforme i dobili su uspavanog Tadica. Steta i veliki gubitak po meni.

Стани Брате Тихи, знаш да нисам жутаћ..
Како дошао на превару..истина да је Коштуница :super: изнео већину на својим леђима..али Ђинђић је одрадио свој део посла покупио гласове либерала и демократа...Коштуница десног центра и десничара.
Треба да се разуме, да је Ђинђић одрадио његов део посла..замислите да је наркоман Чеда био место њега..ужаса........Ђинђић је доказао своје Србство када је повео причу о КиМ-у, када су други ћутали ко заливени... ја истини за вољу за Коштуницу гласам...и њега подржавам... али Ђинђић је имао муда да први покрене ту причу и то га је коштало главе..на жалост убиле су га наше будале..за рачун УСА и арбанашке мафије и терориста

Back