- Poruka
- 386
Uklonjen 2000.godine od strane Djindjica i demokrata da bi oni rusenjem dosli na vlast....duga prica
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo si nazalost u pravune može niko večito da bude na vrhuncu, već tih 15 minuta slave dodju i prodju).
Mislim da je uklonjen da ne bi bio predsednik Jugoslavije , jer te godine su raspisani izbori za septembar a za njega bi se svi opredelili... kao i sadPa bi.Bio bi.Možda i ne bi.Ne znam.
Šalio sam se u prethodnoj poruci.Naravno da ne bi.Ne verujem ni da bi se kandidovao jer bi time naštetio Miloševiću i uzeo mu desetak hiljada glasova.To bi bio plafon u pogledu broja glasova koje bi mogao da osvoji Arkan.Mislim da je uklonjen da ne bi bio predsednik Jugoslavije , jer te godine su raspisani izbori za septembar a za njega bi se svi opredelili... kao i sad
2 miliona glasova danas za ovo, minimum.
Сви би имали белу технику уместо сендвича. Химна би била Кукавица.Da.
Bio bi idealni predsednik Srbije, i srpski narod bi ga obozavao.
Pravna država bi prosto procvetala.
Daj neke dokaze iz nesvesti za ovu tvrdnjuUklonjen 2000.godine od strane Djindjica i demokrata da bi oni rusenjem dosli na vlast....duga prica
takav zlocinac moze biti presednik samo u njegovoj crnoj gori.Uklonjen 2000.godine od strane Djindjica i demokrata da bi oni rusenjem dosli na vlast....duga prica
Dodajmo ozbiljnijeg kandidata i biznismena kog su isto uklonili sa scene doduše ne fizički...Uklonjen 2000.godine od strane Djindjica i demokrata da bi oni rusenjem dosli na vlast....duga prica
Не, него га је уклонила ваша удба јер се спремао да буде кључни сведок у Хашком трибуналу у суђењу вашем непрежаљеном Балканском касапину. А са Дон Ђинђолином је у тренутку своје смрти Аркан био у одличним односима.Uklonjen 2000.godine od strane Djindjica
каква глупостUklonjen 2000.godine od strane Djindjica i demokrata da bi oni rusenjem dosli na vlast....duga prica