Zeljko Raznatovic Arkan da je ziv da li bi bio predsednik Srbije?

Pa da je živ verovatno bi se vremenom malo pritajio i udaljio od javnog života, možda bi tu i tamo gostovao kod Marića, na Balkan Infu i slično i preepričavao neke priče i anegdote iz njegove ranije mladosti ili 90-ih, možda davao neke svoje observacije o nekim aktuelnim dogadjajima i slično (ili ga možda uopšte ne bi interesovao bilo kakav javni život), takodje treba imati u vidu da bi imao već 70-ak godina da je živ, mislim mnogo toga se promenilo od kad njega nema, u svakom smislu i mislim da ne bi sad bio ono što je bio onda (jedino bi verovatno i dalje imao pare i bio finansijski jak), ono jeste da je onda bio institucija i da je obeležio jedno vreme ali je i to vreme obeležilo njega (jeste tad bio ono na vrhuncu nekog uticaja,moći, popularnosti, snage, energije i šta ti ja znam ali to dodje i prodje, ne može niko večito da bude na vrhuncu, već tih 15 minuta slave dodju i prodju).

Mislim da je uklonjen da ne bi bio predsednik Jugoslavije , jer te godine su raspisani izbori za septembar a za njega bi se svi opredelili... kao i sad
Šalio sam se u prethodnoj poruci.Naravno da ne bi.Ne verujem ni da bi se kandidovao jer bi time naštetio Miloševiću i uzeo mu desetak hiljada glasova.To bi bio plafon u pogledu broja glasova koje bi mogao da osvoji Arkan.
Zvanična verzija o ubistvu Arkana je po mom mišljenju zasnovana na činjenicama.Naručioci su iz podzemlja a ne političari.Arkan je smetao mnogim svojim kolegama u poslu kojim se bavio.

Uklonjen 2000.godine od strane Djindjica i demokrata da bi oni rusenjem dosli na vlast....duga prica
takav zlocinac moze biti presednik samo u njegovoj crnoj gori.
A i da je kojim cudom preziveo "bozju kaznu" , ne bi bio presednik Srbije vec bi sebe proglasio Carem ......ovog dela planete.
Tako arogantno, napumpano gomno, balkan nikada ni u istoriji nije video.

Arkan je lik koji je pored svega sto je radio u zivotu bio lik koji je slusao Elvis Prislija i Abu,znaci to je i sam rekao u jednoj emisiji

E sada zamislite taj spoj.Velika vecina ljudi koja je zivjela njegov zivot ili bi slusali neki turbo folk ili neki metal itd,ali balade pa to je tolika kontradiktornost,to je definicija mangupa,jos i pjevao u emisiji na tv sasvim ok lik pjeva za nekog ko nije pjevac a lice kao djecak imao,da niko ne zna ko je i sta je,niko po izgledu njegovom ne bi rekao da je bio krimos, ali kada svi znaju medijski ko je on i cim se bavio to onda vec mijenja percepciju sto je logicno

To vam je kao da Noam Comski posle toliko napisanih knjiga uvece ono ide ladno da boksuje i sparinguje ili da Zukenberg trenira Mma uporedo

Uklonjen 2000.godine od strane Djindjica i demokrata da bi oni rusenjem dosli na vlast....duga prica
Dodajmo ozbiljnijeg kandidata i biznismena kog su isto uklonili sa scene doduše ne fizički...

1724931263342.jpeg

Uklonjen 2000.godine od strane Djindjica
Не, него га је уклонила ваша удба јер се спремао да буде кључни сведок у Хашком трибуналу у суђењу вашем непрежаљеном Балканском касапину. А са Дон Ђинђолином је у тренутку своје смрти Аркан био у одличним односима.

каква глупост

титоистичка удба је криминалца као гишку користила за ликвидације осамдесетих као и током распада сфрј у парваојним формацијама да се рат распламса уз помоћ туђманових зенги са друге стране

наравн ода су обојица ликвидирани, превише знали

Back