Zombiedoll

Dejstvo "droga za silovanje" počinje 20 do 30 minuta nakon njihovog uzimanja, a može trajati između osam i dvanaest sati

Misteriozna trudnoća četiri tinejdžerke iz vranjskog kraja pokrenula je lavinu pitanja o tzv. drogama za silovanje koje "brišu" pamćenje na nekoliko sati, zbog čega osoba ne može da se seti okolnosti koje su prethodile silovanju, izgleda napadača i samog seksualnog čina. S obzirom na to da ovi lekovi dovode do smanjenja motoričkih sposobnosti, žrtve najčešće nisu u stanju da pruže otpor.

:x:x:x:evil:

To su obicna zenska s.ranja. Kao cuveno s.ranje kada zensko popije dve votke i poebe se sa ortakom pa posle tvrdi da se nicega ne seca jer je bila mrtva pijana. A zenama je malo pica samo izgovor da urade ono sto bi i trezne uradile.

Dejstvo "droga za silovanje" počinje 20 do 30 minuta nakon njihovog uzimanja, a može trajati između osam i dvanaest sati

Misteriozna trudnoća četiri tinejdžerke iz vranjskog kraja pokrenula je lavinu pitanja o tzv. drogama za silovanje koje "brišu" pamćenje na nekoliko sati, zbog čega osoba ne može da se seti okolnosti koje su prethodile silovanju, izgleda napadača i samog seksualnog čina. S obzirom na to da ovi lekovi dovode do smanjenja motoričkih sposobnosti, žrtve najčešće nisu u stanju da pruže otpor.

U pravu je Pipi vest o tim drogama da je vec usla u Srbiju je objavljena i to je objavio Marko Nicovic.

pre 10-tak godina otisli smo nas chetvoro u jedna kafic i narucili smo alkoholna pica....moja sestra je popila jednu votku i morala je da ode po svog sina....posle nam je pricala da je sela u auto i samo se odjednom nasla (vozeci) u nepoznatom delu grada....kako je tamo dosla nije znala...naletela je, ltako lutajuci, na taksistu i za njim je vozila dok nije dosla do dela grada koji joj je poznat....odlutala je skroz na periferiju....posle se jako uplasila kad je ukapirala da je vise od pola sata vozila u nesvesnom stanju....mogla je da nastrada.....:confused:

U pravu je Pipi vest o tim drogama da je vec usla u Srbiju je objavljena i to je objavio Marko Nicovic.

Mislim da se droga zove Rohpinol ili tako nekako.
Ima efekat upravo kako je pipi opisala. Trajno i nepovratno brise secanje na prethodnih 8-12 sati i utice na motoricke sposobnosti, ali ne u toj merei da osoba bude kao slogirana, nego je prosto malo usporena i odsutna, ali potpuno svesna i sa sacuvanim osecajima.

Grozno...

Mislim da se droga zove Rohpinol ili tako nekako.
Ima efekat upravo kako je pipi opisala. Trajno i nepovratno brise secanje na prethodnih 8-12 sati i utice na motoricke sposobnosti, ali ne u toj merei da osoba bude kao slogirana, nego je prosto malo usporena i odsutna, ali potpuno svesna i sa sacuvanim osecajima.

Grozno...
Rohypnol (flunitrazepam)

http://www.streetdrugs.org/rohypnol.htm

Pre 100 godina nije bilo tih droga i nije bilo istih mogucnosti..Sada kada ih ima, bice ih uvek, nazalost. Zashtiti se ne mozemo, osim ako ne izlazimo iz kuce. Obratiti paznju. Naruchiti uvek flashu pitja i piti iz iste.
will be visible if it is slipped into a drink - kazu da se vidi u pitju.

Јао, тема је озбиљна, а мени прва мисао била: Џаба што су те ******, кад се и не сећаш да си јебана! :neutral:

Svako ko si kupi sam pice, niko mu u njega ne moze nista staviti. :ok:

Tako da, neka i dalje mame uce svoje cerke da se grebu za pica kod muskih, pa kad im razvale guzare neka ih i mame zasivaju, umesto sto ih salju doktorima.

Ne zalim ljude koji svesno upadaju u sranje, samo zalim ljude koji "igrom sudbine" upadnu u sranje.

a ja kazem : mozda je tako trebalo ,zhivot nas Uci neke ali opet smo mi sitna bica koj killing each other
ne shvatajuci da cemo svi zavrshiti jedno za drugim u grob , bilo kod kuce u krevetu ili u bolnici .

Back