Zombiedoll

Setimo se efekta filma "Paklena pomorandza". Za neupucene film je o grupi delikvenata koja se bavila raznim idiotlucima (ja necu navesti kojih) ali je efekat u Engleskoj bio da se posle prikazivanja tog filma kriminal i idiotluci tog tipa skocili 10 puta u odnosu na neki period pre prikazivanja tog filma. I naravno da taj film nije bio namenjen da edukuje ljude kako da se bave idiotlucima, vec da da kritiku na to, ali je bas to i uradio.

Setimo se efekta filma "Paklena pomorandza". Za neupucene film je o grupi delikvenata koja se bavila raznim idiotlucima (ja necu navesti kojih) ali je efekat u Engleskoj bio da se posle prikazivanja tog filma kriminal i idiotluci tog tipa skocili 10 puta u odnosu na neki period pre prikazivanja tog filma. I naravno da taj film nije bio namenjen da edukuje ljude kako da se bave idiotlucima, vec da da kritiku na to, ali je bas to i uradio.

Контра ефекат...али филм је одличан..

Neko rece....kastracija za silovatelje...a Arapi to rade bolje...Mac i po vratu...

Ostar zakon bi mnogo toga rijesio..........
Ali, resenje nije tu, resenje je u porodici, u roditeljima, u zdravoj i normalnoj sredini odrastanja......
Zasto je sve krenulo do vraga?
Zato sto ti mama vise nije mama, vec najbolja drugarica koja ti otkriva trikove iskusnih teta kako da sa 15 god. zavedes decka.....
Zato sto je tatinom sinu sve dozvoljeno, oprosteno, jer zasto bi bio kaznjen za lose vladanje, kada se i tati nekada omakne ruka i zavrsi na maminom obrazu....
Zato sto neki roditelji nemaju vremena za svoju djecu.....
Zato sto je njima postalo normalno da im djeca vise po klubovima i opijaju se.....
Sramota je ne piti, ne duvati, ne pusiti.....

Ako se o nechemu ne pricha, ne znachi da ne postoji...toliko o titovom dobu...
Stvar je ljudske prirode a ne drushtvenog uredjenja...
Samo je kazna stvar drzzave.

Evo zamislimo hipotetichku situaciju:

Na rodjendanu ste kod neke leve drugarice vashe drugarice....
Tu su i neki poznanici s kojima ste ishli na basket i neki drugari....
I ludo je i pije se i svashta neshto...cice djuskaju i vi vech umesto dve vidite tri...
I dolazi ortak i zove vas da dodjete u spavachu sobu njenih roditelja jer tu je neka fuksa koja svima daje...da uchestvujete...i kada dodjete tamo ona ne virishti i ne otima se...
i shta se dalje dogadja?
1) Zovesh policiju
2) Proveravash da li je pri svesti
3) pridruzzujesh se
4) Sumnjiva ti situacija pa idesh u kuhinju po sendviche i pravish se da se nishta ne deshava
5) Rasterujesh drushtvo i vodish je kod lekara
6)
ima josh opcija...

Ali, resenje nije tu, resenje je u porodici, u roditeljima, u zdravoj i normalnoj sredini odrastanja......
Zato sto ti mama vise nije mama, vec najbolja drugarica koja ti otkriva trikove iskusnih teta kako da sa 15 god. zavedes decka.....
Zato sto je tatinom sinu sve dozvoljeno, oprosteno, jer zasto bi bio kaznjen za lose vladanje, kada se i tati nekada omakne ruka i zavrsi na maminom obrazu....
Zato sto je njima postalo normalno da im djeca vise po klubovima i opijaju se.....
pa to ti pricam,vrhunsko bozanstvo profit...

i ova boldovana dostignuca transatlanska

Здрава средина...има је још понегде у Амазонији...ако и то није загађено....али сваки Век,носи нешто своје..а породица је најбитнија као што кажеш

Ako se o nechemu ne pricha, ne znachi da ne postoji...toliko o titovom dobu...
Stvar je ljudske prirode a ne drushtvenog uredjenja...
Samo je kazna stvar drzzave.

Evo zamislimo hipotetichku situaciju:

Na rodjendanu ste kod neke leve drugarice vashe drugarice....
....
Треба причати. Јесте да ће се повећати број људи који ће добити идеју за ''идијотлуке'', али ће се далеко више повећати број оних који ће знати како да се заштите...
Или ће се макар повећати доза опреза... ''Уф. Па и ово може да ми се деси!''

Одличан пример си навела. И мислим а би требала да га поставиш као засебну тему... јер завређује више пажње...
Без да се очекују искрени одговори/коментари... више да сви прочитају и искрено сами себи одговоре шта би урадили...
а нека пишу шта им се највише свиди...

Beograd -- Anestetik za konje i goveda, ketamin hlorid, sve je popularnija vrsta droge medju tinejdžerima.

Ova klupska droga, tražena je zbog cene i dostupnosti. Doskora mogla je da se nabavi u veterinarskim apotekama, ali se sada, kako su rekli u Ministarsvu poljoporivrede, izdaje isključivo na recept.Tinejdžeri su fascinirani strahovitim ubrzanjem svesti koje ketamin izaziva samo desetak minuta posle uzimanja.

Zbog toga i zbog niske cene u odnosu na druge opijate ta droga, koja se inače koristi za anesteziju prilikom hirurških intervencija na konjima i govedima, postala popularna i u zemljama zapadne Evrope i u Srbiji.

Sagovornik koji je koristio ketamin ističe da je osećaj koji pruža pre svega prijatan. S druge strane, on kaže da je svih 12 sati, koliko je ta psihoaktivna supstanca delovala, i euforičan i "spušten", ali i da je imao bezbrojne halucinacije: "Taksista nas je izbacio iz taksija,glumio sam crva, u autobusu su hteli da nas biju, totalnio, svega sam svestan ali nemam kontrolu. Sve je animacija, kao crtani onaj sa zekom Rodžerom. Meni je bilo sve u animaciiji, sve sam gledao iz treceg lica, kao da nisam ja to bio i sve mi je bilo smešno".

Ovaj dvadesetjednogodišnji mladić tvrdi i da prilikom dejstva ketamina, uživalac gubi sve stege i ne zna za barijere ili sramotu. Pola kilograma košta svega hiljadu dinara, a unosi se špricem ili ušmrkavanjem.

U Zavodu za bolesti zavisnosti ističu da su iskustva različita i da se kreću od mogućnosti da korisnik bude potpuno paralisan, pa do osećaja moći gde nemoguće postaje moguće. Neretko, ima se osećaj i da se svi predmeti vrtoglavom brzinom kreću ka korisniku: "Opisuje se nešto slično kao što su oni ljudi koji su imali stanje blizu smrti, pa su sebe videli iz daljine. Za nekoga je taj doživljaj zastrašujući, za neke interesantan. Dejstvo ketamina sa drugim supstancama može dovesti do usporavanja disanja i rada srca i može biti životno opasno", kaže Mira Kovačević psihijatar u Zavodu za bolesti zavisnosti.

Ako se predozira, ovaj lek se pretvara u progonitelja, te je poznat u uličnom žargonu kao "kiler", odnosno ubica. Tada uživalac oseća strah i užas, ne vidi i ne čuje. U Ministarstvu poljoprivrede tvrde da inspektori za promet i proizvodnju lekova kontrolišu nabavku i prodaju ketamin-hlorida.

S druge strane, u Zavodu za bolesti zavisnosti upozoravaju da se, i pored te kontrole, u poslednje vreme sve češće susreću sa tinejdžerima koji zloupotrebljavaju taj anestetik.

Kikindska policija odredila je zadržavanje Petru J. (31) iz Iđoša zbog sumnje da je silovao i opljačkao osobu muškog pola, saopšteno je danas iz Policijske uprave Kikinda.

Policija sumnja da je osumnjičeni 18. aprila posle ponoći ušao u kuću oštećenog, pretukao ga i izvršio obljubu nad njim. Istražni sudija Okružnog suda u Zrenjaninu je Petru J. odredio pritvor do 30 dana.

Nisu ni mushkarci zashticheni...
pre godinu dana je bio sluchaj profesora koji je uchenice zvao na razgovor u kancelariju gde bi ih ponudio sokom...negde u okolini uzzica...tek kada je druga zatrudnela otkrili su o chemu se radi...

Bolesni umovi!
Sta se desi jednom normalnom, zdravom mladicu da poludi i siluje zenu?
To sada vise nije nadmoc, zelja za nanosenjem bola, dominacijom, cim djevojka nije svjesna nicega.........
Zar su muskarci toliko zeljni one stvari i nesposobni da dodju do nje na zdrav nacin, pa mora tako, jadno i kukavicki?

A sta znam i meni je to cudno, cini mi se da su zene preterale sa prohtevima pa im to tipovi ne mogu priustiti, a hteli bi skinuti mrak (odnosno - upaliti svetlo), i tako dodje do silovanja.

Ma da sad je najbolje sve ocrniti, ja uopste ne verujem zenama da ima bas toliko pokusaja silovanja, vise mi se cini da se to zene zele pohvalit kako su neodoljive. I onda ce neko riskirat bog zna koliko godina zatvora da bi nju istorbao, da mos mislit,:roll: Kao da muski nemaju nikakve druge zanimacije, nego trcati za handravim poluseljacama.:roll:

Ogroman je broj zzena koje su se susrele s problemom silovanja ili pokushajem silovanja.
Nerado prichaju o tome jer je stav da su same krive i da su na neki nachin "izazvale" ili "provocirale" previshe rasprostranjen...
Komshije ne otvaraju prozore i ne zovu policiju kad chuju vrisak u hodniku zgrade...
Sada josh i droga za silovanje bez posledica i straha od otkrivanja...
eto raja za pedofile, nasilnike kukavice i ostalu populaciju.

secam se od ranije onih penzionerskih urbanih mitova,kao...sipaju drogu u sok u kaficu i te 4e
brateee...pa gde je taj kafic,trazim ga celog zivota?
mis'im...ne mislim na ovu drogu za silovanje,nego na ove za shizeeenje

Prijatelji, svakome trebaju prijatelji.
Macka koja je isla sama imace tezak (i kratak) zivot...
Testosteron vlada (um caruje dok snaga ne popizdi) i zahteva, i nadje put i nacin.

Zenama treba zastita i ako je same ne nadju ista ce biti nametnuta, dobra ili losa.

To je zivotnjiski svet realizma koji zakon i moralne norma ponasanja drze za uzde i jedva kontrolisu. Dzungla je bila uvek, pa je i sada. Kratki periodi mirne istorije su samo trenuci za brzi udah.

S kim si, takav si i tako ce ti biti... pazi sa kime ides.

hvala... znachi nevidljiv u pichu, nevidljiv na analizama...kako se zashtititi?
Pa nije nevidljiv na analizama.
Može da se dokaže u urinu u roku od 72 časa, posle toga se može dokazati preko nekih metabolita.
A u slučaju da devojka kreće sama u provod, sa nepoznatim društvom i na nepoznato mesto, predlažem sledeću opremu:
rapex.jpg

Uf, naježila sam se od ovih zubaca, brrrrr.

http://www.rapestop.net/

Pazi ti to, na sta smo spali, da kreces u grad i stavljas 'opremu protiv silovanja'..............

Okata, a sta mislis kako se ponasa muskarac koji napadne zenu, i naidje na iznenadjenje poput ovoga?
Uplasi ga i zbrise, ili je polomi od batina?

A bas izgleda gadno.....

Pa ne stavljaš to svaki put kad krećeš u grad, već u izuzetnim situacijama. :-)

Mislim, tako možeš svaki put kad izlaziš iz kuće da stavljaš šlem da ti ne padne saksija na glavu, ili masku preko usta, da ne dobiješ SARS...
Nismo baš do tog stepena paranoje stigli, nadam se.
A njegova reakcija je bolna i krvava, teško da može da polomi ženu od batina dok mu se krv sliva niz butine. :-)
Nemam pojma, verovatno trči u Urgentni centar.

Pa nije nevidljiv na analizama.
Može da se dokaže u urinu u roku od 72 časa, posle toga se može dokazati preko nekih metabolita.
A u slučaju da devojka kreće sama u provod, sa nepoznatim društvom i na nepoznato mesto, predlažem sledeću opremu:
rapex.jpg

Uf, naježila sam se od ovih zubaca, brrrrr.

http://www.rapestop.net/
Ma i to ne pomaze, moze i on stavit kondom sa bodljama i tek je onda izyebat ko kravu.

Back